ΚΟΥΛΟΥΠΟΥ

Η είδηση του μήνα | Αυτή είναι η σοκολάτα που υπόσχεται να μειώσει τους πόνους της περιόδου!

Αυτά κι αν είναι χαρμόσυνα νέα, για όλους ανεξαιρέτως! Από τη μία για τις γυναίκες αυτού του πλανήτη που μία φορά το μήνα σφαδάζουν από τους πόνους εξαιτίας της γλυκιάς μας περιόδου κι από την άλλη για τους καημένους άντρες αυτού του κόσμου που στέκονται με υπομονή στις αντιξοότητες και τις κακουχίες των παρενεργειών της περιόδου […]

Θεώνη Σταματοπούλου

7 Νοεμβρίου, 2016

Αυτά κι αν είναι χαρμόσυνα νέα, για όλους ανεξαιρέτως! Από τη μία για τις γυναίκες αυτού του πλανήτη που μία φορά το μήνα σφαδάζουν από τους πόνους εξαιτίας της γλυκιάς μας περιόδου κι από την άλλη για τους καημένους άντρες αυτού του κόσμου που στέκονται με υπομονή στις αντιξοότητες και τις κακουχίες των παρενεργειών της περιόδου της γυναίκας που έχουν δίπλα τους.

Αν λοιπόν είσαι γυναίκα και υποφέρεις από πόνους περιόδου, ίσως θα πρέπει να δοκιμάσεις αυτή τη νέα σοκολάτα. Ένας Ελβετός σοκολατοποιός από την Λουκέρνη, υποστηρίζει πως εφηύρε μία θεραπεία από βότανα που βοηθά στην καταπολέμηση των πόνων της περιόδου. Το προϊόν δημιουργήθηκε από την εταιρεία Chocolate With Love, που βρίσκεται στη Λουκέρνη της Ελβετίας.

3a1ab0c800000578-0-image-a-65_1478409675011

Η σοκολάτα αυτή ονομάζεται “Frauenmond” και σε ελεύθερη μετάφραση σημαίνει το «Φεγγάρι της Γυναίκας». Περιέχει 60% σκόνη κακάο και 17 διαφορετικά βότανα από Ελβετικά βουνά. Ο Widner εργαζόταν για αρκετούς μήνες με έναν βοτανολόγο ώστε να βρει τον τρόπο να ενσωματώσει τα βότανα μέσα στη σοκολάτα.

Η σοκολάτα αυτή λοιπόν, έχει αποκαλεστεί ως «η πρώτη υγιεινή σοκολάτα για τη γυναίκα», καθώς υπάρχουν αναρίθμητα οφέλη για την υγεία, ανάμεσα σε αυτά το γεγονός ότι αυξάνει την ποσότητα της σεροτονίνης στον οργανισμό και δημιουργεί καλύτερη διάθεση. Προφανώς λοιπόν, έχει μία ηρεμιστική επίδραση.

14900431_1166416740109735_7873514942420883735_n

Ο Marc Widner, της εταιρείας Chocolate With Love, δήλωσε πως κι οι άντρες μπορούν να φάνε τη συγκεκριμένη σοκολάτα. Τόνισε επίσης πως δεν πρέπει να λαμβάνεται σαν φάρμακο και με κόστος 11,6 ευρώ τα 100 γρ, θεωρείται μία κάπως ακριβή επιλογή για την ανακούφιση των πόνων της περιόδου. Βέβαια, αν σκεφτείς ότι μπορείς να είσαι ήρεμη και εσύ και το αγόρι σου αυτές τις μέρες του μήνα, τα αξίζει τα λεφτά της και με το παραπάνω.

Το μεγάλο ερώτημα τώρα είναι πότε θα έρθει και στην Ελλάδα;

 

ΤΙ ΑΛΛΑ;

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

«Το Νερό μας σέβεται»: Μια 360˚καμπάνια-μανιφέστο για το Νερό και τον Άνθρωπο από το ZΑΓΟΡΙ!

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

H ΑΜΣΤΕΛ στηρίζει νέους μουσικούς με τη διασκευή του εμβληματικού «Ζεϊμπέκικου»!

Είναι viral

Τύπισσα μπουχτισμένη με τις σχέσεις, έφτιαξε τον ιδανικό άντρα με AI και τον παντρεύτηκε!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET