ΚΟΥΛΟΥΠΟΥ

8 σοβαροί λόγοι που θα σε πείσουν να μείνεις μέσα αυτό το Σαββατοκύριακο!

Έβγαλες και πάλι μία απίστευτα κουραστική και δύσκολη εβδομάδα εις πέρας κι ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Σαββατοκύριακό σου. Πώς θα το εκμεταλλευτείς; Θα βγεις σήμερα το βράδυ για να τα πιεις και να ξυπνήσεις με hangover το πρωί ή μήπως όχι; Μερικές φορές είναι προτιμότερο να μένει κανείς σπίτι του καθώς έτσι καταφέρνει […]

Θεώνη Σταματοπούλου

8 Απριλίου, 2017

Έβγαλες και πάλι μία απίστευτα κουραστική και δύσκολη εβδομάδα εις πέρας κι ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Σαββατοκύριακό σου. Πώς θα το εκμεταλλευτείς; Θα βγεις σήμερα το βράδυ για να τα πιεις και να ξυπνήσεις με hangover το πρωί ή μήπως όχι; Μερικές φορές είναι προτιμότερο να μένει κανείς σπίτι του καθώς έτσι καταφέρνει να γεμίσει τις μπαταρίες του, να ξεκουραστεί ουσιαστικά και να κερδίσει δυνάμεις για την εβδομάδα που έρχεται.

Αυτοί είναι λόγοι που πρέπει να μείνεις μέσα αυτό το Σαββατοκύριακο:

1. Δεν έχεις χρήματα για να βγεις

Δεν έκανες και πολύ καλό κουμάντο την εβδομάδα που πέρασε, με αποτέλεσμα να μετράς και το παραμικρό ευρώ που σου έχει απομείνει και να μη θες να το σπαταλήσεις άσκοπα. Ξέρεις ότι για να εξοικονομήσεις τα χρήματά σου είναι πολύ προτιμότερο να μείνεις μέσα και να απολαύσεις ένα ποτήρι κρασί στον καναπέ σου, αντί να το πιεις έξω.

2. Πρέπει να ασχοληθείς με τις δουλειές του σπιτιού

Από πότε έχεις να πλύνεις τα πιάτα, άραγε; Ντροπή. Μία φορά τη βδομάδα δε θα σου πέσει ο κώλος να αφιερώνεις ένα απόγευμα για να συμμαζεύεις το σπίτι σου. Έστω να κάνεις τα βασικά και να μην ντρέπεσαι να φέρεις κάποιον/α φίλο/η σου στον προσωπικό σου χώρο.

3. Δεν έχεις σχεδιάσει τίποτα ιδιαίτερο

Αν δεν έχεις κανονίσει με κάποιον/α συγκεκριμένα να βγείτε, γιατί να ψάχνεσαι από εδώ κι από κει για να βγεις; Είναι φορές που πρέπει να μένεις και μόνος/η σου. Έχει κι αυτό τη γλύκα του.

4. Θες να μαζέψεις δυνάμεις για τη βδομάδα που έρχεται

Ποια μέρα ακολουθεί μετά το Σαββατοκύριακο; Η Δευτέρα! Και τι σηματοδοτεί η Δευτέρα; Την αρχή μίας ακόμη σκατένιας, δύσκολης εβδομάδας. Αν θες να ξεκινήσεις την επερχόμενη εβδομάδα με τις καλύτερες προϋποθέσεις, έχοντας απολαύσει πολλή χαλάρωση και ξεκούραση, τότε αποτελεί σοφή επιλογή να μείνεις μέσα το ΣΚ.

5. Έχεις να κάνεις δουλειά/εργασία

Έχεις τη δικαιολογία να λες ότι δε μπορείς να ασχοληθείς όσο θα ήθελες με τη δουλειά ή την εργασία σου λόγω καθημερινότητας μέσα στη βδομάδα. Για το ΣΚ τι έχεις να πεις που ο ελεύθερος χρόνος είναι άπειρος; Κάτσε και στρώσου στη δουλειά!

6. Για να κοιμηθείς σαν άνθρωπος

Πότε ήταν η τελευταία φορά που χόρτασες πραγματικά από ξεκούραση κι απήλαυσες τον ύπνο σου; Εγώ δε μπορώ να θυμηθώ πότε ξύπνησα πραγματικά ανάλαφρη, δίχως να νιώθω ότι έχω κοιμηθεί απίστευτα λίγο. ΣΚ = Ύπνος.

7. Για να κάνεις μαραθώνιο σειρών/ταινιών

Η τηλεόραση μπορεί να έχει χάσει την παλιά, καλή της δόξα, αλλά το Διαδίκτυο είναι στα φόρτε του και σου προσφέρει τη δυνατότητα να ξεκινήσεις ανά πάσα στιγμή οποιαδήποτε σειρά ή ταινία θες. Αν δεν είναι αυτός λόγος να μείνεις μέσα, τότε ποιος;

8. Γιατί έτσι γουστάρεις!

Δεν είσαι σε mood να κάνεις οτιδήποτε άλλο, οπότε το να μείνεις μέσα είναι ιδανικό για σένα. Δεν οφείλεις εξηγήσεις σε κανένα παρά μόνο στον εαυτό σου. Σου αξίζει και λίγο ντάντεμα στο κάτω – κάτω!

 

ΤΙ ΑΛΛΑ;

Είναι viral

Τύπος ξόδεψε 23.000$ σε στολή λύκου, για να απαλλαχθεί από τις ανθρώπινες σχέσεις!

ΤΙ ΑΛΛΑ;

Μηχανολόγοι ΕΜΠ: Με φακούς έδωσαν σήμερα εξεταστική οι φοιτητές λόγω κακοκαιρίας!

Είναι viral

Θεούλα κόβει βασιλόπιτα για κάθε μάθημα των Πανελληνίων, πέφτει το φλουρί στο ΑΟΘ!

Έρευνες λένε

Αναδείχθηκαν οι top10 πόλεις στην Ευρώπη για τους single και η Αθήνα δεν είναι σ’ αυτές!

Είναι viral

Εκκολαπτόμενος εντερπρενέρ βγάζει λεφτά πουλώντας άδεια μπουκάλια στο ίντερνετ!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET