ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

6 σημεία του σώματος με τα οποία μπορείς να παίξεις (εκτός από …ξέρεις) και να τον ανάψεις στο λεπτό!

Σχεδόν τα πάντα μπορούν να ανάψουν έναν άντρα. Δόξα τω Θεώ, δεν δυσκολεύονται τα καμάρια μας. Με την παραμικρή κίνηση κι αφορμή, κάθε άντρας είναι ικανός να ερεθιστεί και να ξεκινήσει το παιχνίδι. Εσύ ως κοπέλα φανταζόμαστε ότι γνωρίζεις τον πατροπαράδοτο τρόπο. Πας κατευθείαν στα γεννητικά του όργανα και κάνεις τα προκαταρκτικά με σκοπό να […]

Neopolis Team

17 Μαΐου, 2017

Σχεδόν τα πάντα μπορούν να ανάψουν έναν άντρα. Δόξα τω Θεώ, δεν δυσκολεύονται τα καμάρια μας. Με την παραμικρή κίνηση κι αφορμή, κάθε άντρας είναι ικανός να ερεθιστεί και να ξεκινήσει το παιχνίδι. Εσύ ως κοπέλα φανταζόμαστε ότι γνωρίζεις τον πατροπαράδοτο τρόπο. Πας κατευθείαν στα γεννητικά του όργανα και κάνεις τα προκαταρκτικά με σκοπό να τον διεγείρεις. Ναι καλή κι ασφαλής τακτική, αλλά μήπως να προσπαθήσεις να εξελίξεις τις τεχνικές σου;

Αυτοί είναι μερικοί τρόποι να παίξεις με διάφορα άλλα σημεία του σώματος (εκτός από το πέος του) και να τον ανάψεις για τα καλά:

1. Ξεκίνα από τον εαυτό σου

Δεν υπάρχει κάτι πιο διεγερτικό για έναν άντρα από μία γυναίκα που αυτοϊκανοποιείται. Όχι απλά σε βλέπει να ευχαριστιέσαι και να παίρνεις ηδονή αγγίζοντάς τον ίδιο σου τον εαυτό, αλλά μαθαίνει επίσης τι σου αρέσει, τι σε διεγείρει και που πρέπει να δώσει προσοχή. Και φυσικά διεγείρεται κι ο ίδιος.

2. Παίξε με το μυαλό του

Ο εγκέφαλος είναι ξεκάθαρα η πιο δυνατή ερωτογενής ζώνη. Πριν καν βρεθείτε, ξεκίνα να του κάνεις παιχνιδάκια μιλώντας του βρώμικα, μέσω sexting ή δίνοντάς του μικρές πληροφορίες με το τι θα συμβεί όταν βρεθείτε από κοντά. Είναι γνωστό ότι πρώτα γ@μ@ς κάποιον εγκεφαλικά κι ύστερα σωματικά.

3. Παίξε με τις ρώγες του

Οι ρώγες τους είναι εξίσου ευαίσθητες με τις γυναικείες. Αν ασχοληθείς έξυπνα μαζί τους, γλείφοντάς τες, δαγκώνοντάς τες ή χρησιμοποιώντας ένα παγάκι γύρω γύρω προς διέγερση, θα του πάρεις τα μυαλά.

4. Παίξε με τον προστάτη του

Ο προστάτης είναι ένας αδένας που περιβάλλει την ουρήθρα. Μπορεί κι αυτός να ερεθιστεί εξίσου και μάλιστα προσφέρει απίστευτη ηδονή. Ο ερεθισμός του είναι πιο έντονος όταν ασκήσεις πίεση σε αυτόν κατά τη διάρκεια του αυνανισμού. Ξέρεις λοιπόν τι πρέπει να κάνεις την επόμενη φορά!

5. Παίξε με τα δάχτυλά του

Οτιδήποτε μπορείς να κάνεις στο πέος, θα μπορούσες να το κάνεις και σε ένα δάχτυλο, σωστά; Είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα. Αιφνιδίασε τον και ασχολήσου με τα δάχτυλά του την επόμενη φορά που θα ξεκινήσετε τα προκαταρκτικά.

6. Παίξε με τα οπίσθιά του

Σε πολλούς άντρες δεν αρέσει η κοπέλα να ασχολείται με οποιονδήποτε τρόπο με τα οπίσθια τους γιατί τους παραπέμπει σε περίεργες καταστάσεις, αλλά είναι και κάποιοι που τους αρέσει. Αρκεί να τον ρωτήσεις, να δεις αν του αρέσει και να το κάνεις πράξη.

OUR20s

DIGITAL

Καθηγητής του Γεωπονικού διδάσκει αγένεια και σεξισμό σε ταμεία, λογικά ξέρει από παιδεία!

DIGITAL

Κάπως έτσι μοιάζει ο «τέλειος άντρας» και η «τέλεια γυναίκα», σύμφωνα με την τεχνητή νοημοσύνη!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET