ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Σου έχω 8 σοβαρούς λόγους να μη δοκιμάσεις ΠΟΤΕ να κάνεις τρίο!

Καλύτερα να μείνεις με το απωθημένο, που λέει ο λόγος...

Mademoisex

31 Αυγούστου, 2018

Τρίο. Και ποιος/α δεν έχει φαντασιωθεί να κάνει σεξ με δύο άτομα ταυτόχρονα, έστω και μία φορά;

Και τα δύο φύλα εξίσου κάνουν τέτοιες πονηρές σκέψεις, άλλο που οι γυναίκες δεν το εκμυστηρεύονται εύκολα. Οι άντρες από την άλλη, και τι δε θα έδιναν για να έχουν στο κρεβάτι τους δύο κορίτσια να τους περιποιούνται.

Βέβαια, το αν θα καταφέρεις να πραγματοποιήσεις μία τέτοια φαντασίωση ή θα μείνεις με το… απωθημένο, δεν εξαρτάται αποκλειστικά από εσένα, αλλά κι από τον/την έκαστοτε σύντροφο. Αν και οι δύο είστε ανοιχτόμυαλοι και σας φτιάχνει να δοκιμάζετε καινούρια πράγματα στο σεξ, το πιο πιθανό είναι να καλέσετε ένα ακόμα άτομο στο κρεβάτι σας κάποια στιγμή. Αν όμως, έστω κι ένας από τους δύο δεν ψήνεται με την σκέψη του τρίου, τότε όλα έχουν τελειώσει εκεί.

Ενώ υποστηρίζω με πάθος να μην υπάρχουν ταμπού και προκαταλήψεις σε οτιδήποτε αφορά το σεξ, στη συγκεκριμένη περίπτωση θα κάνω μία εξαίρεση και θα σου δώσω μερικούς πολύ καλούς λόγους να ΜΗ δοκιμάσεις να κάνεις τρίο, όσο κι αν το θέλει η ψυχούλα σου:

1 | Κάποιος από τους τρεις θα μείνει στην απ’ έξω

Δεν ξέρω πώς έχεις δει τη φάση από τις τσόντες ή τι «καυτές» ιστορίες έχεις ακούσει από φίλους σου, αλλά μη φανταστείς ότι θα είστε οι τρεις σας μία χαρούμενη ατμόσφαιρα, μες στην κ@υλα και όλα θα βαίνουν κατ’ ευχήν. Επειδή κατά βάση το σεξ με δύο άτομα γίνεται, φυσικό κι επόμενο είναι ένας από τους τρεις να παραμεληθεί και να μείνει εν τέλει λιγότερο ευχαριστημένος. Εκτός κι αν του αρέσει να παίρνει μάτι και περνάει καλά κι έτσι…

2 | Αν ο τρίτος/η είναι φίλος/η, η φάση μετά θα είναι awkward

Σε περίπτωση που αποφασίσετε ότι ο τρίτος τροχός της αμάξης θα είναι κάποιο άτομο που γνωρίζετε και οι δύο, και το άτομο αυτό δεχτεί την πρό(σ)κληση, να ξέρεις πως ύστερα δεν υπάρχει γυρισμός. Όσο κουλ κι αν θέλετε να το παίξετε μεταξύ σας, δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχετε ζήλιες στο τέλος. Αυτές οι καταστάσεις είναι περίπλοκες και σίγουρα όχι τόσο καλές όσο θέλουν να μας τις παρουσιάζουν. Μετά από κάτι τέτοιο, δε θα μπορείτε να δείτε τον/την φίλο/η σας με το ίδιο μάτι. Ξεκάθαρα πράγματα.

3 | Έχεις να ανησυχείς για την ευχαρίστηση ενός ακόμα ατόμου

Το σεξ δεν είναι εύκολη υπόθεση. Θέλει φαντασία, άνεση, χαλαρή διάθεση και φυσικά αντοχές. Εκεί που είχατε να «ανησυχείτε» ο ένας για την ευχαρίστηση και τον οργασμό του άλλου, πλέον θα πρέπει να μοιράζετε την προσοχή σας στα δύο, μιας και στο παιχνίδι μπαίνει και τρίτος/η. Αυτό είναι απίστευτα δύσκολο να συμβεί, πόσο μάλλον να πετύχει. Ο καθένας είναι διαφορετικός. Μπορεί να μη συντονιστείτε ποτέ μεταξύ σας ή να υπάρχει τέτοια πίεση και άγχος να γίνουν όλα σωστά, που στο τέλος να μη μείνει κανείς ευχαριστημένος. Think about it!

4 | Nτάξει, το να φτάσετε σε οργασμό και οι τρεις μαζί, δεν το συζητάμε καν

Ναι οκ, αν έχεις στο μυαλό σου ΤΟΥΣ τρελούς και mindfuck οργασμούς, χαλάρωσε λιγάκι. Εσύ και το άλλο σου μισό μπορεί να έχετε φτάσει σε υψηλά επίπεδα οικειότητας μεταξύ σας και να γνωρίζετε ο ένας τα κουμπιά του άλλου, ωστόσο ο/η τρίτος/η είναι κάτι καινούριο και ξένο στο κρεβάτι σας. Τον/τη γνωρίζετε για πρώτη φορά σεξουαλικά, επομένως το πιο πιθανό είναι τα πράγματα να μην πάνε όπως τα έχεις σκεφτεί, αλλά εντελώς στραβά. Μην περιμένεις να υπάρχει κανένας σούπερ ντούπερ συγχρονισμένος οργασμός που θα θυμάσαι για πάντα. Αυτά είναι σενάρια επιστημονικής φαντασίας.

5 | Η όλη φάση είναι εξουθενωτική

Αν το σεξ είναι μία φορά απαιτητικό σωματικά, ψυχολογικά και πνευματικά με το ένα άτομο, τότε φαντάσου τι έχει να γίνει όταν στο παιχνίδι μπει και δεύτερο. Πλέον θα έχεις να μοιράσεις την σκέψη και το σώμα σου ανάμεσα σε δύο ανθρώπους, να προσφέρεις και να πάρεις απόλαυση, αλλά και να φτάσεις τις αντοχές σου στο αμήν. Είτε που θα τα φτύσεις στα μέσα της διαδρομής, είτε που μετά θα είσαι εξαντλημένος/η και θα το σκεφτείς πολύ σοβαρά αν θα υπάρξει επόμενη φορά που θα το ξανακάνεις.

6 | Θα «αναγκαστείς» να πειραματιστείς με το ίδιο φύλο

Είτε ο τρίτος/η είναι κοπέλα είτε αγόρι, καταλαβαίνεις ότι είναι φυσικό κι επόμενο να πειραματιστείς σεξουαλικά με άτομο του δικού σου φύλου. Αυτό είναι κάτι που δεν μπορείς εκ των πραγμάτων να αποφύγεις, από την στιγμή που πεις το «ναι» στο τρίο. Μην ξεχνάς ότι δεν πρέπει να μένει κανένας στην απέξω. Σε προβλημάτισα λίγο; Κι αν τελικά δεν έχεις θέμα να ακουμπάς ερωτικά άλλα άτομα του φύλου σου, πιστεύεις δε θα αρχίσεις τις σκέψεις του στυλ «ρε μήπως και μου αρέσουν εν τέλει οι άντρες/γυναίκες;». Γενικώς, μία κρίση σεξουαλικής ταυτότητας θα την περάσεις.

7 | Αντίο εμπιστοσύνη

Μη βιαστείς να μου πεις ότι υπάρχει εμπιστοσύνη στη σχέση σας, αλλιώς δε θα καταλήγατε στην απόφαση να δοκιμάσετε τρίο. Πριν γίνει, όλα εύκολα είναι. Μετά να σας δω. Μετά από τη δοκιμή, θα φανεί τελικά πόση εμπιστοσύνη υπάρχει μεταξύ σας. Θα έχετε βιώσει έμπρακτα το πώς είναι να μπαίνει ένα τρίτο άτομο ανάμεσα στη σχέση σας και δη, σεξουαλικά. Αν δεν είναι αυτό μία μεγάλη πρόκληση για ένα ζευγάρι, τότε τι; Σε άλλη περίπτωση, θα το θεωρούσαμε απιστία. Ωστόσο, επειδή υπάρχει η συναίνεση και των δύο, το λέμε τρίο.

8 | Το σεξ μεταξύ σας μπορεί να μη σας ικανοποιεί πλέον μετά από αυτό

Αν δοκιμάσετε εν τέλει το «γλυκό» και σε έναν από τους δύο αρέσει περισσότερο από ότι στον άλλο, τότε τα πράγματα είναι σκούρα. Θα υπάρχει η επιθυμία αυτή η εμπειρία να επαναληφθεί ξανά και ξανά και να μην του/της είναι πια αρκετό το σεξ μαζί σου. Εκεί τι κάνεις; Τι κάνεις όταν για να υπάρξει και πάλι πάθος στο σεξ, θα απαιτείται η παρουσία ενός τρίτου; Εδώ σε θέλω κάβουρα, να περπατάς στα κάρβουνα…

Μη διστασεις να σεξομολογηθείς στη Mademoisex.
Εσυ στέλνεις στο [email protected], εκείνη απαντάει!

OUR20s

DIGITAL

Καθηγητής του Γεωπονικού διδάσκει αγένεια και σεξισμό σε ταμεία, λογικά ξέρει από παιδεία!

DIGITAL

Κάπως έτσι μοιάζει ο «τέλειος άντρας» και η «τέλεια γυναίκα», σύμφωνα με την τεχνητή νοημοσύνη!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET