fbpx

Secret Wars: Οι αδερφοί Ρούσο μας προετοιμάζουν για κάτι μεγαλύτερο κι από το Endgame!


Αλήθεια, δεν είναι το πιο βαρετό καλοκαίρι ever; Εντάξει, δεν ξέρω αν είναι γενικό το φαινόμενο, αλλά από πλευράς ταινιών που μπορούμε να δούμε στο σινεμά, σίγουρα είναι. Συνήθως αυτή την περίοδο μετρούσαμε τις ώρες να βγούμε ραντεβού με το μωράκι και να δούμε ταινία στο Cine Paris κάτω από την Ακρόπολη, με μία μπύρα στο ένα χέρι και ένα ζεστό, υπέροχο χοτ ντογκ στο άλλο. Αντί γι’ αυτό, είμαστε κλεισμένοι σπίτι, με τα κλιματιστικά στο φουλ και λιώνουμε ό,τι χαζοταινία μπορείς να φανταστείς. Παράλληλα, πρέπει καθημερινά να αντιμετωπίζουμε το γεγονός πως για ένα μεγάλο διάστημα λαμβάνουμε μόνο αμφιβολίες και αβεβαιότητα από τον λαμπερό κόσμο του Χόλιγουντ.

Κόντρα στο ρεύμα ωστόσο, πάνε οι αγαπημένοι μας αδερφοί Ρούσο, οι οποίοι πέταξαν «τυράκι» που μας γέμισε με θάρρος και χαρά.

Επιθυμούν λέει, μετά το Avengers: Endgame να φέρουν στις οθόνες μας το«Marvel Super Heroes Secret Wars». Το νέο πρότζεκτ που σκέφτονται να ασχοληθούν ονομάζεται Secret Wars, μία σειρά κόμικ που αποτελείται από 12 τεύχη και κυκλοφόρησε μεταξύ του 1984 και του 1985, φυσικά από τη Marvel Comics.

Το στόρι πραγματεύεται το πώς ήρωες και οι villains τηλεμεταφέρονται στον πλανήτη Battleworld από τον παντοδύναμο The Beyonder, o οποίος τους προκαλεί να σκοτώσουν όλους τους έχθρους τους, ώστε να αποκτήσουν τις μεγαλύτερες επιθυμίες τους. Ομολογούμε πως αυτή η υποτιθέμενη συνεργασία καλών και κακών είναι πολύ ενδιαφέρουσα αρχικά, αν και μιλάμε για ένα μοτίβο που εμφανίζεται συχνά πυκνά στις ταινίες των Ρούσο.

Ο ένας από τους δύο αδερφούς, o Joe, δήλωσε στο BroBible: «Διάβασα το Secret Wars όταν ήμουν 10 ή 11. Ήταν το πρώτο μεγάλο comic βιβλίο που έφερνε καλούς και κακούς μαζί, χρησιμοποιώντας τρομερή αφήγηση για να το πετύχει. Όταν αναμιγνύεις όλες αυτές τις προσωπικότητες μαζί, είναι πραγματικά φοβερό.»

Στη συνέχεια παραδέχτηκε πως στον ίδιο και στον αδερφό του, Anthony αρέσουν οι περίπλοκες σχέσεις μεταξύ ηρώων και villains, ενώ σημείωσε ότι «Το να δημιουργήσουμε κάτι σε επίπεδο Infinity War ήταν άμεσα συνδεδεμένο με το όνειρό μας για το Secret Wars, το οποίο είναι ακόμα μεγαλύτερο.»

Δε θα μπορούσαν να κάνουν και διαφορετικά άλλωστε, καθώς όπως είναι ήδη γνωστό, το «Endgame» απέδωσε σε κέρδη κάτι παραπάνω από 2,5 δισ. παγκοσμίως, κάνοντάς τη μεγαλύτερη εισπρακτική επιτυχία όλων των εποχών αφήνοντας πίσω ακόμα και το «Avatar» του Τζέιμς Κάμερον.

Δεδομένης της επιτύχιας του Infinity Saga, θεωρώ πολύ πιθανό το «Secret Wars» να σπάει κι αυτό τα ταμεία με τη σειρά του.

Εμείς αυτή την στιγμή δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι περισσότερο από το να περιμένουμε καρτερικά. Χαιρόμαστε όμως που οι ταινίες της Marvel βρίσκονται στα στιβαρά χέρια των αδερφών Ρούσο.

#ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ

#BEST OF INTERNET

#BEST OF INTERNET