Είναι viral

Σε άλλα νέα, πρώην παίκτρια του Power of Love κατεβαίνει στις… Ευρωεκλογές!

Δύσκολα διαχειρίσιμες οι τελευταίες εξελίξεις στον πολιτικό κόσμο! Μετά τον Σωκράτη Ελ Γκαμαλί, πρώην παίκτη του Power of Love και νυν υποψήφιο του Δήμου Ζωγράφου με την παράταξη “Πολίτες εν Δράση”, άλλη μία στιβαρή προσωπικότητα του εν λόγω παιχνιδιού θέτει υποψηφιότητα, μόνο που αφορά τις ευρωεκλογές. Ο λόγος για την Γκαμπριέλα Τσολάκοβα, η οποία “κατεβαίνει” […]

Neopolis Team

22 Νοεμβρίου, 2018

Δύσκολα διαχειρίσιμες οι τελευταίες εξελίξεις στον πολιτικό κόσμο!

Μετά τον Σωκράτη Ελ Γκαμαλί, πρώην παίκτη του Power of Love και νυν υποψήφιο του Δήμου Ζωγράφου με την παράταξη “Πολίτες εν Δράση”, άλλη μία στιβαρή προσωπικότητα του εν λόγω παιχνιδιού θέτει υποψηφιότητα, μόνο που αφορά τις ευρωεκλογές.

Ο λόγος για την Γκαμπριέλα Τσολάκοβα, η οποία “κατεβαίνει” με το κόμμα Εθνική Ελπίδα του Γεώργιου Παπαδόπουλου, αφήνοντας για λίγο (ή και για πολύ, ποιός ξέρει;) την αστρολογία και την showbiz γενικότερα.

Η ίδια μίλησε γι’αυτή τής την απόφαση:

«Μου έγινε πρόταση από τον πρόεδρο του κόμματος Γεώργιο Παπαδόπουλο να γίνω μέλος της Εθνικής Ελπίδας και να θέσω υποψηφιότητα στις ευρωεκλογές. Δέχτηκα αμέσως με χαρά, γιατί η ιδεολογία του κόμματος και οι πεποιθήσεις του είναι ταυτόσημες με τη δική μου. Ο πατέρας μου είναι από τη Μάνη και οικογενειακά είμαστε αυτής της ιδεολογίας».

«Το αποφάσισα και γιατί μου αρέσει η πολιτική. Ανέκαθεν ήθελα να ασχοληθώ και πιστεύω ότι μου ταιριάζει και μπορώ να αντεπεξέλθω, καθώς είμαι πολύ καλή στον λόγο. Πέραν αυτού, έχω και πολλές γνωριμίες με βασιλικές οικογένειες και ανθρώπους που θα βοηθήσουν το κόμμα».

Η πολιτική στα καλύτερα της!

ΤΙ ΑΛΛΑ;

Είναι viral

Έλληνας ζητάει από τους Big Time Rush να έρθουν Ελλάδα, ο Carlos του απαντάει θετικά!

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Η νέα καμπάνια NESCAFÉ® Frappé είναι τόσο απολαυστική όσο και το να είσαι ο εαυτός σου!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET