ΕΛΛΑΔΑ

ΜΜΜ | Στάση εργασίας την Τρίτη σε Μετρό, Τραμ και ΗΣΑΠ

Στάση εργασίας την Τρίτη σε Μετρό, Τραμ και ΗΣΑΠ από τις 21:00 έως τη λήξη της βάρδιας ανακοίνωσαν οι εργαζόμενοι προειδοποιώντας για την κατάσταση των ΜΜΜ. Οι εργαζόμενοι στα μέσα σταθερής τροχιάς της Αθήνας, με αυτό τον τρόπο θέλουν να καταγγείλλουν την κατάσταση στην οποία βρίσκονται σήμερα το Μετρό, το Τραμ και ο ΗΣΑΠ. Τα Σωματεία […]

Neopolis Team

30 Οκτωβρίου, 2015

Στάση εργασίας την Τρίτη σε Μετρό, Τραμ και ΗΣΑΠ από τις 21:00 έως τη λήξη της βάρδιας ανακοίνωσαν οι εργαζόμενοι προειδοποιώντας για την κατάσταση των ΜΜΜ.

Οι εργαζόμενοι στα μέσα σταθερής τροχιάς της Αθήνας, με αυτό τον τρόπο θέλουν να καταγγείλλουν την κατάσταση στην οποία βρίσκονται σήμερα το Μετρό, το Τραμ και ο ΗΣΑΠ.

Τα Σωματεία Ηλεκτροδηγών και λοιπών εργαζομένων στη ΣΤΑΣΥ (ΣΗΕΚ), Ηλεκτροδηγών Τραμ Αττικής (ΣΗΤΑ), Σύλλογος εργαζομένων Τραμ (ΣEΤ) και Ένωση εργαζομένων ΗΣΑΠ σε κοινή ανακοίνωση τους αναφέρουν ότι στο νέο σχέδιο αναδιάρθρωσης που αποτελεί και παράρτημα του τελευταίου νόμου (4337/15), δεν υπάρχει κάποιο στρατηγικό σχεδιασμό, ούτε ποσοτικά στοιχεία – προβλέψεις ή στόχοι -που να «δείχνουν» το όφελος που θα προκύψει.

Έτσι, όσοι έχετε σκοπό να μετακινηθείτε με τα ΜΜΜ καλό θα ήταν να λάβετε υπόψιν σας την Στάση εργασίας την Τρίτη σε Μετρό, Τραμ και ΗΣΑΠ.

 

Μπορείτε ΕΔΩ να μαθαίνετε όλα τα νέα σχετικά με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς!

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

SPILL THE TEA

Όχι ότι μεγαλώσαμε, αλλά η «Τζίνι» από το Χάρι Πότερ γέννησε το πρώτο της παιδί!

ΕΛΛΑΔΑ

Top πελάτες στα ZARA οι Έλληνες σε παγκόσμιο επίπεδο, δεν περιμέναμε κάτι λιγότερο!

ΕΛΛΑΔΑ

Νέες ταυτότητες: Άνοιξε η πλατφόρμα για ραντεβού – Τι πρέπει να ξέρεις για τη διαδικασία!

TECH NEWS

Πέντε λειτουργίες του iPhone που αγνοούσες μέχρι σήμερα!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET