Τα στάδια προετοιμασίας που ακολουθεί κάθε κοριτσοπαρέα προτού βγει έξω για ποτό!


Έφτασε επιτέλους Παρασκευή βράδυ! Τι χαρά! Ένα ακόμη Σαββατοκύριακο καταφθάνει με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Εσύ προφανώς έχεις κανονίσει ήδη από σήμερα τις ξέφρενες εξόδους που θα ακολουθήσουν, γιατί είσαι και party animal άλλωστε! Βέβαια πριν φτάσεις στο κλαμπ για να διασκεδάσεις και να περάσεις καλά με τις φίλες σου, προηγούνται ατελείωτες ώρες προετοιμασίας μαζί με τις κολλητές σου. Νομίζω πως όλες μας ξέρουμε πολύ καλά τι εννοώ…

Αυτά είναι τα στάδια προετοιμασίας μίας κοριτσοπαρέας εν όψει μίας βραδινής εξόδου:

1. Ατελείωτες συζητήσεις για το τι θα φορέσει η καθεμία

Στέκεστε όλες μαζί μπροστά από τις ντουλάπες σας. Πρώτη έρχεται η σκέψη πως δεν έχετε τίποτα απολύτως να φορέσετε, σας πιάνει απελπισία, βάζετε τα κλάματα κι ύστερα αποφασίζετε να στείλετε μήνυμα η μία στην άλλη για να δείτε τι θα φορέσει η καθεμιά. Αν δεν αλλάξετε τουλάχιστον 3 διαφορετικά σύνολα, δεν πρόκειται να καταλήξετε σε μία απόφαση. Με τα πολλά – πολλά, καταλήγει επιτέλους η καθεμιά σε ένα ρούχο.


2. Συνωστισμός στο μπάνιο

Και τώρα η κρίσιμη στιγμή του μακιγιάζ. Χαμούλης. Μία τουαλέτα κώλος από τα πεταμένα ρούχα, εσώρουχα, πινέλα, κραγιόν και μάσκαρες από εδώ κι από εκεί. Είναι ένας χώρος που χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάνα. Δανείζεται η μία τα καλλυντικά της άλλης (κακώς, τα έχουμε πει και εδώ!), η μία βάφει την άλλη ή διορθώνει λεπτομέρειες πάνω της και γενικά επικρατεί το απόλυτο χάος.


3. Ασταμάτητα κουτσομπολιά

Δεν ξέρω γιατί, αλλά ενώ προετοιμάζεται μία κοριτσοπαρέα πάντα δημιουργείται η ανάγκη να βγάλει τα εσώψυχά της στις φίλες της. Κακίες, κουτσομπολιά, περιττές πληροφορίες, γελάκια είναι μερικά μόνο από τα αμέτρητα πράγματα που μία γυναίκα θέλει να μοιραστεί εκείνη την στιγμή. Λογοδιάρροια κανονικότατη όμως!


4. Το τσούζετε από νωρίς

Αφού πλέον έχετε ετοιμαστεί, κάθεστε αναπαυτικά στον καναπέ, εξακολουθείτε να λέτε βλακείες και να συζητάτε ενώ πίνετε κανα, δυο ποτάκια/σφηνάκια για να πάτε «φτιαγμένες» στο κλαμπ. Μπράβο κορίτσια μου! Είστε γνήσια κοριτσοπαρέα.


5. Βγάζετε ένα σωρό φωτογραφίες

Οι selfies πάνε κι έρχονται. Κυριολεκτικά. Παίρνετε αμέτρητες στάσεις, πόζες, με duckface ή χωρίς, καθισμένες κι όχι κι ούτω καθεξής. Ε άμα δεν ανέβει φωτογραφία στα social, πώς ακριβώς να καταλάβει ο κόσμος ότι βγήκατε;!


6. Μουσική στη διαπασών

Κι ως γνωστόν η μουσική προκαλεί συναισθήματα. Γι’ αυτό να προσέχετε τι βάζετε κορίτσια να παίζει εκείνη την ώρα. Μην παίξει κανένα καψουροτράγουδο κι υπάρχει καμία χωρισμένη στην παρέα και καταλήξετε να μπήγει εκείνη στα κλάματα και να μένετε σπίτι να την συνεφέρνετε.


+1 Όταν επιτέλους οδεύετε προς το κλαμπ…

 

#ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ

#BEST OF INTERNET

#BEST OF INTERNET