ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

6 σημάδια που επιβεβαιώνουν ότι το αγόρι σου κρατάει μυστικά από εσένα!

Από τις φορές που πρέπει να εμπιστευτείς το ένστικτό σου!

cover photo

Όλοι έχουμε τα μυστικά μας και δεν υπάρχει τίποτα το κακό με αυτό. Όσο καλά κι αν πιστεύουμε ότι γνωρίζουμε τους γονείς μας, τα αδέρφια μας, τους φίλους μας, το/τη σύντροφό μας, πάντα θα υπάρχουν ορισμένα πράγματα γι’ αυτούς που θα αγνοούμε, ακριβώς επειδή έχουν αποφασίσει να μην τα μοιραστούν με κανένα. Και μην πας να βγάλεις την ουρίτσα σου απ’ έξω, γιατί το ίδιο ισχύει και για σένα.

Υπάρχει όμως μια εντύπωση, ότι τα ζευγάρια μοιράζονται (ή θα έπρεπε τουλάχιστον) τα πάντα μεταξύ τους και δεν κρύβουν το παραμικρό. Ναι, καλά θα πω εγώ! Είστε βαθιά νυχτωμένοι αν νομίζετε ότι τα ξέρετε όλα. Αυτό που συνηθίζω να λέω είναι ότι ξέρεις για τον άλλον ό,τι σου επιτρέπει να ξέρεις. Τα μικρομυστικά είναι απολύτως λογικό να υπάρχουν, αρκεί βέβαια να μην έχουν να κάνουν με τη σχέση σας ή να μην την επηρεάζουν με τον έναν ή τον άλλον τρόπο. Γιατί εκεί ναι, υπάρχει πρόβλημα.

Αν το ένστικτό σου λοιπόν, σου λέει πως το αγόρι σου κρύβει πράγματα από εσένα, και όχι ένα και δύο, και δεν μπορείς να του πάρεις κουβέντα, τότε καλά θα κάνεις να το ακούσεις γιατί… κάποιο λάκκο έχει η φάβα. Και για να σου φύγουν οι αμφιβολίες ότι έχεις να κάνεις με τελείως κρυψίνους τύπο, δώσε βάση στα σημάδια που το αποδεικνύουν:

#1 Απαντάει σε ερώτηση με ερώτηση (!)

Κάθε φορά που πας να μάθεις κάτι πιο προσωπικό, όπως πληροφορίες για τις πρώην του, για την οικογένειά του ή για τη δουλειά του, εκείνος εκνευρίζεται που τον ρωτάς και συνήθως σου αντιστρέφει το ερώτημα. Αν θες να μάθεις πράγματα για εκείνον, θα πρέπει πρώτα να απαντήσεις εσύ στην ερώτηση που του έθεσες. Πσσς, πολύ διπλωμάτης ο δικός σου, θα έκανε λαμπρή καριέρα στην πολιτική. Στις σχέσεις, δυστυχώς, δεν περνάνε αυτά. Σοβαρά τώρα, αν ισχύει κάτι τέτοιο θα πρέπει να πονηρευτείς, γιατί κάτι προσπαθεί να αποφύγει.

#2 Και λέει λέει και τι δε λέει 

Κι ενώ κανονικά θα έπρεπε να σε ανακουφίζει το γεγονός ότι μοιράζεται τόσα πράγματα, γιατί του αρέσει να κουβεντιάζει μαζί σου, να περιγράφει τη μέρα του και μάλιστα με πολλές σάλτσες και λεπτομέρειες, κατά 90% όσα λέει είναι απλώς… μπούρδες. Προσπαθεί να σου ρίξει στάχτη στα μάτια και να το παίξει επικοινωνιακός, αλλά στην πραγματικότητα σε γεμίζει με άχρηστες πληροφορίες ώστε να πάρει την προσοχή σου από τις σημαντικές, τις οποίες και συνεχίζει να κρατά για τον εαυτό του. Κι ένας Θεός ξέρει από τι θέλει να σε αποσπάσει.

#3 Δεν αφήνει ποτέ εκτεθειμένο το κινητό του

Αυτό σε κάποιο βαθμό μπορείς να το δικαιολογήσεις. Οι περισσότεροι δε θέλουν να έχει πρόσβαση ο καθένας στο κινητό τους, γιατί θέλουν να προστατέψουν τα προσωπικά τους δεδομένα. Αυτό το καταλαβαίνουμε. Ωστόσο, σου φαίνεται φυσιολογικό όταν είστε μαζί να το έχει πάντα στο αθόρυβο; Ή να το αφήνει ανάποδα για να μη φαίνεται η οθόνη; Ή να μην το πιάνει στιγμή στα χέρια του όσο είστε δίπλα δίπλα, μην τυχόν και πάρει τίποτα το μάτι σου; Δε νομίζω. Δε θέλω να σου βάζω ιδέες αλλά… όποιος ψάχνει, βρίσκει

#4 Τα έχει πει τα ψεματάκια του

Οοps! Αν δεν είναι αυτό φως φανάρι ότι ο άλλος κάτι σου κρύβει που δε θέλει με τίποτα να μάθεις, τότε τι; Το ψέμα είναι πολύ βλαβερή συνήθεια, που μπορεί να τελειώσει μια σχέση. Εάν τον έχεις πετύχει επανειλημμένα να σου λέει ψέματα, μην το αφήσεις έτσι. Ζήτησέ του το λόγο και κάνε κάτι αμέσως! Δεν είναι δυνατόν να σε παραμυθιάζει και να τη γλιτώνει απλά μ’ ένα τσακωμό. Απαίτησε να μάθεις το λόγο για τον οποίο σε φλόμωσε με βλακείες και δε θέλησε να σου πει την αλήθεια. Αν δεν πάρεις απάντηση, τότε… τα φιλιά σου!

#5 Όσα δε λέει το στόμα, τα λέει το σώμα

Πολλά από αυτά που δεν μπορείς να καταλάβεις από τα λόγια, μπορείς να τα καταλάβεις από τα μάτια ή από την στάση σώματος του άλλου. Υπάρχουν κάποιες κινήσεις που μαρτυρούν άγχος, νευρικότητα και ενοχή. Άρχισε να τον παρατηρείς καλύτερα και με περισσότερη προσοχή και θα καταλάβεις πολλά πράγματα. Σε αγκαλιάζει όπως πρώτα ή σε αποφεύγει; Σε κοιτάζει στα μάτια ή στρέφει το βλέμμα του αλλού; Κάνει πολλές κινήσεις με τα χέρια του όταν μιλάει; Πας να τον ακουμπήσεις και απομακρύνεται; Όλα αυτά είναι clues, κορίτσι. Έχε τα μάτια σου ανοιχτά.

#6 Από mood swings άλλο τίποτα

Έχεις παρατηρήσει ότι τώρα τελευταία το αγόρι σου είναι πιο απόμακρο και εκνευρίζεται εύκολα μαζί σου χωρίς να υπάρχει κανένας ιδιαίτερος λόγος; Ε λοιπόν, σου έχω άσχημα νέα. Για να αλλάξει ένας άνθρωπος από τη μία στιγμή στην άλλη, κάτι πρέπει να έχει προηγηθεί. Μπορούμε ν’ αποδώσουμε μία κακή ημέρα στα άστρα, αλλά όταν το διάστημα είναι αρκετά μεγαλύτερο, τότε κάτι άλλο συμβαίνει και δεν είναι τόσο αθώο. Από τη στιγμή που δεν έχει συμβεί κάτι μεταξύ σας που δημιούργησε κλίμα, πρέπει να το ψάξεις παραπάνω για να φτάσεις στην αιτία.

OUR20s

DIGITAL

Βγήκαν οι πιο δημοφιλείς αναζητήσεις των Ελλήνων για το 2022, ξέρουμε τι googlαρες φέτος!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET