BINGE WATCHING

Σάρωσε η 5η σεζόν του Lucifer, πιο γρήγορα απ’ ό,τι περιμέναμε θα έχουμε και το δεύτερο μέρος!

Το κάναμε το binge-watching μας πάλι.

Δήμητρα Πραντάλου

27 Αυγούστου, 2020

Ο «Άρχοντας της Κόλασης» επέστρεψε για την 5η σεζόν στο Netflix, με τα επεισόδια του πρώτου μέρους – το δεύτερο μαθαίνουμε θα γίνει διαθέσιμο σύντομα – να είναι το ίδιο πωρωτικά με όλα όσα έχουμε παρακολουθήσει μέχρι τώρα. Hell yeah!

Αφού αφήσαμε για κάμποσες ημέρες στην άκρη την αγαπημένη μας διαδικτυακή πλατφόρμα για να απολαύσουμε ξέγνοιαστες και όμορφες στιγμές, έφτασε η ώρα που οι παλιές καλές συνήθειες μπήκαν ξανά στο καθημερινό μας πρόγραμμα. Και thank God, η 5η σεζόν του Lucifer ήταν εκεί για να μας κάνει πατ-πατ στην πλατούλα και να ξεχάσουμε για λίγο το δράμα της επιστροφής μας στην ρουτίνα.

Και καταπώς φαίνεται, το ίδιο mood μοιραζόμαστε με πολλούς συνδρομητές μιας και τα οκτώ επεισόδια του πρώτου μέρους σάρωσαν κυριολεκτικά, με τη δραματική σειρά να βρίσκεται στην κορυφή του Top10 της πλατφόρμας, τόσο σε Ελλάδα όσο και εξωτερικό. Και αυτό αποδεικνύεται κι από τα στοιχεία του FlixPatrol, σύμφωνα με τα οποία το Lucifer κατάφερε να ξεπεράσει το ρεκόρ του Locked Up και του The Umbrella Academy.

Αναφορικά με αυτά, ο πρωταγωνιστής μας Lucifer Morningstar που άφησε την Κόλαση για τη μεγάλη ζωή στο Λος Άντζελες αλλά τελικά ξαναγύρισε σ’ αυτήν, όπως συνέβη στο τέλος της 4ης σεζόν, σκόραρε 670 πόντους το Σαββατοκύριακο, βάσει του ειδικού τρόπου μέτρησης και των αντίστοιχων αναλύσεων.

Ο εν λόγω τρόπος μέτρησης λειτουργεί ως εξής: Για κάθε χώρα αντιστοιχούν 10 βαθμοί, αν η σειρά φτάσει στην πρώτη θέση του Top10, ενώ για την 10η θέση αντιστοιχεί ένας βαθμός. 

Όσον αφορά το δεύτερο μέρος της 5ης σεζόν, τα γυρίσματα βρίσκονται για την ώρα σε εξέλιξη, εξαιτίας της πανδημίας που τα πάγωσε για κάποιους μήνες όπως όλες τις παραγωγές άλλωστε, ωστόσο υπάρχει ενδεχόμενο να μη χρειαστεί να εφοδιαστούμε με άπλετη υπομονή για την πρεμιέρα τους.

Αυτό τουλάχιστον άφησε να εννοηθεί ο πρωταγωνιστής, Tom Ellis, σε συνέντευξή του στο Pilot TV, που δήλωσε χαρακτηριστικά:

Δεν είμαι εντελώς σίγουρος πότε ακριβώς θα γίνουν διαθέσιμα τα επόμενα οκτώ επεισόδια, μιας και ακόμα δεν έχουμε γυρίσει το φινάλε. Ήμασταν κάπου στα μισά, οπότε με το που επιστρέψαμε, το πιάσαμε από εκεί που το αφήσαμε και μόλις τελειώσουμε, θα ξεκινήσουμε αμέσως τα γυρίσματα της 6ης σεζόν. Υποθέτω, λοιπόν, ότι θα είμαστε έτοιμοι κοντά στα Χριστούγεννα ή τις πρώτες ημέρες της επόμενης χρονιάς.

Το σίγουρο είναι πως η επόμενη χρονιά θα μας βρει προσηλωμένους στο Netflix, μιας και θα έχουμε μπόλικο υλικό για binge-watching.

FUN ZONE

EVENTS

Το Red Bull Dance Your Style έρχεται στην πλατεία του Δημοτικού Θεάτρου στον Πειραιά!

BINGE WATCHING

Binge watch στην τριλογία του ‘The Bachelor’ μπορείτε να κάνετε από σήμερα στο Netflix!

EVENTS

Η KINITRO έρχεται με το Labyrinth of Trainings για να δημιουργήσει έναν κόσμο ισότητας χωρίς περιορισμούς

BINGE WATCHING

Μην περιμένετε την 3η σεζόν του Euphoria πριν το 2025, δε θα έρθει!

EVENTS

Στο AthensPride 2023 στις 10 Ιουνίου φωνάζουμε «Μια φορά και έναν καιρό…διεκδίκησα και πέτυχα»!

EVENTS

To Σymposio Festival επιστρέφει στις 28 Μαΐου για μία δυνατή συνάντηση γαστρονομίας και μουσικής.

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET