ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

4 λόγοι που το σεξ μέσα σε μία σχέση θα είναι πάντα πολύ καλύτερο από ένα one-night stand!

Πολλοί πιστεύουν ότι τα one-night stands είναι σέξυ, απρόβλεπτα και γεμάτα δράση ραντεβού, αλλά στην πραγματικότητα αυτό που επακολουθεί είναι η σεξουαλική απογοήτευση που είναι γεμάτη με μετάνοια και αβεβαιότητα. Είναι δικαίωμα του καθενός να απολαμβάνει τακτικό σεξ δίχως δεσμεύσεις και δεν πρέπει να αποτελεί αντικείμενο κατάκρισης, ωστόσο δεν μπορώ παρά να πω τι χάνει […]

Θεώνη Σταματοπούλου

22 Φεβρουαρίου, 2017

Πολλοί πιστεύουν ότι τα one-night stands είναι σέξυ, απρόβλεπτα και γεμάτα δράση ραντεβού, αλλά στην πραγματικότητα αυτό που επακολουθεί είναι η σεξουαλική απογοήτευση που είναι γεμάτη με μετάνοια και αβεβαιότητα. Είναι δικαίωμα του καθενός να απολαμβάνει τακτικό σεξ δίχως δεσμεύσεις και δεν πρέπει να αποτελεί αντικείμενο κατάκρισης, ωστόσο δεν μπορώ παρά να πω τι χάνει κανείς που δεν κάνει σεξ όντας σε σχέση.

Αυτοί είναι 4 λόγοι που το σεξ όταν είσαι σε σχέση είναι πολύ καλύτερο από τα one-night stands:

1. Το σεξ στη σχέση είναι πολύ πιο απολαυστικό

Όλα μέσα σε μία σχέση είναι αμοιβαία. Μετράει τόσο η δική σου απόλαυση όσο και του/της συντρόφου σου. Όσο περισσότερο ευχαριστείς τον/την σύντροφό σου, τόσο πιο πολύ θα ευχαριστιέσαι κι εσύ. Στη σχέση υπάρχει απόλυτη κατανόηση και ειλικρίνεια ως προς τις επιθυμίες και τις ανάγκες του κάθε μέρους. Τα ταμπού παραμερίζονται και η άνεση τίθεται στο επίκεντρο.

2. Το σεξ στη σχέση είναι πολύ πιο σταθερό

Σε μία σοβαρή σχέση, υπάρχει δέσμευση από τα δύο μέρη ότι ο ένας ανήκει στον άλλο και το σεξ περνάει σε ένα στάδιο αν θες, ιεροτελεστίας. Κάθε φορά όλο και καλυτερεύει. Από την άλλη, η σταθερότητα δεν είναι καν επιλογή σε ένα one-night stand. Απλά το κάνετε και μετά εξαφανίζεστε. Στη σχέση κάνεις όσο σεξ θες, όποτε θες κι όπως θες.

3. Το σεξ στη σχέση έχει να κάνει με την οικειότητα

Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα σαν την οικειότητα όταν έχεις να κάνεις με έναν άγνωστο. Συνδέεστε μόνο σωματικά κι αυτό για έναν συγκεκριμένο σκοπό. Αυτό μπορεί να είναι πάθος, αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι αγάπη ή οικειότητα. Από την άλλη, μέσα σε μία σχέση, υπάρχει η απόλυτη σύνδεση των δύο μερών, βαθιά αγάπη και ολοκλήρωση.

4. Το σεξ στη σχέση δεν έχει ποτέ αμήχανα πρωινά

Όλοι μας έχουμε δει άνδρες και γυναίκες να βγαίνουν από σπίτια με τα ρούχα της προηγούμενης βραδιάς, το επόμενο πρωί. Το υπέροχο μακιγιάζ των γυναικών έχει κάνει περίπατο, τα μαλλιά έχουν ανακατωθεί, ενώ περπατάει με απίστευτα άβολα παπούτσια μέσα σε ένα στενό – κολλητό φόρεμα. Φεύγεις σαν βρεγμένη γάτα κοινώς κι αποφεύγεις την οπτική επαφή με τον καθένα για να γλιτώσεις το ρεζίλι. Από την άλλη, στη σχέση, βρίσκεσαι το επόμενο πρωί στην αγκαλιά του/της συντρόφου σου μέσα στη θαλπωρή και την οικειότητα. Ανεκτίμητο!

OUR20s

DIGITAL

To Instagram φέρνει τα Notes στα stories και θυμηθήκαμε εποχές Facebook status!

DIGITAL

O Thug Slime μας εξηγεί επιτέλους τι σημαίνει «Σλατίνα», τώρα μπορούμε να ηρεμήσουμε!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET