fbpx

Αγάπες και ξεράσματα | 8 σημάδια ότι το «Σ’ αγαπώ» του είναι πέρα για πέρα ψεύτικο!


Καλό και χρυσό το «Σ’ αγαπώ» αλλά αν δεν υποστηρίζεται από πράξεις, να το βράσω. Πραγματικά δεν αρκεί να ξεστομίσει κανείς αυτές τις δύο μαγικές λέξεις για να εκφράσει την αγάπη του στον άλλο. Η αγάπη εκφράζεται κατά βάση με πράξεις κι όχι με λόγια. Τα λόγια πολλές φορές τα λες για να τα πεις, ενώ στην πραγματικότητα οι πράξεις είναι αυτές που μένουν.

Έχουμε μπουχτίσει πια από «άντρες» μπρουτάλ που λένε τα πράγματα όπως έχουν, αλλά όταν πρόκειται να αποδείξουν τα όσα λένε, δεν κουνούν ούτε το μικρό τους δαχτυλάκι. Ναι, έτσι ξέρουμε κι εμείς.

Μπορεί να είσαι τρελά ερωτευμένη με το αγόρι σου, αλλά αν νιώθεις ότι είσαι η μόνη εκ των δύο που εκφράζει τα συναισθήματά της, θα πρέπει να σκεφτείς πολύ σοβαρά μήπως αυτός ο άνθρωπος δε σου αξίζει τελικά. Και πώς θα το καταλάβεις;

Αυτά είναι μερικά από τα σημάδια που μαρτυρούν ότι το «Σ’ αγαπώ» του είναι ψεύτικο:

1. Σε μειώνει μπροστά στους φίλους σου

Πού ακριβώς κρύβεται η αγάπη σε έναν άνθρωπο που μπροστά στους άλλους σε υποτιμά και σου κάνει προσβλητικά σχόλια για να φανεί εκείνος, κάποιος; Τέτοιου είδους συμπεριφορές δεν πρέπει να ανέχεσαι όχι μόνο από τον σύντροφό σου, αλλά γενικότερα από κανένα. Τέτοια άτομα δεν αξίζουν να βρίσκονται στη ζωή σου. Είναι τοξικά και το μόνο που θέλουν είναι να σε εκμεταλλευτούν συναισθηματικά.

2. Προσπαθεί να σε κάνει να ζηλέψεις

Αναζητά απεγνωσμένα προσοχή; Κακό σημάδι! Είναι τόσο βλαμμένος που θέλει να σε κάνει να πιστέψεις ότι είναι τόσο γαμάτος που θα μπορούσε να είναι με την καθεμία, αλλά εκείνος επέλεξε εσένα οπότε πρέπει να αισθάνεσαι «τυχερή» γι’ αυτό. Αυτή η τακτική οδηγεί σε δύο συμπεράσματα: πρώτον, δε σου αξίζει και δεύτερον, παράτα τον το μαλάκα!

3. Σε συγκρίνει με άλλες γυναίκες

Αν συνηθίζει να σε συγκρίνει με πρώην του ή με γκόμενες που τυχαία πετυχαίνει στο δρόμο ή βρίσκονται στον κοντινό του περίγυρο, είναι για τα πανηγύρια. Είσαι ξεχωριστός άνθρωπος όπως όλοι και δεν πρέπει να επιτρέπεις σε κανένα να σε συγκρίνει με άλλους. Αν δεν του είσαι αρκετή, ας βρει τα κότσια να σε αφήσει και να πάει προς αναζήτηση μίας καλύτερης κατ’ εκείνον κοπέλας. Εκεί να τον δούμε!

4. Σε απειλεί ότι θα σε παρατήσει

Χαχαχαχαχα. Καλό. Κι εδώ είναι το σημείο που αναρωτιέται κανείς: «Τι το λες και δεν το κάνεις;». Κάθε φορά που τσακώνεστε σου τρίζει τα δόντια λέγοντάς σου ότι αν επαναλειφθεί το γεγονός, θα σε χωρίσει. Ανεξάρτητα από τον λόγο που τσακώνεστε, αυτή είναι μία καραμέλα που χρησιμοποιεί ώστε να ρίξει την ευθύνη του τσακωμού πάνω σου και να σου δημιουργήσει τύψεις. Σφάχτον!

5. Ξεχνάει πράγματα που για σένα είναι σημαντικά

Προφανώς και δεν μπορεί να θυμάται την παραμικρή λεπτομέρεια, αλλά αν ξεχνάει ακόμη και τα βασικά δε δικαιολογείται. Αν ξεχνάει τα γενέθλιά σου ή την επέτειό σας, είναι μεγάλος κάφρος. Αυτά τα πράγματα έχουν μεγάλη και συμβολική σημασία για μία γυναίκα και το να τα αγνοεί ο σύντροφός της είναι απλά εξωφρενικό. Για να διαρκέσει μία σχέση, απαιτείται αμφίδρομη προσπάθεια κι από τα δύο μέρη. Αν προσπαθείς μονάχα εσύ κι εκείνος μένει αμέτοχος, στείλε τον στην ευχή του Θεού.

6. Σου δίνει την εντύπωση ότι του είσαι βάρος

Ένας ερωτευμένος άνδρας λατρεύει να κάνει μικροεξυπηρετήσεις και μικροπράγματα για την κοπέλα του. Τα κάνει με χαρά επειδή ξέρει ότι θα σε ευχαριστήσουν. Αν για την παραμικρή διευκόλυνση που του ζητάς, αναστενάζει και δείχνει ενοχλημένος, τότε συγγνώμη που θα σε βγάλω από το ροζ συννεφάκι σου, αλλά δε λειτουργεί έτσι η αγάπη.

7. Κάνει προσβλητικά σχόλια για τους φίλους σου

Ναι εννοείται ότι δεν μπορούν να μας αρέσουν όλοι, αλλά το θέμα είναι να έχει κανείς την ευγένεια και το τακτ να μην τους το δείχνει καταπρόσωπα. Αν δεν του αρέσουν οι παρέες σου, πρόβλημά του. Ας μη συμμετέχει σε αυτές και να το βουλώνει. Το να κάνει πικρόχολα σχόλια για τους φίλους σου από την άλλη, δε δείχνει σε καμία περίπτωση έναν άνθρωπο που σε σέβεται και σε αγαπάει.

8. Είναι απών όταν περνάς δύσκολα

Τα πάντα περιστρέφονται γύρω από τις δικές του ανάγκες και θέλω. Όταν τα βρίσκει σκούρα, έρχεται σε σένα ώστε να τον στηρίξεις συναισθηματικά και να του λύσεις τα προβλήματα. Όταν όμως εσύ έχεις ανάγκη τον άνθρωπό σου, εκείνος απλά δηλώνει απών. Πιο συμβιβασμός αυτή η σχέση, πεθαίνεις!

#ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ

#BEST OF INTERNET

#BEST OF INTERNET