ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής: Σχέδια για τη δημιουργία φοιτητικών εστιών στα Άνω Λιόσια!

Έλα να αναβαθμίζεται η Δυτική Αττική!

Neopolis Team

18 Μαρτίου, 2021

Η Δυτική Αττική απέκτησε όνομα στις τάξεις των φοιτητών, όταν το 2018 δημιουργήθηκε το ΠΑΔΑ, μετρώντας πλέον γύρω στους 60.000 φοιτητές. Πρόκειται για πολύ αξιόλογες εγκαταστάσεις (δε μας έχει συνηθίσει σε τέτοιες η χώρα μας) ενώ και το εκπαιδευτικό έργο που πραγματοποιείται εκεί βρίσκεται σε πολύ υψηλό επίπεδο, καθιστώντας το ένα από τα πιο γρήγορα αναπτυσσόμενα πανεπιστήμια της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Ωστόσο, το ΠΑΔΑ έκανε την αρχή ενώ η φοιτητική εστία που σχεδιάζεται να χτιστεί στο Πάρκο Πόλης των Άνω Λιοσίων θα κάνει τη συνέχεια, καθιερώνοντας έτσι τα εν λόγω προάστια στον πανεπιστημιακό χάρτη.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ανακοίνωση του Υπ. Ανάπτυξης:

Α. O υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης  συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Φυλής, Χρήστο Παππού και τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής κ. Παναγιώτη Καλδή.

Β. Συζήτησαν για τη δημιουργία φοιτητικών εστιών στο Πάρκο Πόλης του Δήμου Φυλής μέσω ΣΔΙΤ και την αναπτυξιακή πορεία της περιοχής.

Από την άλλη, ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς, τόνισε ότι το δρόμο για τη συζήτηση άνοιξε η πετυχημένη συνεργασία του Δήμου με το ΠΑΔΑ. Όπως είπε:

Στηρίξαμε, ως Δήμος, από την πρώτη στιγμή, την ίδρυση του Πανεπιστημίου και συνεργαζόμαστε για τη λειτουργία Μεταπτυχιακού Προγράμματος, με σκοπό να το αξιοποιήσουμε ως μοχλό ανάπτυξης του τόπου μας. Θέλω να ευχαριστήσω τον υπουργό και τον Πρύτανη και πιστεύω ότι σύντομα θα έχουμε απτά αποτελέσματα.

ΤΟΥ ΦΟΙΤΗΤΗ

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Σε κινητοποίηση προχωρούν σήμερα φοιτητές, για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Το ΠΑΜΑΚ αποκτά δική του εφαρμογή και κάνει λίγο πιο εύκολη τη ζωή των φοιτητών του!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Ομάδα φοιτητών των ΕΚΠΑ-ΕΜΠ κέρδισε το χρυσό μετάλλιο σε Παγκόσμιο Διαγωνισμό Βιολογίας!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET