ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

5 σημάδια που μαρτυρούν ότι είσαι πολύ πιο ελκυστικός/ή απ’ όσο νομίζεις!

Μήπως ν' αρχίσεις να βλέπεις διαφορετικά τον εαυτό σου;

Υπάρχει έστω και ένα άτομο εκεί έξω που να μην έχει άγχη και ανασφάλειες; Πολύ αμφιβάλλω. Είμαστε άνθρωποι, άρα δεν είμαστε τέλειοι, δεν έχουμε ιδανική ζωή και είναι δεδομένο ότι επηρεαζόμαστε από τους γύρω μας. Στοιχηματίζω ότι ακόμα και οι Monica Belucci, Angelina Jolie, Brad Pitt και George Clooney κρύβουν τις δικές τους ανασφάλειες. Και αναφέρω αυτούς, γιατί υποτίθεται ότι όλη η υφήλιος υποκλίνεται στην ομορφιά τους. Ακόμα κι έτσι όμως, δε σημαίνει ότι έχουν λύσει όλα τους τα προβλήματα.

Και ξέρετε γιατί; Διότι οι ανασφάλειες δε σχετίζονται μόνο με την εξωτερική εμφάνιση, αλλά και με ένα σωρό άλλα πράγματα που μπορεί κάποιος να θεωρεί ότι τον κάνουν να φαίνεται λιγότερο «ποθητός» ή «ελκυστικός» στους άλλους. Ελκυστικό μπορεί να σε βρει κάποιος για τους πιο απίθανους λόγους, που δεν είχες ιδέα ότι θα μπορούσαν να παίξουν ρόλο.

Αν λοιπόν εσύ δεν το αντιλαμβάνεσαι αυτό, τότε τα παρακάτω σημάδια θα σου το επιβεβαιώσουν. Ελπίζω έτσι να πάρεις τα πάνω σου και να αρχίσεις να βλέπεις διαφορετικά τον εαυτό σου!

#1 Οι άλλοι λατρεύουν το χιούμορ σου

Όσο σε ανεβάζει στα μάτια των άλλων το καλό χιούμορ, δεν το καταφέρνει ούτε το πιο ωραίο πρόσωπο επί Γης. Ποιος μπορεί να αντισταθεί σε μια αστεία προσωπικότητα, που πετάει τις πιο πετυχημένες ατάκες και ξέρει να ελαφρύνει το κλίμα με αυτές την κατάλληλη στιγμή; Ενώ εσύ λοιπόν νομίζεις ότι δεν υπάρχει τίποτα πάνω σου για να θαυμάσει κανείς, στην πραγματικότητα το χιούμορ σου σε κάνει το πιο ελκυστικό άτομο για όσους σε ξέρουν.

#2 Σε παρατηρούν άγνωστοι στο δρόμο

Είναι κάτι το οποίο έχεις αντιληφθεί ουκ ολίγες φορές, αλλά εξαιτίας της χαμηλής σου αυτοπεποίθησης, το αγνοείς ή και το εκλαμβάνεις τελείως αντίθετα. Ότι δηλαδή κάτι πάει στραβά μαζί σου και γι’ αυτό τραβάς τα βλέμματα. Πλιζ, μην είσαι τόσο ηττοπαθής και αναγνώρισε στον εαυτό σου τα καλά του στοιχεία. Για να κάνεις τους ανθρώπους να σε κοιτάνε, όλο και κάτι καλό θα έχεις! Απλά αρνείσαι να το δεις ή δε θέλεις να το πιστέψεις γιατί σου είναι πιο εύκολο να «ρίχνεις» τον εαυτό σου. Όσο κι αν αντιστέκεσαι όμως, οι κλεφτές ματιές των ξένων μαρτυρούν ότι εκπέμπεις κάτι πολύ όμορφο.

#3 Οι άνθρωποι «αγκιστρώνονται» πάνω σου

Θα έχεις προσέξει φυσικά ότι με το που γνωρίζεσαι με κάποιον, κατευθείαν σε κατασυμπαθεί. Έχεις μία φοβερή ικανότητα να τραβάς τους άλλους δίπλα σου. Βλέπουν πράγματα σε εσένα που εσύ δε βλέπεις. Είσαι τόσο κοινωνικός και ανοιχτός άνθρωπος, που δε γίνεται να μην κλέψεις τις καρδιές όλων. Από την πρώτη στιγμή που σε γνωρίζουν θέλουν να είναι δίπλα σου και το επιδιώκουν με κάθε τρόπο. Αντί να προσπαθήσεις να μας πείσεις για το αντίθετο, καλύτερα εκτίμησε την επίδραση που έχεις στους άλλους. Ο γητευτής των ανθρώπων είσαι.

#4 Αποτελείς πηγή έμπνευσης για τους γύρω σου

Ένα legit σημάδι ότι οι άνθρωποι σε παρατηρούν και σου δίνουν σημασία είναι όταν όχι ένας, όχι δύο, αλλά πολλοί περισσότεροι σε βλέπουν ως πρότυπο. Το να σε έχει κάποιος ως πρότυπο, σημαίνει ότι σε υπολογίζει και ότι θέλει να σου μοιάσει, επειδή σε θαυμάζει. Αν αυτό δεν είναι ξεκάθαρο σημάδι πως είσαι ένα ιδιαίτερα ελκυστικό άτομο, τότε τι είναι; Δεν υπάρχει τίποτα πιο τιμητικό από το να είσαι το role model. Εκμεταλλεύσου το σωστά.

#5 Η αύρα σου λάμπει από μακριά

Τους χαρούμενους και φωτεινούς ανθρώπους τους αγαπάμε λίγο παραπάνω. Σαφώς και όλοι έχουν το δικαίωμα να περνούν δύσκολα και να κατσουφιάζουν, αλλά όταν η μιζέρια είναι τρόπος ζωής, τότε κουράζει. Στον αντίποδα, όταν η ευγνωμοσύνη και το χαμόγελο είναι αυτό που επιλέγεις να ακολουθήσεις κάθε πρωί που ξυπνάς, τότε να περιμένεις μεγάλη ανταπόκριση! Είσαι ηλιαχτίδα στην καθημερινότητα των άλλων και δεν υπάρχει τίποτα στον κόσμο που να σε καθιστούσε πιο ελκυστικό/ή από το χαμόγελό σου και τη θετικότητά σου!

Όπως και να ‘χει, be yourself και κέρδισε τους άλλους με αυτό. Μοιάζει απλό κι εύκολο στα λόγια, αλλά στην πράξη είναι ό,τι πιο δύσκολο μπορεί να κάνει κανείς. Στη ζωή μας πολλά πράγματα μας αποτρέπουν από το να είμαστε ο εαυτός μας. Αν λοιπόν εσύ καταφέρνεις να αντισταθείς στην καθημερινότητα που σε θέλει αλλιώς και μένεις πιστός/ή σε αυτό που είσαι, τότε να είσαι σίγουρος/η ότι εκτιμάται πολύ από τους γύρω σου!

OUR20s

DIGITAL

Κολλητή μοιράζεται πώς θα καταλάβεις ότι κάποιος θα σε απατήσει και τα σχόλια την επιβεβαιώνουν!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET