Οι στάσεις του σεξ για να κάνετε απόψε …«Ανάσταση» στο κρεβάτι!


Καλώς ή κακώς το Πάσχα έχει και τα κακά του και ένα από αυτά είναι νηστεία. Και όταν λέμε νηστεία δεν εννοούμε μόνο από το κρέας στο φαγητό αλλά και από όλες τις άλλες αμαρτίες του σώματος όπως είναι και το σεξ!

Εμείς λοιπόν συγκεντρώσαμε κάποιες από τις πιο hot στάσεις που μπορείς να κάνεις σήμερα το βράδυ στο κρεβάτι σου και θα σε κάνουν και εσένα να αναστηθείς μαζί με το Χριστό!

1. Η στάση «Χ».

Η στάση αυτή προϋποθέτει την γυναίκα να βρίσκεται από πάνω και ξαπλωμένη με τον κόλπο και τα οπίσθια προς το πρόσωπο του άντρα. Είναι μία από τις πιο ξεκούραστες στάσεις αλλά σε οδηγούν στην απόλυτη απόλαυση.


2. Η στάση με τα πόδια στους ώμους.

Μία από τις πιο κλασικές αλλά και τις απολαυστικές στάσεις. Ενδείκνυται για τον γυναικείο οργασμό και είναι πολύ εύκολο να την πετύχεις και να την εκτελέσεις. Ο άντρας στερεώνεται στα γόνατα και η γυναίκα ξαπλωμένη ακουμπώντας τα πόδια της στους ώμους του συντρόφου της.


3. Η αντι-doggy style.

Αντί να κάνετε την κλασική στάση στα 4 που μπορεί να σας έχει κουράσει, εμείς σας προτείνουμε κάτι διαφορετικό αλλά το ίδιο ερεθιστικό. Ξαπλώστε με τον κορμό σας σηκωμένο και ακουμπήστε πάνω σας την σύντροφο σας στην στάση doggy αλλά λίγο ξαπλωμένη.


4. Η στάση «V».

Η στάση αυτή γίνεται με τη βοήθεια κάποιου πληντυρίου ή τραπεζιού στο οποίο θα ακουμπήσει η κοπέλα και θα ανοίξει τα πόδια της σε σχήμα «V». Είναι ιδανική για την τέλεια διεύσδυση και συνεπώς για τον απόλυτο οργασμό!


5. Ο ερωτικός κόμπος.

Ξαπλώστε στο πλάι κοιτάζοντας προς την ίδια κατεύθυνση. Μόλις γίνει η διείσδυση, τύλιξε τα πόδια σου γύρω του και στηρίξου στις παλάμες σου. Εκείνος τυλίγει τα πόδια του γύρω από τη μέση σου και κινείται απαλά (η ένταση ρυθμίζεται κατά βούληση). Η έντονη επαφή θα σας φέρει στον απόλυτο ερωτικό οργασμό.

Δοκιμάστε τις και δεν θα χάσετε! 

#ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ

#BEST OF INTERNET

#BEST OF INTERNET