ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Τα σημάδια που μαρτυρούν ότι ο κολλητός σου την έχει πατήσει άσχημα μαζί σου!

Τι να τον κάνεις τον γκόμενο όταν έχεις έναν άντρα κολλητό; Πολλοί είναι αυτοί που αμφισβητούν το γεγονός ότι υπάρχει πραγματική φιλία μεταξύ ενός άνδρα και μίας γυναίκας και δεν καταλαβαίνω το γιατί. Δεν είναι δηλαδή δυνατό να έχουν δυο άνθρωποι απλή φιλική σχέση δίχως ερωτικές προθέσεις και σεξ; Άλλωστε εμείς οι γυναίκες έχουμε τη […]

Τι να τον κάνεις τον γκόμενο όταν έχεις έναν άντρα κολλητό; Πολλοί είναι αυτοί που αμφισβητούν το γεγονός ότι υπάρχει πραγματική φιλία μεταξύ ενός άνδρα και μίας γυναίκας και δεν καταλαβαίνω το γιατί. Δεν είναι δηλαδή δυνατό να έχουν δυο άνθρωποι απλή φιλική σχέση δίχως ερωτικές προθέσεις και σεξ; Άλλωστε εμείς οι γυναίκες έχουμε τη δυνατότητα να «ξεκάνουμε» τον καθένα, θέτοντάς τον σε κατάσταση friendzone.

Η φιλική σχέση μεταξύ άνδρα και γυναίκας υπάρχει και δεν είναι πλατωνική. Βέβαια, φίλοι, φίλοι …καριοφίλι λένε και δεν είναι λίγες οι φορές που ξεκινάει μία σχέση φιλικά και ύστερα κάποιος από τους δύο ερωτεύεται τον άλλο. Ενώ αυτά καλό είναι να μη συμβαίνουν , ωστόσο πρέπει να γνωρίζεις τα σημάδια εκείνα που μαρτυρούν ότι ο κολλητός σου την έχει πατήσει άσχημα μαζί σου:

1. Θέλει πάντα να βγαίνετε μόνο οι δυο σας έξω

Αν είστε κι οι δυο σας μέρος της ίδιας παρέας, αλλά βλέπεις ότι τον τελευταίο καιρό επιδιώκει να βγαίνει μόνο με εσένα, παραμερίζοντας τους άλλους, πρέπει να πάρει στροφές το μυαλό σου. Σε προσκαλεί να δείτε μαζί ταινία, να φας μαζί με τους δικούς του, να πάτε στην αγαπημένη σου καφετέρια κι άλλα. Μπορεί να μην είναι ακριβώς ραντεβού με την στενή έννοια του όρου, αλλά κατά εκεί το πάει. Watch out!

2. Βρίσκει ευκαιρίες να σε αγγίζει

Αν είναι γενικά χαλαρός κι εκδηλωτικός ως χαρακτήρας θα δυσκολευτείς να καταλάβεις κάτι ξεκάθαρο μόνο από αυτό, αλλά αν αντιθέτως είναι μαζεμένος και τελευταία σε πειράζει πολύ, μηχανευόμενος ευκαιρίες να αποκτήσει απτική επαφή μαζί σου, σίγουρα θα πρέπει να σε βάλει σε σκέψεις. Η απτική επαφή είναι σχεδόν πάντα ένα σημάδι φλερτ.

3. Ζηλεύει όταν του λες για άλλους άντρες

Μάλιστα θα δεις ότι προσπαθεί να μειώσει τα φλερτ που έχεις είτε να πει κακιούλες για όσους σε προσεγγίζουν ή θα σου πει να είσαι ιδιαίτερα καχύποπτη, μειώνοντάς σου τη χαρά. Δε θέλει να έχει ανταγωνισμό και ζηλεύει. Σε θέλει μόνο για τον εαυτό του.

4. Μιλάει σε όλους για σένα με την πρώτη ευκαιρία

Το όνομα κι η εικόνα σου είναι οικεία ακόμη και στους μη κοινούς σας φίλους, σε όσους δηλαδή δε γνωρίζεις εσύ η ίδια. Δε χάνει την ευκαιρία να μιλήσει με περηφάνια για εσένα με τα καλύτερα λόγια. Θέλει πολύ να μιλάει για το άτομο σου και για την όμορφη «φιλική» σχέση που έχετε.

5. Δε σου μιλάει ποτέ για τα ερωτικά του…

Εσύ του λες τα πάντα κι εκείνος δεν έχει εκδηλωθεί ούτε μία φορά σχετικά με τα δικά του φλερτ ή γενικότερα την ερωτική του ζωή. Αυτό θα πρέπει να σου κάνει μεγάλη εντύπωση. Αν αποφεύγει να απαντήσει ή να εκφραστεί, πιθανώς δε θέλει να δείξει ότι είναι διαθέσιμος για άλλες, παρά μόνο για σένα.

6. …ή αντιθέτως δεν σταματάει να μιλάει γι’ αυτά

Από την άλλη, αν μιλάει διαρκώς για τις κατακτήσεις του, ίσως θέλει να σε κάνει να ζηλέψεις ή να ενοχληθείς. Ξέρεις πολύ καλά τον χαρακτήρα του, επομένως αν διαισθανθείς ότι μεγαλοποιεί τα πράγματα, έτσι θα είναι. Θέλει ξεκάθαρα να δει τις αντιδράσεις σου και το κατά πόσο κι εσύ τον βλέπεις ή όχι με άλλο μάτι.

7. Είσαι το μοναδικό άτομο που ξέρει τα πάντα για εκείνον

Τα καλά και τα κακά. Για κάθε τι που του συμβαίνει, είσαι το πρώτο άτομο στο οποίο σκέφτεται να στείλει μήνυμα ή να πάρει τηλέφωνο και να ανοίξει την καρδιά του. Το πρώτο άτομο που μας έρχεται στο μυαλό όταν είναι να μοιραστούμε κάτι, είναι συνήθως το πιο σημαντικό άτομο στη ζωή μας.

8. Όλοι νομίζουν ότι είστε κανονικό ζευγάρι

Ίσως επειδή είστε διαρκώς μαζί, έχουν χτίσει όλοι αυτήν την εικόνα για εσάς στο μυαλό τους. Αυτοί που δε σας ξέρουν βέβαια. Όχι ότι κι όσοι σας ξέρουν, δεν έχουν καταλάβει τι παίζει. Μη γελιόμαστε. Δεν ξέρω αν το έχεις καταλάβει, αλλά έστω κι ένα από τα παραπάνω να ισχύει, ο κολλητός σου την έχει πατήσει άσχημα με την πάρτη σου.

 

OUR20s

HAPPY BODY

Οι CLiTTERATEΣ δημιουργούν έναν κόσμο όπου κάθε κορίτσι θα μαθαίνει και θα χαίρεται το σώμα του χωρίς ντροπή!

DIGITAL

Ο Weeknd τραγουδάει «Φιλί Φιλί» – Τα καλύτερα AI Covers που παίζουν στο TikTok!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET