BINGE WATCHING

Δεν ξέρεις πώς να γεμίσεις τις κενές ώρες του καλοκαιριού; Το Scream Queens είναι εδώ, για να καείς!

Καλοκαίρι 2016 και βαριέμαι. ΣΟΚ στην Σκιάθο. Βαριέμαι πολύ. Παραλήρημα στη Μύκονο. Αν είσαι άνεργος ή άεργος, τότε με καταλαβαίνεις τα μάλα. Πίνεις 10 καφέδες τη μέρα, έχεις πετύχει ήδη το απόλυτο εξωτικό μαύρισμα, καθώς χτυπάς υπερωρίες στις παραλίες και πίνεις κάθε βράδυ τα κέρατά σου. Ίσως, αν είσαι από τους τυχερούς, να πήγες και […]

Default avatar

Guest Author

28 Ιουλίου, 2016

Καλοκαίρι 2016 και βαριέμαι. ΣΟΚ στην Σκιάθο. Βαριέμαι πολύ. Παραλήρημα στη Μύκονο.

Αν είσαι άνεργος ή άεργος, τότε με καταλαβαίνεις τα μάλα. Πίνεις 10 καφέδες τη μέρα, έχεις πετύχει ήδη το απόλυτο εξωτικό μαύρισμα, καθώς χτυπάς υπερωρίες στις παραλίες και πίνεις κάθε βράδυ τα κέρατά σου. Ίσως, αν είσαι από τους τυχερούς, να πήγες και καμία εβδομάδα διακοπές. Κι ενώ κάνεις όλα αυτά τα υπέρ-πρωτότυπα πράγματα, δε γεμίζει ο Ιούλιος, ρε γαμώτο.

Η λύση που προτείνω έρχεται από τη FOX με μια σειρά.

Μιλώ για κωμωδία τρόμου. Μιλώ για κολέγιο, αδελφότητες και πλούσια Αμερικανάκια. Μιλώ για κάψιμο. Μιλώ για τις Scream Queens, μια μίξη American Horror Story με Glee (ίδιοι παραγωγοί).

scream-queens

Τι εννοώ τώρα με το κάψιμο. Εννοώ πως στο καμένο Glee, οι παραγωγοί δεν στόχευαν στο κάψιμο του τηλεθεατή, αλλά στη συγκίνηση, στην αγνότητα, στα κοινωνικά μηνύματα. Πάραυτα το αποτέλεσμα ήταν λίγο διαφορετικό. Έτσι, στο Scream Queens το πήραν αντίστροφα, δημιουργώντας μια σειρά με επίκεντρο την καμενίλα, κάτω από την οποία υποβόσκει η πραγματικότητα. Μια σκιαγράφηση του American dream, το οποίο συνοψίζεται στα λεφτά και τη δόξα.

Προσωπικά, μου θύμισε το «Βλέπω το Θάνατό σου» με λίγο περισσότερο γκλίτερ.

ΟΚ. Πολύ περισσότερο γκλίτερ, αν αναλογιστεί κανείς πως μιλάμε για μια κοριτσίστικη αδελφότητα (Kappa) μέσα σε ένα αμερικάνικο πανεπιστημιακό κάμπους, στο οποίο το μόνο κριτήριο για να μπεις είναι το χαμηλό IQ.

Έτσι έχουμε:

1) Κακομαθημένη πρωταγωνίστρια με το όνομα Chanel και τα τσιράκια της Chanel 2, 3, 4, 5, 6. Και δεν έχει επιλεγεί τυχαία αυτό το όνομα, καθώς η πλειονότητα των pastel outfits που φορούν καθόλα τον κύκλο οι Kappa, είναι δια χειρός Karl Lagerfeld.

2) Emma Roberts, Ariana Grande, Nick Jonas, Lea Michelle.

3) Έναν serial killer ντυμένο κόκκινο διάβολο.

4) Τους πιο κακοστημένους θανάτους που έχεις δει σε σειρά. Και δεν είναι λίγοι, αφού πεθαίνουν σχεδόν όλοι στο βωμό μιας τραγελαφικής εκδίκησης.

5) Την πιο αστεία σεκιούριτι παγκοσμίως, η οποία θα μπορούσε κάλλιστα να δουλεύει στη φύλαξη των Bershka. Για καλή μας τύχη, δεν το κάνει. Επιλεγεί να κυνηγήσει το δολοφόνο.

6) Χαζούς διάλογους, φόνους και χαρακτήρες στα πλαίσια ενός σατιρικού δράματος.

Το λάτρεψα.

FYI η σειρά έχει ολοκληρώσει τον πρώτο κύκλο και τον Σεπτέμβριο του 2016 αναμένονται τα νέα επεισόδια.

 

FUN ZONE

Μουσική

TΙΜΕ: Η Taylor Swift είναι η πρώτη γυναίκα που βγαίνει «Πρόσωπο της Χρονιάς» για 2η φορά!

BINGE WATCHING

Ο ‘Kevin’ απέκτησε αστέρι στο Walk of Fame και η «μαμά» του ήταν εκεί να τον καμαρώσει!

BINGE WATCHING

Η «Φόνισσα» της Εύας Νάθενα είναι ο ελληνικός κινηματογράφος στα καλύτερά του!

PLACES TO BE

Horror Things: Το μεγαλύτερο φεστιβάλ τρόμου επιστρέφει για 6 μοναδικές παραστάσεις!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET