ΕΛΛΑΔΑ

Στάσεις εργασίας σε όλα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς σήμερα, Τετάρτη 17 Μαΐου

Οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία ξεκίνησαν από χθες Τρίτη, τις κινητοποιήσεις τους με στάση εργασίας από τις 11.00 έως τις 16.00. Σήμερα Τετάρτη, ημέρα της Πανελλήνιας 24ωρης απεργίας, τα λεωφορεία και τρόλεϊ θα κινούνται από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ. Tα μέσα σταθερής τροχιάς, μετρό, ηλεκτρικός και τραμ, σήμερα Τετάρτη, θα κινούνται από τις 9 το πρωί έως τις 4 […]

Neopolis Team

17 Μαΐου, 2017

Οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία ξεκίνησαν από χθες Τρίτη, τις κινητοποιήσεις τους με στάση εργασίας από τις 11.00 έως τις 16.00. Σήμερα Τετάρτη, ημέρα της Πανελλήνιας 24ωρης απεργίας, τα λεωφορεία και τρόλεϊ θα κινούνται από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ.

Tα μέσα σταθερής τροχιάς, μετρό, ηλεκτρικός και τραμ, σήμερα Τετάρτηθα κινούνται από τις 9 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα προκειμένου, όπως αποφάσισαν οι εργαζόμενοι, να διευκολυνθούν οι απεργοί και να μεταβούν κανονικά στις συγκεντρώσεις. Σημειώνουμε πως κατά τη διάρκεια ολόκληρης της ημέρας, οι συρμοί της «μπλε γραμμής» θα τερματίζουν στο σταθμό της Δουκίσσης Πλακεντίας.

Ακινητοποιημένα θα παραμείνουν τρένα και προαστιακός σιδηρόδρομος, αφού η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών αποφάσισε να συμμετάσχει στην 24ωρη απεργία της ΓΣΕΕ.

Να σημειωθεί τέλος, πως οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία θα πραγματοποιήσουν στάση εργασίας κι αύριο, Πέμπτη 18 Μαΐου, από την έναρξη της βάρδιας έως τις 9 το πρωί και από τις 9 το βράδυ έως τη λήξη της βάρδιας.

 

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

H EΡΤ σε στέλνει στην Eurovision με εισιτήρια για τις 3 βραδιές και δωρεάν αεροπορικά!

ΕΛΛΑΔΑ

Το παγωτό Pokémon είναι άλλη μία επική στιγμή της θεσσαλονικιώτικης κουζίνας!

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Υπ. Παιδείας: Τέλος τα κινητά στο σχολείο – Οι μαθητές θα τα παραδίδουν κάθε πρωί!

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Τα τμήματα που κινδυνεύουν να κλείσουν με τον ερχομό των ιδιωτικών πανεπιστημίων!

TECH NEWS

To Facebook ξύπνησε στο 2014 και αποφάσισε να επαναφέρει το «σκούντημα»!

ΕΛΛΑΔΑ

Ζήσαμε να ακούσουμε ότι ένα 12χρονο παιδί επέλεξε να εκδίδεται για να βιοποριστεί, αντίο ελπίδα!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET