Έρευνες λένε

Σήμερα είναι η μέρα που χωρίζουν τα περισσότερα ζευγάρια, για ποιον χτυπάει η καμπάνα;

Σύμφωνα με έρευνα, η 11η Δεκεμβρίου θα μπορούσε άνετα να καθιερωθεί και ως Παγκόσμια Ημέρα Χωρισμού...

Αλεξάνδρα Κουτσούκου

11 Δεκεμβρίου, 2022

Today is the day, όπως φαίνεται, που πολλοί ξυπνούν αποφασισμένοι να βάλουν αυτό το τέλος στη σχέση τους, που τους βασανίζει το μυαλό εδώ και βδομάδες ή ακόμη και ολόκληρους μήνες. Πέφτει λίγο αργότερα βέβαια από την ημερομηνία που λήγει η διορία για να χωρίσεις προτού τις γιορτές των Χριστουγέννων, αλλά χαλάλι, δεν πιέζουμε κανέναν.

Πάντως, βλέπετε κι εσείς πως όπου χωρισμός, ο Δεκέμβρης πρώτη μούρη. Δεν τις πολυσυμπαθεί τις σχέσεις ο συγκεκριμένος μήνας, εξού και τα στοιχεία που θέλουν ένα μεγάλο ποσοστό ζευγαριών να βάζει τέλος στη σχέση του, την κατά τ’ άλλα πιο χαρούμενη περίοδο του έτους. Πράγμα λίγο παράδοξο, γιατί οι γιορτές γενικότερα (βλ. γενέθλια, επέτειος κλπ) δεν είναι οι πρώτες μέρες που σου έρχονται στο μυαλό όταν σκέφτεσαι να χωρίσεις τον άλλο.

Προχωράμε όμως. 

Σύμφωνα με έρευνα λοιπόν, η 11η Δεκεμβρίου θα μπορούσε άνετα να καθιερωθεί και ως παγκόσμια μέρα χωρισμού (εδώ έχει το αυγό τη δική του, στον χωρισμό θα κολλήσουμε;), μιας και τα «θέλω να μείνω λίγο μόνος» πέφτουν βροχή. Ξεπερνάει ακόμα και την Πρωτοχρονιά και την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου – υπάρχουν βάρβαροι άνθρωποι εκεί έξω, πραγματικά… 

Η ειδικός σχέσεων Renne Sansky δίνοντας μια εξήγηση στο φαινόμενο, λέει: «Νομίζω ότι καθώς η χρονιά φτάνει στο τέλος της, τα ζευγάρια χωρίζουν επειδή υποθέτουν πως τα προβλήματα της σχέσης τους θα είχαν λυθεί μέχρι τώρα και φοβούνται ότι θα τα κουβαλήσουν μαζί τους στο νέο έτος.» Που οκ, έχει τη λογική του.

Από την άλλη όμως, μπορείς να βιαστείς λίγο να βγάλεις αυτό το συμπέρασμα, κάπου Οκτώβρη ιδανικά, γιατί δε σου φταίει ο άλλος να περάσει μαύρες γιορτές εξαιτίας σου!

ΤΙ ΑΛΛΑ;

Είναι viral

Τύπος ξόδεψε 23.000$ σε στολή λύκου, για να απαλλαχθεί από τις ανθρώπινες σχέσεις!

ΤΙ ΑΛΛΑ;

Μηχανολόγοι ΕΜΠ: Με φακούς έδωσαν σήμερα εξεταστική οι φοιτητές λόγω κακοκαιρίας!

Είναι viral

Θεούλα κόβει βασιλόπιτα για κάθε μάθημα των Πανελληνίων, πέφτει το φλουρί στο ΑΟΘ!

Έρευνες λένε

Αναδείχθηκαν οι top10 πόλεις στην Ευρώπη για τους single και η Αθήνα δεν είναι σ’ αυτές!

Είναι viral

Εκκολαπτόμενος εντερπρενέρ βγάζει λεφτά πουλώντας άδεια μπουκάλια στο ίντερνετ!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET