ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Η Septona στηρίζει τα παιδιά που δίνουν το δικό τους αγώνα, με το Make-A-Wish Ελλάδος!

Με την αγορά προϊόντων Septona, μπορούμε να συμβάλλουμε κι εμείς.

Neopolis Team

15 Δεκεμβρίου, 2022

Η Septona, κορυφαία εταιρεία προσωπικής περιποίησης στην Ελλάδα, με το βλέμμα στραμμένο στα παιδιά και σε συνεργασία με το Make a Wish, αυτή την εορταστική περίοδο «δίνει δύναμη στην ευχή στηρίζοντας τα παιδιά που δίνουν τον δικό τους αγώνα».

Η εταιρεία, στο πλαίσιο του μεγάλου Προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «Φροντίζουμε Ήρωες», ενώνει το ελληνικό λιανεμπόριο και κορυφώνει και αυτή την εορταστική περίοδο, τις πρωτοβουλίες συνεισφοράς της, στηρίζοντας στην πράξη τους ήρωες του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) σε όλη τη χώρα. 

Το όραμα προσφοράς και φροντίδας που χαρακτηρίζει τη Septona αποτυπώνεται στο συγκινητικό τηλεοπτικό σποτ της εταιρείας, στο οποίο ξεδιπλώνεται η φιλοσοφία της πρωτοβουλίας. Ο μικρός πρωταγωνιστής σε μια διαδικασία αναζήτησης τριγυρνά σε ένα νοσοκομείο και αναρωτιέται: «Τι έχει εδώ πίσω;», «Τα σύννεφα πού πάνε;», «Ακούγομαι;», «Πότε θα γυρίσω σπίτι μου;». Σε αυτά τα ερωτήματα που μοιάζουν να μην έχουν απάντηση η Septona αναδεικνύει αυτό που πραγματικά έχει αξία – τη δυνατότητα που έχουμε όλοι να συνεισφέρουμε ουσιαστικά μέσα από τη στήριξη της ελπίδας και της αισιοδοξίας, γιατί «Δεν μπορούμε να έχουμε όλες τις απαντήσεις, αλλά μπορούμε να στηρίξουμε τα παιδιά που δίνουν το δικό τους αγώνα».

Αυτή λοιπόν την εορταστική περίοδο, σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, έχουμε όλοι την ευκαιρία με την αγορά προϊόντων Septona, να συμβάλλουμε στο έργο του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος). Μαζί με τη Septona προσφέρουμε απλόχερα τη φροντίδα μας στα παιδιά που δίνουν τον δικό τους αγώνα δυναμώνοντας το «μαζί» σε μια μεγάλη αλυσίδα αγάπης και προσφοράς.

ΤΙ ΑΛΛΑ;

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Η Elite φέρνει νέα αλμυρά snacks και croutons που απλά ξέρουμε ότι θα γίνουν αγαπημένα μας!

Είναι viral

77χρονη παντρεύτηκε τον εαυτό της στην τελετή των ονείρων της μετά από 40 χρόνια single!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET