fbpx

Ο Σωκράτης του Power of Love «κατεβαίνει» Δήμο Ζωγράφου κι όλοι οι φοιτητές κοιμόμαστε ήσυχοι!


Ζωγραφιώτισσες και Ζωγραφιώτες, ετοιμαστείτε για μεγάλες στιγμές. Πόση χαρά να αντέξουμε ακόμη δηλαδή;!

Όπως ήδη θα γνωρίζετε (ή και όχι), το 2019 θα κληθούμε να δώσουμε την ψήφο μας στις Δημοτικές Εκλογές. Έτσι, ο μεγάλος και φημισμένος για τις επιλογές του, Δήμος Ζωγράφου δε θα μπορούσε να μην έχει στα ψηφοδέλτιά του ένα άνταξιο και βαρύ όνομα για το event αυτό.

Αναφέρομαι στον τιτανοτεράστιο πρώην παίκτη του Power Of LoveΣωκράτη Ελ Γκαμαλί, ο οποίος με post του στο Instagram, ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του στις επερχόμενες εκλογές.

Κι όλα αυτά, μέσα από μια συγκλονιστική και γκρανκινιολική (Χατζηγεωργίου I love you) περιγραφή, γεμάτη συναίσθημα και ειλικρίνεια! Γιατί έτσι κάνουν οι original, οι αυθεντικοί.

View this post on Instagram

Φίλοι μου αγαπημένοι , είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω την οριστικοποίηση της συμμετοχής μου στο ψηφοδέλτιο της παράταξης “ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ” για τον δήμο Ζωγραφου !! Ο λόγος της απόφασης μου αυτής είναι η αγάπη μου για τον δήμο αυτόν που μεγάλωσα και διαμένω , η αγάπη και ο σεβασμός για τους συνανθρώπους μου , το σχέδιο της παράταξης αλλά και η αποστασιοποίηση της από κομματικές κατεύθυνσεις !! #Με ειλικρίνεια και διαφάνεια?

A post shared by Sokratis_El (Official) (@sokratis_el_) on

Όπως καταλαβαίνετε, σαν Ζωγραφιώτης κι εγώ, δεν μπορώ να κρύψω τον ενθουσιασμό που με διεγείρει από την στιγμή που έμαθα τα χαρμόσυνα αυτά νέα.

Ο λόγος της απόφασης μου αυτής είναι η αγάπη μου για τον δήμο αυτόν που μεγάλωσα και διαμένω.

Αυτό είναι ένα απόσπασμα από την ανακοίνωσή του και πραγματικά ο άτιμος με σκλάβωσε.

Μα τι οίστρος! Τέτοια λόγια δε τα ‘χουμε ξανακούσει ποτέ!

Κάπου εκεί λοιπόν, αναρωτήθηκα ποια είναι εκείνα τα προσόντα του Σωκράτη που τον κάνουν (πιθανόν) ιδανικό δημοτικό σύμβουλο Ζωγράφου (πέρα από την αμέριστη αγάπη που τρέχει για τον δήμο) και θα του ρίξω ψηφαλάκι ασυζητητί.

Αρχικά, ο τύπος σπουδάζει! Κι όχι τίποτα τυχαίο, έτσι; Αθλητικό Μάνατζμεντ στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου! Επομένως, θα είναι καλός μάνατζερ, άρα και Δήμαρχος;! Σωστά;; Σωστά.

Επίσης αν θυμάμαι καλά από το μεγαλύτερο κοινωνικό πείραμα που πέρασε από την ελληνική τηλεόραση – ναι στο στο Πάουερ οφ Λαβ αναφέρομαι – ο Σωκρατάκος μας ήταν πάντοτε πολύ σίγουρος για τον εαυτό του. Δεν άφηνε κανέναν άλλον να μιλήσει, επέβαλε δηλαδή τη γνώμη του, με το αμόρε του να βάζει κάθε φορά τα κλάματα. Όπως επίσης, άλλο ένα χαρακτηριστικό που τον καθιστά κατάλληλο για μια τέτοια θέση εξουσίας, είναι ότι κανείς ΔΕΝ πρέπει να στέκεται εμπόδιο στις αποφάσεις του! #inSocrateswetrust

Μην ξεχνάμε και τα live videos που έκανε για να πετάξει τα «καρφιά» του σε όσους δε φοράνε παντελόνια.

Κι αυτό το θέλουμε, Σωκράτη μου. Να κάνεις live στο Instagram και να μπαίνουμε όλοι οι Ζωγραφιώτες για να μάθουμε τι γίνεται στο δήμο μας, πίσω από τα παρασκήνια. Να τους κράζεις ΟΛΟΥΣ, όπως πολύ καλά ξέρεις να κάνεις, να κράζεις αυτούς που σε συκοφαντούν και να επιζητάς την αμέριστη στήριξη των κατοίκων της περιοχής μας.

Θα την έχεις αγόρι μου. Μη μου ανησυχείς!

Τι; Επειδή εκεί στο POL δε σε υπολόγιζαν και σε είχαν στην απέξω, νομίζεις ότι θα γίνει το ίδιο και τώρα; ΟΥΤΕ ΚΑΝ!

Τσίλαρε λίγο bro μου, κι όλα καλά θα πάνε. Τα καλύτερα έρχονται… Υπομονή μέχρι τον Μάιο του 2019!


Υ.Γ. 1 Αγαπητοί μου Ζωγραφιώτες, μετά το παραπάνω νέο είμαι σε σοβαρές σκέψεις να μετακομίσω οριστικά κάπου αλλού. Mακριά από εδώ.

Υ.Γ. 2 Η ψήφος εμπιστοσύνης σας, θα κάνει έναν ακόμη αποτυχημένο… «επιτυχημένο»!

Υ.Γ. 3 Σωκράτη αν το διαβάζεις, να ξέρεις ότι σε αντιπαθώ τα μάλα!

#ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ

#BEST OF INTERNET

#BEST OF INTERNET