ΤΟΥ ΦΟΙΤΗΤΗ

Σε 10 μήνες με αναστολή καταδικάστηκε ο φοιτητής που ασέλγησε στη βιβλιοθήκη του ΑΠΘ!

Σε 10 μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή καταδικάστηκε ο 20χρονος φοιτητής, που εκσπερμάτωσε σε συμφοιτήτριά του, στη βιβλιοθήκη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Το περιστατικό συνέβη την 6η Νοεμβρίου και πραγματικά μας σόκαρε, κυρίως για το γεγονός ότι το βαρέλι της βλακείας μάλλον δεν έχει πάτο. Η ανυποψίαστη φοιτήτρια που μελετούσε στη βιβλιοθήκη του Ιδρύματος, έπεσε […]

Δήμητρα Πραντάλου

19 Νοεμβρίου, 2019

Σε 10 μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή καταδικάστηκε ο 20χρονος φοιτητής, που εκσπερμάτωσε σε συμφοιτήτριά του, στη βιβλιοθήκη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Το περιστατικό συνέβη την 6η Νοεμβρίου και πραγματικά μας σόκαρε, κυρίως για το γεγονός ότι το βαρέλι της βλακείας μάλλον δεν έχει πάτο. Η ανυποψίαστη φοιτήτρια που μελετούσε στη βιβλιοθήκη του Ιδρύματος, έπεσε θύμα ασέλγειας από συνομήλικό της, διαπιστώνοντας πως πλέον μία κοπέλα όλα μπορεί να τα ζήσει τελικά.

Γι’αυτό και το δικαστήριο δεν έδειξε καμία ανοχή στον 20χρονο και δεν του αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό. Σημειώνεται πως από την πλευρά τού, ζητήθηκε αναβολή, αίτημα βέβαια που δεν έγινε δεκτό, ενώ ο ίδιος δεν έδωσε το παρών εκπροσώποντας τον ο πληρεξούσιος δικηγόρος.

Κατάθεση φοιτήτριας: «Τρόμαξα πολύ»!

Από την άλλη, η νεαρή κοπέλα βρέθηκε στο Α’ Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης και κατέθεσε: «Είδα το παιδί στη βιβλιοθήκη να ψάχνει ένα βιβλίο μέσα στο χώρο. Δεν τον ήξερα».

«Ένιωσα κάτι να με ακουμπάει την πλάτη. Τρόμαξα και γύρισα και τον είδα να με κοιτάει στα μάτια. Ήταν ντυμένος. Είδα την μπλούζα μου βρεγμένη. Είδα την μπλούζα μου βρεγμένη. Η σταγόνα ακούμπησε το δέρμα μου για αυτό και το κατάλαβα. Έτρεξα να τον πιάσω μαζί άλλους. Μαζί με άλλα παιδιά τον πιάσαμε σε αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου. Τον ρώτησα αν κατάλαβε ότι έκανε κάτι άρρωστο και απάντησε όχι. Είπε ότι και να πει «η κοπέλα έχει δίκιο, εκσπερμάτισα πάνω της».

Η μητέρα του φοιτητή ζήτησε συγγνώμη από τους γονείς της κοπέλας, για την πράξη του γιου της.

«Ήταν μια ανοησία μου. Μια απερισκεψία της στιγμής», φέρεται να είπε ο 20χρονος στη μητέρα του. Η ίδια, σε μία προσπάθεια να εξηγήσει την αποτρόπαια πράξη, υποστήριξε πως ο νέος ήταν «πιεσμένος από τη σχολή του και δεν είχε καμία σεξουαλική σχέση».

Τιβί

Power of Love: Ο Αργύρης πριν κολλήσει με τη Σωτηρία, έριχνε άκυρα στο First Dates!

BINGE WATCHING

‘Euphoria’: Το HBO ανακοίνωσε την ημερομηνία που ξεκινούν τα γυρίσματα της 3ης σεζόν!

ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ

Οι νέοι αδιαφορούν για το «πτυχίο πανεπιστημίου» – Ποια επαγγέλματα κερδίζουν έδαφος!

ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ

Διακοπές στην Αλβανία ψηφίζουν οι Έλληνες, ρίχνουν άκυρο στα ακριβά νησιά της Ελλάδας!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Πληρωμένα τα έξοδα στέγασης φοιτητών σε ξενοδοχεία όπου δεν υπάρχουν κλίνες σε εστίες!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET