Είναι viral

Βγήκαν σοκολατάκια που αυξάνουν τη σεξουαλική επιθυμία για το απόλυτο ερωτικό γιουρούσι!

Ναι; Στρατόπεδο λοχαγού Καποτά; 

Στέλα Τσάναϊ

4 Μαΐου, 2023

Λένε ότι η σοκολάτα είναι υποκατάστατο του σεξ, αλλά τα ChocoSx δεν καλμάρουν τις εξάψεις, τις προκαλούν!

Για να πάρουμε το στόρι από την αρχή, εκεί που σκρολάραμε στο Insta πήρε το μάτι μας για μία σοκολάτα που αυξάνει την ερωτική επιθυμία και όπως ήταν λογικό, πάθαμε ένα μικρό déjà vu. Ποιος μπορεί να ξεχάσει τα επικά σοκολατάκια της ξαδέρφης του Κατακουζηνού που κατέληξαν στο στομάχι της Βλαχάκη;

Μιας που σαν γενιά χαρακτηριζόμαστε ολίγον τι ξενέρωτοι στο ερωτικό κομμάτι και επειδή είμαι σίγουρη ότι όποτε έβλεπες το επεισόδιο, ήθελες να τα δοκιμάσεις, τι κι αν σου πω ότι η ονείρωξη το όνειρό σου έγινε πραγματικότητα;!

Η εταιρεία BIOPRO συγκεκριμένα, παρασκευάζει και συσκευάζει στην Ελλάδα μία μαύρη σοκολάτα ενισχυμένη με αφροδισιακά βότανα, που υπόσχεται να βοηθήσει άντρες και γυναίκες να δουν τον Χριστό φαντάρο και τον Μωάμεθ μπαλαρίνα να έχουν άμεση ερωτική διάθεση αλλά και καλύτερο οργασμό.

Η Choco Love, που απευθύνεται στις γυναίκες και η Choco SX για τους άντρες, περιέχουν φυσικά αφροδισιακά συστατικά όπως βότανα και ginseng (μάκα, τριβόλι, ρίζα suma, Fo Ti, σιβηριανό ginseng, μορίνγκα, ashwagandha, μαύρη σοκολάτα) χωρίς παρενέργειες ή συντηρητικά, ενώ υπόσχονται 100% θετικό αποτέλεσμα.

Ουσιαστικά, η πρώτη βοηθά στη χαλάρωση και στην αύξηση της ευχαρίστησης και ευαισθησίας του σημείου G, ενώ διώχνει το αίσθημα του άγχους. Από την άλλη, η αντρική σοκολάτα, ένα 100% φυτικό συμπλήρωμα διατροφής, βελτιώνει τη στυτική δυσλειτουργία, επιβραδύνει την εκσπερμάτωση και βοηθά τη δυνατή στύση αυξάνοντας τη ροή του αίματος στην πυελική περιοχή.

Λαϊκιστί, θα αναστενάξουν οι σομιέδες!

Για το απόλυτο ζάμπου ζάμπου ζάμπου ζα, η εταιρεία προτείνει να φας 1 σοκολατάκι (25gr) με άδειο στομάχι, 20 λεπτά πριν την συνεύρεση. Ιδανικά, αφήνεις το κομμάτι να λιώσει στο στόμα, ώστε μετά από λίγα λεπτά να νιώσεις μια ελαφρά έξαψη. Η μέγιστη δοσολογία είναι 2 κομμάτια ημερησίως και προτείνουμε να παραμείνετε πιστοί σε αυτή, για να μην είστε έτοιμοι για ερωτικό γιουρούσι 24/7.

Τουλάχιστον δε συνιστούν ένα κομματάκι σοκολάτας ανά τρεισήμισι μήνες, κάτι είναι κι αυτό…  Εξάλλου, η αποτελεσματικότητα του συμπληρώματος διαρκεί έως και 24 ώρες, καθώς τα σοκολατάκια είναι βραδείας αποδέσμευσης, επομένως κουνέλια ιτ ιζ!

Εμείς πάμε να κάνουμε μία προσθήκη στο καλάθι, γιατί τελευταία μόνο ντουλεύουμε κι από σεξ… ΚΑΤΟΛΛΛΟΥ!

ΤΙ ΑΛΛΑ;

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Η Elite φέρνει νέα αλμυρά snacks και croutons που απλά ξέρουμε ότι θα γίνουν αγαπημένα μας!

Είναι viral

77χρονη παντρεύτηκε τον εαυτό της στην τελετή των ονείρων της μετά από 40 χρόνια single!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET