ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

8 σημάδια πως τελικά, δεν του αρέσεις και τόσο όσο ισχυρίζεται εκείνος!

Σαφώς και δεν είναι όλοι οι άντρες ψεύτες, αλλά μερικοί από αυτούς είναι πολύ χαρισματικοί σε ό,τι έχει να κάνει με το να λένε την μισή αλήθεια στις γυναίκες. Θα χρησιμοποιήσουν την γοητεία τους για να σε κάνουν να γίνεις τρελή με την πάρτη τους ώστε να καταφέρουν να σε ρίξουν στο κρεβάτι ή να […]

Θεώνη Σταματοπούλου

19 Ιανουαρίου, 2017

Σαφώς και δεν είναι όλοι οι άντρες ψεύτες, αλλά μερικοί από αυτούς είναι πολύ χαρισματικοί σε ό,τι έχει να κάνει με το να λένε την μισή αλήθεια στις γυναίκες. Θα χρησιμοποιήσουν την γοητεία τους για να σε κάνουν να γίνεις τρελή με την πάρτη τους ώστε να καταφέρουν να σε ρίξουν στο κρεβάτι ή να αυξήσουν την δική τους αυτοπεποίθηση. Γι΄αυτό πρέπει να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά όταν συναντάς έναν άντρα που είναι πολύ καλός για να’ ναι αληθινός.

Αυτά είναι μερικά σημάδια ότι δεν του αρέσεις και τόσο όσο λέει τελικά:

#1 Δεν θέλει να εκτίθεστε στα κοινωνικά δίκτυα

Αν είναι αρνητικός στο να ανεβάσετε μία κοινή φωτογραφία στο Instagram ή το Facebook και δεν εξηγεί τον λόγο, τότε ίσως δεν θέλει ο περίγυρός του να γνωρίζει την ύπαρξή σου. Αυτό είναι κακό γιατί μπορεί να υφέρπει ο κίνδυνος να μιλά ή βγαίνει με παραπάνω από μία κοπέλες την ίδια στιγμή.

#2 Οι φίλοι του δεν έχουν ιδέα ποια είσαι

Αν πραγματικά του άρεσες πολύ, ο ενθουσιασμός του θα ήταν τέτοιος ώστε να μοιραστεί τα πάντα με τους φίλους του. Αν δεν ξέρουν καν το όνομά σου, τότε ίσως δεν του αρέσει και τόσο όσο νόμιζες τελικά.

#3 Βγαίνετε έξω μόνο όταν θέλει σεξ

Αν γενικότερα κάθε σας συζήτηση περιστρέφεται γύρω από το σεξ, τότε είναι αφνερό ότι δεν ενδιαφέρεται για κάτι άλλο πέρα από το να σε ρίξει στο κρεβάτι.

#4 Σε συναντάει σπάνια αυτοπροσώπως

Σχέση μέσα από μηνύματα δεν υφίσταται, καλώς ή κακώς. Αν δεν μπορεί να σου αφιερώσει έστω και τον παραμικρό χρόνο για να βρεθείτε από κοντά και να πείτε αυτά που σε αντίθετη περίπτωση θα λέγατε μέσα από τα μηνύματα, τότε τον ενδιαφέρεις ελάχιστα.

#5 Δεν ξεκινάει ποτέ εκείνος την συζήτηση

Θα έπρεπε να σε σκέφτεται ακόμη κι όταν δεν βρίσκεσαι πουθενά τριγύρω. Δεν μιλάμε απαραίτητα για υπερβολές, αλλά για τα αυτονόητα. Ένα μήνυμα για να σε ρωτήσει τι κάνεις ή που είσαι ή απλά να σου πει ότι σε σκεφτόταν και ήθελε να το μοιραστεί μαζί σου.

#6 Μιλάει σε άλλες γυναίκες με τον ίδιο τρόπο που μιλάει σε σένα

Αν φλερτάρει ταυτόχρονα και με άλλες γυναίκες πέρα από εσένα και ανακυκλώνει συνεχώς τις ατάκες του, τότε κάτι πάει στραβά με δαύτον. Προσπαθεί απλά να καταλάβει ποια θα του κάτσει πιο εύκολα για να κανονίσει την επόμενή του κίνηση. Χοντροκομμένα, αλλά πραγματικά έτσι σκέφτεται.

#7 Δεν περνάτε ποτέ τις διακοπές μαζί

Αν πραγματικά του άρεσες και σε έβλεπε σοβαρά, το λιγότερο που θα μπορούσε να κάνει θα ήταν να σε προσκαλέσει σπίτι του ώστε να περάσετε χρόνο μαζί, να γνωρίσεις πιθανώς τους δικούς του και γενικότερα να αποκτήσεις μία «ταυτότητα» και να μην είσαι ένα ακόμη τυχαίο κορίτσι που μπαίνεις στον δρόμο του.

#8 Είναι υποκριτής

Αν θυμώνει για παράδειγμα επειδή δεν του απαντάς στα μηνύματα, ενώ εκείνος είναι που δεν σου απαντάει ποτέ στην πραγματικότητα, τότε ξεκάθαρα σε παίζει. Θέλει να γίνεις εσύ ο άντρας της υπόθεσης και να ασχοληθείς μαζί του, προσπαθώντας να δικαιολογήσεις την «λανθασμένη» στάση σου ώστε να σε φέρει και πάλι στο πεδίο που επιθυμεί, να σε γεμίσει δηλαδή με ενοχές.

OUR20s

ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ

Οι νέοι αδιαφορούν για το «πτυχίο πανεπιστημίου» – Ποια επαγγέλματα κερδίζουν έδαφος!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET