ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Εύδοξος | Ξεκινά την Τετάρτη η διανομή φοιτητικών συγγραμμάτων, όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις!

Μπορεί η φοιτητική χρονιά να ξεκίνησε με συνεχόμενες καταλήψεις και να μην έχουμε μπει σε «αμφιθεατρικό mood» ακόμη, ωστόσο ο Εύδοξος αποδεικνύεται τυπικός στο ραντεβού του. Άλλωστε, ας παραλάβουμε εμείς τα συγγράμματα και μας βλέπουμε για… αυτοδίδακτο πτυχίο στο άμεσο μέλλον. Στην τελική, τόσες παγκόσμιες πρωτοτυπίες έχουν τα Πανεπιστήμιά μας, σε αυτήν θα κολλήσουμε; Πιο […]

Neopolis Team

19 Οκτωβρίου, 2019

Μπορεί η φοιτητική χρονιά να ξεκίνησε με συνεχόμενες καταλήψεις και να μην έχουμε μπει σε «αμφιθεατρικό mood» ακόμη, ωστόσο ο Εύδοξος αποδεικνύεται τυπικός στο ραντεβού του. Άλλωστε, ας παραλάβουμε εμείς τα συγγράμματα και μας βλέπουμε για… αυτοδίδακτο πτυχίο στο άμεσο μέλλον. Στην τελική, τόσες παγκόσμιες πρωτοτυπίες έχουν τα Πανεπιστήμιά μας, σε αυτήν θα κολλήσουμε;

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του «Εύδοξου», από την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2019 θα ξεκινήσουν οι δηλώσεις των φοιτητικών συγγραμμάτων, με την προθεσμία των αιτήσεων να λήγει την Παρασκευή, 20 Δεκεμβρίου 2019.

Σε αυτό το σημείο βέβαια, είναι πολύ σημαντικό να επισημάνουμε οτι η Γραμματεία του εκάστοτε Τμήματος, ενδέχεται να ορίσει μεταγενέστερη ημερομηνία έναρξης ή προγενέστερη ημερομηνία λήξης των δηλώσεων. Σε αυτήν την περίπτωση, ισχύουν οι ημερομηνίες που δίνονται από τη Γραμματεία. Γι’ αυτό και κάθε φοιτητής προτού συνδεθεί στην πλατφόρμα του Εύδοξου, θα πρέπει να επισκεφθεί πρώτα την ιστοσελίδα της σχολής του και να διασταυρώσει τις σχετικές ημερομηνίες.

Στην ίδια ανακοίνωση, γίνεται αναφορά και στη διανομή των ανωτέρω συγγραμμάτων, η οποία θα ξεκινήσει επίσης στις 23 Οκτωβρίου, ωστόσο θα διαρκέσει έως και τις 10 Ιανουαρίου του 2020 για να καλυφθούν οι αυξημένες ανάγκες των φοιτητών.

Σε αυτό το σημείο, είναι σημαντικό να υπενθυμίσουμε στους αναγνώστες μας, πρωτοετείς και μη, πως η δήλωση συγγραμμάτων οφείλει να συμπίπτει με τη δήλωση των μαθημάτων που θα εξεταστεί ο κάθε φοιτητής στην εξεταστική του χειμερινού εξαμήνου. Σε διαφορετική περίπτωση, η υπηρεσία του «Εύδοξου» θα ζητήσει την επιστροφή των εν λόγω συγγραμμάτων. Αν αυτή δεν πραγματοποιηθεί, ο φοιτητής δε θα μπορέσει να παραλάβει νέα συγγράμματα στο μέλλον.

Τέλος, να τονίσουμε πως οι φοιτητές που έχουν ξεπεράσει το ν+2 έτος σπουδών ή που βρίσκονται σε διαδικασία φοίτησης κι απόκτησης δεύτερου πτυχίου, δε δικαιούνται δήλωση παραλαβή δωρεάν συγγραμμάτων.

ΤΟΥ ΦΟΙΤΗΤΗ

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Παραιτήθηκε η διευθύντρια του ΙΚΥ – Καταγγέλλει κακοδιαχείριση και εκθέτει την Κεραμέως!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Παν. Θεσσαλίας: Έπεσε παράθυρο εν ώρα μαθήματος και κατά τύχη δεν υπήρξαν τραυματίες!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET