ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Σήμερα «ανοίγει» ο ΕΥΔΟΞΟΣ, κάνε τα κουμάντα σου μην τρέχεις πάλι τελευταία στιγμή!

Από σήμερα, Τετάρτη 23 Οκτωβρίου έως και την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου, θα έχεις τη δυνατότητα να κάνεις δήλωση τα συγγράμματα που επιθυμείς.

Neopolis Team

23 Οκτωβρίου, 2019

Πριν λίγες ημέρες μόλις βγήκε η ανακοίνωση για την ημερομηνία που θα ξεκινήσουν οι δηλώσεις και η διανομή συγγραμμάτων, αλλά για να μην ξεχνιόμαστε (μιας και μια τάση την έχουμε), υπενθυμίζουμε ότι από σήμερα λοιπόν, Τετάρτη 23 Οκτωβρίου, μπορείτε να μπείτε στην ιστοσελίδα του Εύδοξου και να κάνετε τα κουμάντα σας, ώστε να μη μείνετε μόνο με τις σημειώσεις στο τέλος του εξαμήνου.

Και ξέρουμε όλοι πού οδηγεί συνήθως μια τέτοια κατάσταση…  

Επειδή όμως τους πρωτοετείς δεν τους φοβόμαστε ψαρωμένοι καθώς είναι προς το παρόν, οι υπόλοιποι που θα αποφασίσετε να το αφήσετε μέχρι τελευταία στιγμή, έχετε στο νου σας ότι αυτή είναι την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου, όσον αφορά τις δηλώσεις τουλάχιστον. Η διανομή θα κρατήσει λίγο παραπάνω, μέχρι την Παρασκευή 10 Ιανουαρίου συγκεκριμένα.

Κάτι ακόμα που πρέπει να προσέξετε κατά τη δήλωση, είναι πως οφείλει να συμπίπτει με τη δήλωση των μαθημάτων που θα εξεταστεί ο κάθε φοιτητής στην εξεταστική του χειμερινού εξαμήνου. Σε διαφορετική περίπτωση, η υπηρεσία του «Εύδοξου» θα ζητήσει την επιστροφή των εν λόγω συγγραμμάτων. Αν αυτή δεν πραγματοποιηθεί, ο φοιτητής δε θα μπορέσει να παραλάβει νέα συγγράμματα στο μέλλον.

Τέλος, όσοι έχουν ξεπεράσει το ν+2 έτος σπουδών ή βρίσκονται σε διαδικασία φοίτησης κι απόκτησης δεύτερου πτυχίου, δε δικαιούνται δήλωση και παραλαβή δωρεάν συγγραμμάτων.

ΤΟΥ ΦΟΙΤΗΤΗ

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Ο 23χρονος Στάθης Ηλιάκης έγινε δεκτός στο MIT και ταξιδεύει Αμερική για τα όνειρά του!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

19ο ΦΣΔΕΤ ΟΠΑ: «SUSTAINABILITY: Εξισορροπώντας τις ανάγκες του ανθρώπου, της οικονομίας και του περιβάλλοντος»

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Παν/μιο Πατρών: Οι 20.000 φοιτητές είναι «αιώνιοι» – Οι Σχολές με τα μεγαλύτερα ποσοστά!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΑΠΘ: Φοιτητές διακρίθηκαν σε Διεθνή Μαθηματικό Διαγωνισμό και μας έκαναν περήφανους!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET