fbpx

8 στάσεις βγαλμένες από το Game of Thrones για να φωνάξετε «Dracarys» στο κρεβάτι!


Το Game of Thrones είναι αδιαμφισβήτητα μία από τις καλύτερες σειρές που έχουμε δει ποτέ (well, δε βάζω και το χέρι μου στη φωτιά με τα τελευταία δεδομένα). Απομένει μόνο 1 επεισόδιο μέχρι να ολοκληρωθεί μια για πάντα και ενώ η 8η σεζόν προσωπικά με έχει απογοητεύσει πλήρως, οι φανς εξακολουθούν να περιμένουν εναγωνίως ποιος θα καταφέρει να κάτσει τελικά στο Σιδερένιο Θρόνο.

Πολλά είναι τα πράγματα που συντελούν στο να θεωρείται το GοT μία από τις κoρυφαίες σειρές όλων των εποχών. Για μένα, το σημαντικότερο εξ αυτών είναι ο τρόπος με τον οποίο παρουσιάζει το γυμνό και το σεξ. Όπως ακριβώς είναι δηλαδή. Όλα αυτά τα χρόνια έχουμε δει μερικές ιδιαίτερα σκληρές και ωμές σκηνές σεξ μεταξύ ενηλίκων (δε μιλάω για τους βιασμούς προφανώς). Ήταν μεν σκηνές που σε σόκαραν αρχικά, αλλά μετά έλεγες «ναι ρε φίλε, έτσι είναι τα πράγματα.».

To Cosmopolitan λοιπόν, εμπνεύστηκε από αυτές και σκαρφίστηκε κάάάτι στάσεις που θα σε κάνουν να φωνάξεις με όλη σου τη δύναμη DRACARYS, μιας και τα σεντόνια σας θα πάρουν φωτιά:

#1 King’s Landing

Δεν ξέρω αν πρόλαβες να δεις το προτελευταίο επεισόδιο, πάντως ένας χαμός επικράτησε στην πρωτεύουσα του Γουέστερος. Τέλος πάντων, επειδή είναι νωρίς ακόμα, δε θα κάνω spoils. Ας έρθουμε στα της στάσης. Αυτή λοιπόν, προστάζει να ξαπλώσει ο άντρας και η γυναίκα να καθίσει κυριολεκτικά πάνω στο πρόσωπό του (λες και κάθεται στο Σιδερένιο Θρόνο) και να της προσφέρει ένα απολαυστικό στοματικό. Την ίδια στιγμή, η γυναίκα θα τον πιάνει με δύναμη (όχι πολλή) από το λαιμό, για να δείχνει την υπεροχή της. Βασίλισσα είναι άλλωστε.


#2 Valar Dohaeris

Όπως γνωρίζεις καλά, η φράση αυτή είναι η απάντηση στο Valar Morghulis. Δε θα σε βάλουμε να σκοτώσεις κάποιον, προς Θεού. Το νόημά της είναι, αυτός στον οποίο θα πεις την εν λόγω φράση, να σε υπηρετήσει πιστά. Βάλε λοιπόν το σύντροφό σου να ξαπλώσει ανάσκελα, εσύ ανέβα από πάνω του και άφησέ τον να σου προσφέρει τις ταπεινές υπηρεσίες του. Όπως να παίξει με την κλειτορίδα σου, να χρησιμοποιήσει ένα sex toy ή να σου κάνει ένα μασάζ στο στήθος. Κάνε πράξη το All men must serve.


#3 The Littlefinger

Ο Πίτερ Μπέιλις θα ήταν πολύ περήφανος με αυτήν την στάση. Αυτή έχει να κάνει με τα δάχτυλα, προς τιμή του Littlefinger. Πρόσταξε τον σύντροφό σου να σου βάλει δάχτυλο τόσο στον κόλπο όσο και στον πρωκτό, για να σου προκαλέσει διέγερση λίγο πριν τη διείσδυση. Δεν ξέρω αν όλο αυτό θα καταλήξει τελικά σε πρωκτικό ή κολπικό σεξ, αυτό το αφήνω πάνω σας. Πάντως ο συγχωρεμένος θα χαιρόταν.


#4 Theon’s Great Joy

Κι εδώ περνάμε στα γνωστά… ψαλίδια. Ξαπλώνετε με τον έναν στα πλάγια και τον άλλον ευθεία και μπλέκετε τα πόδια σας, έτσι ώστε να πάρετε τη στάση του ανοίγματος των ψαλιδιών. Τριφτείτε ο ένας πάνω στον άλλο, μέχρι να είστε τόσο υγροί όσο τα υδάτινα περάσματα της Στενής Θάλασσας.


#5 Mother of Dragons

Μία στάση – ύμνος στη Μητέρα των Δράκων, την Άκαυτη, την Καλίσι και πολλούς άλλους τίτλους που δε θα ξεμπερδέψω εύκολα αν τους γράψω όλους. Ο άντρας ξαπλώνει ανάσκελα και εσύ τον καβαλάς όπως καβαλάει και η Νταινέρυς τον Ντρόγκον και κατακαίει τον κόσμο. Μιλάμε για τη γνωστή σε όλους στάση της καβαλάρισσας (aka γυναίκα από πάνω). Σε παρακαλώ πολύ, για να ολοκληρωθεί κατάλληλα η αφιέρωση, την ώρα που θα κοντεύεις να τελειώσεις φώναξε δυνατά ένα «Dracarys!» να του κάψεις το μυαλό.


#6 Bend the knee

Έρχομαι στους άντρες της παρέας και σας ρωτώ: θυμάστε πόσο ωραία είχαν περάσει στην σπηλιά ο Τζον και η Ύγκριτ; Τα παιδιά έκαναν σχέδια να μη βγουν ποτέ από εκεί μέσα. Ο Τζον είχε πέσει στα γόνατα και της πρόσφερε ένα στοματικό, που την έκανε να πει «Πώς το έκανες αυτό αγόρι μου; Με τρέλανες!» (σε ελεύθερη μετάφραση). Κι εσείς λοιπόν τώρα, θα κάνετε ακριβώς το ίδιο στο κορίτσι σας, γιατί πάντα το καλό στοματικό είναι ο πρόδρομος για το καλό σεξ.


#7 The Hound

Σε αυτό το σημείο, θέλω την απόλυτη προσοχή σας, γιατί αυτή δε θα είναι μία ακόμη στάση, αλλά ιεροτελεστία. Πάμε λοιπόν για μία από τις πιο αγαπημένες όλων, αυτή στα 4. Η συγκεκριμένη απαιτεί μία εντονότερη αγριάδα από το συνηθισμένο, αλλά και γρήγορες και μεθοδευμένες διεισδύσεις. Για να το κάνετε εντελώς με στυλ Γουέστερος, σβήστε όλα τα φώτα και ανάψτε μερικά κεριά. Μη φοβηθείτε, δε θα εμφανιστεί από πουθενά κανένα… Κυνηγόσκυλο.


#8 The Iron Throne

Και το κερασάκι στην τούρτα είναι φυσικά ο Σιδερένιος Θρόνος, τι άλλο; Εντοπίστε το θρόνο σας, μία καρέκλα ή πολυθρόνα και κάθισε πάνω στο σύντροφό σου, βάζοντάς τον να κοιτάζει την πλάτη σου. Μην ανταγωνιστείτε για το ποιος είναι ο νόμιμος διάδοχος του Θρόνου, σας παρακαλώ πολύ. Αυτό που θα πρέπει να σας ενδιαφέρει είναι ότι όχι μόνο Winter is coming, αλλά πολύ σύντομα κι οι δυο σας πρόκειται να… cumming.


Μη διστάσεις να σεξομολογηθείς στη Mademoisex.
Εσύ στέλνεις στο [email protected], εκείνη απαντάει!

#ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ

#BEST OF INTERNET

#BEST OF INTERNET