ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Παγκόσμια Ημέρα Οργασμού | 5 στάσεις που εγγυώνται την απόλαυση για απόψε και για κάθε νύχτα!

Ξημερώνει 8η Αυγούστου και για όλη την υπόλοιπη μέρα θα μπορείς να γιορτάσεις κι εσύ την Παγκόσμια Ημέρα Οργασμού. Συγκεκριμένο λόγο που η σημερινή μέρα είναι αφιερωμένη στον οργασμό μην ψάξεις να βρεις. Απλά είναι καλοκαίρι και δεν υπάρχει καμία άλλη γιορτή σήμερα. Η Παγκόσμια Ημέρα Οργασμού καθιερώθηκε για πρώτη φορά το 1998. Πρόκειται για μία […]

Neopolis Team

8 Αυγούστου, 2018

Ξημερώνει 8η Αυγούστου και για όλη την υπόλοιπη μέρα θα μπορείς να γιορτάσεις κι εσύ την Παγκόσμια Ημέρα Οργασμού. Συγκεκριμένο λόγο που η σημερινή μέρα είναι αφιερωμένη στον οργασμό μην ψάξεις να βρεις. Απλά είναι καλοκαίρι και δεν υπάρχει καμία άλλη γιορτή σήμερα.

Η Παγκόσμια Ημέρα Οργασμού καθιερώθηκε για πρώτη φορά το 1998. Πρόκειται για μία ιδέα του Άλεξ Χίρκα, Αμερικανού εικαστικού καλλιτέχνη και ακτιβιστή του σεξ. Θεωρεί πως ο οργασμός είναι το ανώτατο στάδιο της σεξουαλικότητας και ταυτόχρονα αποθεώνει τις χαρές του σώματος. Είτε προκύπτει στη διάρκεια του σεξ είτε από αυνανισμό, σημασία έχει τι θες και πώς το θες.

Για να γιορτάσεις μαζί με το/τη σύντροφό σου αυτήν την ιδιαίτερη μέρα, ρίξε μία ματιά στις παρακάτω σεξουαλικές στάσεις που ενδείκνυνται για γρήγορο οργασμό:

#1 Στα τέσσερα

Τι να πεις κανείς γι’ αυτήν την στάση… Είναι η απάντηση στο γρήγορο κι απολαυστικό σεξ. Είναι ιδανική και για τους δύο συντρόφους, αφού αφενός ο άντρας έχει την πιο όμορφη θέα που θα μπορούσε να ζητήσει, ενώ η γυναίκα απολαμβάνει την τέλεια διείσδυση σε όλο της το μεγαλείο. Η στάση αυτή δεν απογοήτευσε ποτέ κανέναν. Δεν είναι λίγες οι φορές που η απόλαυση και η ολοκλήρωση ήταν αμφίδρομη και για τους δύο συντρόφους.


#2 Γυναίκα από πάνω

Τη συγκεκριμένη στάση τη λατρεύουν οι άντρες. Η ιδέα ότι η σύντροφός σου είναι κυριαρχική και θέλει να έχει τον έλεγχο δεν μπορεί παρά να σε ξετρελάνει. Βάλε τον να ξαπλώσει κι ανέβα πάνω του όσο εκείνος θα σε κρατάει από τη μέση ή τα οπίσθιά σου για να σου δίνει μία ώθηση. Η ευχαρίστηση είναι ατελείωτη σ’ αυτήν την στάση, καθώς εδώ η γυναίκα μπορεί να ελέγξει τα πάντα.


#3 Ιεραποστολικό

Όσο κλασσική και χιλιοειπωμένη στάση κι αν είναι, πάντα θα ανήκει στις αγαπημένες μας. Οι γυναίκες την ευχαριστιούνται περισσότερο, γιατί τους αρέσει η επαφή που έχουν με το σύντροφό τους και τους αρέσει που τον έχουν από πάνω τους. Το παν βέβαια είναι στη διείσδυση. Η σωστή διείσδυση πρέπει να γίνεται από διαγώνια, ώστε η τριβή να είναι μεγαλύτερη στην κλειτορίδα.


#4 Κουτάλι

Αυτή η στάση ενδείκνυται για τεμπέλικο σεξουαλικό παιχνίδι. Είναι ό,τι πρέπει για πρωινό σεξ. Επικεντρώνεται στη διέγερση του μπροστινού τμήματος του κόλπου. Είναι ευχάριστη και ξεκούραστη ως στάση ενώ δημιουργεί και μία πιο σφιχτή επαφή στον κόλπο και ταιριάζει γάντι σε μία γυναίκα που αναζητά ερεθισμό από το πέος ή τα δάχτυλα του συντρόφου της.


#5 Πόδια ψηλά

Η θέση των ποδιών είναι το παν. Όσο πιο ορθή γωνία έχουν τα πόδια, τόσο πιο άρτια γίνεται η διείσδυση. Η στάση στην οποία οι αστράγαλοι της κοπέλας θα ακουμπούν στους ώμους του άντρα και θα του επιτρέπουν να διεισδύσει όσο πιο βαθιά γίνεται προς αναζήτηση του σημείο G θα προσφέρει τον τέλειο οργασμό και στους δύο.

 

OUR20s

ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ

Οι νέοι αδιαφορούν για το «πτυχίο πανεπιστημίου» – Ποια επαγγέλματα κερδίζουν έδαφος!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET