ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Τα σημάδια που μαρτυρούν ότι δεν είσαι και τόσο καλή στο στοματικό όσο νομίζεις!

Μπορεί αρχικά να σκέφτεσαι ότι είναι κάπως απίθανο να είναι κάποιος κακός στο σεξ και δε στο στοματικό, επειδή υπάρχουν διαφορετικά πράγματα που διεγείρουν κι ανάβουν τον καθένα, αλλά κάνεις λάθος. Το σώμα ενός άντρα είναι ιδιαίτερα περίπλοκο κι εκεί κάτω όλα έχουν να κάνουν με την τεχνική. Οι περισσότεροι θα παραλείψουν να σου πουν την αλήθεια […]

Neopolis Team

11 Μαΐου, 2017

Μπορεί αρχικά να σκέφτεσαι ότι είναι κάπως απίθανο να είναι κάποιος κακός στο σεξ και δε στο στοματικό, επειδή υπάρχουν διαφορετικά πράγματα που διεγείρουν κι ανάβουν τον καθένα, αλλά κάνεις λάθος. Το σώμα ενός άντρα είναι ιδιαίτερα περίπλοκο κι εκεί κάτω όλα έχουν να κάνουν με την τεχνική. Οι περισσότεροι θα παραλείψουν να σου πουν την αλήθεια καταπρόσωπα για να μη σε πληγώσουν, αλλά θα βρουν άλλους τρόπους να σου δείξουν ότι πρέπει να βελτιωθείς σε αυτό που κάνεις.

Αυτά είναι λοιπόν τα σημάδια που μαρτυρούν ότι δεν είσαι και τόσο καλή στο στοματικό όσο νομίζεις:

1. Προσπαθεί να σε προπονήσει

Αν βλέπεις ότι ο σύντροφός σου κάνει αυθαίρετες προτάσεις ή αιτήματα, αυτό σημαίνει ότι δεν είναι και τόσο ευχαριστημένος με τα όσα κάνεις εκεί κάτω. Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις λοιπόν είναι να δώσεις προσοχή σε όσα έχει να σου πει. Ξέρει πολύ καλά το σώμα του και το πως είναι σε θέση να έρθει σε οργασμό. Μην προσβληθείς και μην το πάρεις προσωπικά σε καμία περίπτωση. Οδηγίες θέλει να σου δώσει ο άνθρωπος, για το καλό και των δύο.

2. Δεν πολυθέλει να του κάνεις στοματικό

Συγκεκριμένα, το αποφεύγει κι αυτό είναι κάκιστο. Ναι μεν μπορεί το στοματικό σεξ να μην είναι το δυνατό σου σημείο, αλλά γιατί να μην καλυτερεύσεις σε αυτό; Είναι ένα σημαντικό κομμάτι της απόλαυσης των ανδρών και δεν πρέπει να του το στερήσεις.

3. Κι εσύ δεν πολυτρελένεσαι να του κάνεις στοματικό

Ίσως επειδή έχεις ανασφάλειες κι αμφιβάλλεις για το αν τα πηγαίνεις καλά σε αυτό. Αν δεν παίρνεις απόλαυση από τη δική του ευχαρίστηση, τότε κάτι πάει στραβά. Πρέπει οπωσδήποτε να το συζητήσετε και να βρεθεί μία λύση πριν είναι ήδη αργά.

4. Έχει πολλά παράπονα από σένα

Αν προτίθεται να σε καθοδηγήσει και να σου δείξει πώς να το κάνεις σωστά, αλλά εσύ δεν ακούς κι ακόμα χειρότερα δεν μαθαίνεις, χτυπάει το καμπανάκι του κινδύνου. Κάνε κάτι σύντομα, μην πάει να βρει αλλού αυτό που αναζητά.

5. Δεν του σηκώνεται ή δεν μπορεί να τελειώσει

Συμβαίνει σε όλους τους άντρες και δεν υπάρχει κάτι το ανησυχητικό με αυτό. Αν όμως συμβαίνει παραπάνω από συχνά, ένα από τα δύο, τότε υπάρχει θέμα. Ό,τι κάνεις, δε φαίνεται να λειτουργεί για εκείνον. Χρειάζεται περισσότερη βοήθεια από μέρους σου.

6. Δεν έχεις τεχνική

Είπαμε, ότι η τεχνική είναι το παν! Πάρε συμβουλές από οπουδήποτε δίχως ντροπές κι εφάρμοσε τες. Μην πέσεις όμως στο τρυπάκι της ρουτίνας κι αρχίσει να βαριέται. Αν δεις ότι όσα κάνεις τον ευχαριστούν, προσπάθησε να βάζεις καινούρια πράγματα στο παιχνίδι και να είσαι δημιουργική και τολμηρή.

 

OUR20s

DIGITAL

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης κάνει guest εμφάνιση στο Columbia University για να διδάξει έντεχνο!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET