ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

8 σημεία του σώματός του, που αν τα αγγίξεις με τα χείλη σου θα τον ερεθίσεις άσχημα!

Ένα ή και περισσότερα φιλιά γεμάτα με πάθος, διεκδίκηση και λαγνεία είναι ικανά να διεγείρουν έναν άνδρα τόσο που να θέλει να προχωρήσετε αμέσως στο παρασύνθημα. Το σωστό φιλί ωστόσο θέλει πολλή εξάσκηση και τεχνική και δεν είναι καθόλου εύκολο να το πετύχεις. Όμως άπαξ και ανακαλύψεις τις σωστές τεχνικές, θα είσαι ικανή να ξετρελαίνεις […]

Mademoisex

14 Ιουλίου, 2017

Ένα ή και περισσότερα φιλιά γεμάτα με πάθος, διεκδίκηση και λαγνεία είναι ικανά να διεγείρουν έναν άνδρα τόσο που να θέλει να προχωρήσετε αμέσως στο παρασύνθημα. Το σωστό φιλί ωστόσο θέλει πολλή εξάσκηση και τεχνική και δεν είναι καθόλου εύκολο να το πετύχεις. Όμως άπαξ και ανακαλύψεις τις σωστές τεχνικές, θα είσαι ικανή να ξετρελαίνεις κάθε αρσενικό ανεξαιρέτως, πόσο μάλλον το αγόρι σου.

Το φιλί στο στόμα είναι το πιο άμεσο και σύνηθες, αλλά σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να αφήνεις παραπονεμένες κι ανεκμετάλλευτες όλες τις υπόλοιπες ευαίσθητες περιοχές του σώματος του συντρόφου σου που αγωνιούν για τα χείλη σου.

Αυτά είναι τα πιο ευαίσθητα και καλύτερα σημεία να φιλήσεις το αγόρι σου και να τον κάνεις να θέλει κι άλλο:

#1 Στους λοβούς του

Πρόκειται για μία περιοχή γεμάτη από νευρώνες, οπότε καταλαβαίνεις ότι το παραμικρό ερέθισμα μπορεί να αποβεί μοιραίο. Είτε του ψιθυρίσεις κάτι ξεσηκωτικό είτε βάλεις τη γλώσσα σου απαλά στην περιοχή είτε του δαγκώσεις το αυτί, όλα θα λειτουργήσουν με τον ίδιο τρόπο. Θα γίνει πάρτι!

#2 Στο λαιμό του

Ααααχ, ίσως η απόλυτη ερωτογενής περιοχή. Και μόνο τα χείλη σου στο λαιμό του αρκούν για να του προσφέρουν φαντασιώσεις κάθε βράδυ (κι όχι μόνο). Βάλε λίγο σαλάκι παραπάνω, κάνε παιχνιδιάρικες κινήσεις με τη γλώσσα σου, ρούφηξε εν ανάγκη κι εκείνος θα σου παραδοθεί ασυζητητί.

#3 Στο σαγόνι του

Αυτό το φιλί ενδείκνυται για ζευγάρια που έχουν άνεση μεταξύ τους και γνωρίζονται για μεγάλο διάστημα. Μην το επιχειρήσεις αν η σχέση σου είναι ακόμη ρευστή ή μόλις έχει αρχίσει. Θα τον ξενερώσει πιστεύω η «ισοπέδωση» της σεξουαλικότητας. Βέβαια αν θες ντε και καλά να το δοκιμάσεις, ξεκίνησε από τα σαγόνι κι ύστερα κατέληξε στο στόμα του με ένα παθιασμένο γαλλικό φιλί. Αυτό θα τον αποζημιώσει…

#4 Στα δάχτυλά του

Προσπάθησε να τα φιλήσεις ή να τα δαγκώσεις ή να τα γλείψεις αισθησιακά. Η αίσθηση είναι απίστευτη. Οι νευρικές απολήξεις που διαθέτουν τα δάχτυλά μας τα καθιστούν βασικό διεγερτικό σημείο του σώματος. Αφού κάνεις κάτι από τα παραπάνω, μπορείς ύστερα να οδηγήσεις τα χέρια του όπου εσύ θες. Κι ο νοών, νοείτο.

#5 Στη μύτη του

Ένα φιλί στη μύτη είναι ένα υπέροχο μήνυμα αγάπης προς το σύντροφό σου. Είναι παιχνιδιάρικο, αθώο και με πολύ νόημα. Ειδικά αν τρίψετε τις μυτούλες σας σα γατάκια ύστερα από το φιλί, το cuteness της φάσης θα έχει ολοκληρωθεί.

#6 Στις ρώγες του

Φίλησέ τες, γλείψες τες, δάγκωσέ τες, κάνε γενικά οτιδήποτε θα σου έκανε κι εκείνος. Είναι δεδομένο πως θα ανατριχιάσει ολόκληρος και θα ζητάει κι άλλο και φυσικά να κατέβεις όλο και πιο χαμηλά.

#7 Στους κοιλιακούς του

Κι όσο πιο κάτω πας, τόσο πιο δύσκολα θα γίνονται τα πράγματα για εκείνον. Οποιοδήποτε φιλί ή γλείψιμο της κοιλιακής του περιοχής, δίνει κατευθείαν ένα ταυτόχρονα ερέθισμα στο πέος του. Θα ανάψει σαν τρελός και οι προσδοκίες του πια θα έχουν φτάσει στο επίπεδο της απόλυτης διέγερσης.

#8 Στο πέος του

Ε δεν ήταν δυνατό να μην καταλήξεις εκεί. Είτε θες να μεταφραστεί σε στοματικό σεξ ή όχι, η κίνησή σου σίγουρα θα τον αφήσει άφωνο. Το συγκεκριμένο φιλί άσε το καλύτερα για το τέλος γιατί δεν ξέρεις πόση ώρα θα διαρκέσει…

 

OUR20s

DIGITAL

Καθηγητής του Γεωπονικού διδάσκει αγένεια και σεξισμό σε ταμεία, λογικά ξέρει από παιδεία!

DIGITAL

Κάπως έτσι μοιάζει ο «τέλειος άντρας» και η «τέλεια γυναίκα», σύμφωνα με την τεχνητή νοημοσύνη!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET