ΕΤΟΙΜΑΣΕ ΒΑΛΙΤΣΕΣ

Η Ryanair έβγαλε τρελή προσφορά με 1+1 εισιτήρια για ταξίδια στο εξωτερικό, μωρέ λέτε;

Το σκεφτόμαστε σοβαρά να την κάνουμε...

Δήμητρα Πραντάλου

24 Σεπτεμβρίου, 2020

Δεν ξέρουμε για εσάς, αλλά εμάς προσωπικά μας έχει λείψει η διαδικασία του να προγραμματίσουμε ένα ταξίδι, να φτιάξουμε τη βαλίτσα μας και να μπούμε στο αεροπλάνο για κάποια πόλη του εξωτερικού. Υπάρχουν βέβαια και οι πιο τολμηροί που δε διστάζουν να ταξιδέψουν εν μέσω πανδημίας, αλλά και μόνο που σκεφτόμαστε τι θα ακολουθήσει μετά, δε μας ψήνει καθόλου η ιδέα.

Στο μεταξύ, στο ίδιο καζάνι φαίνεται ότι βράζουμε με την πλειοψηφία τούτου του πλανήτη, με βάση την έρευνα που πραγματοποίησε η Google με το Boston Consulting Group και σύμφωνα με την οποία το 45% των κορυφαίων 100 ερωτήσεων στη μηχανή αναζήτησης σχετίζονται με τα ταξίδια. Για παράδειγμα, αφορούν ερωτήσεις όπως «πότε μπορούμε να ταξιδέψουμε ξανά;». Είναι το μαράζι μας για φέτος.

Από την άλλη, δεν γίνεται να μας περάσει απαρατήρητο το γεγονός ότι οι αεροπορικές εταιρείες έχουν ρίξει απελπιστικά χαμηλά τις τιμές για ταξίδια ακόμα και σε μεγάλες πόλεις του εξωτερικού και κάποιες φορές θέλουμε να αψηφήσουμε κάθε φόβο και να κλείσουμε την πολυπόθητη θέση κι ό,τι ήθελε προκύψει. Και μάλλον δε θα αντισταθούμε για πολύ ή για την ακρίβεια, μπορεί να μετράμε ώρες.

Ειδικά, μετά τη δελεαστική κίνηση της Ryanair που προφανώς έχει στόχο να ανακάμψει τη μειωμένη ζήτηση για ταξίδια, αλλά και να αναζωπυρώσει την επιθυμία μας.

Διότι, η Ιρλανδική αεροπορική εταιρεία με την αγορά ενός εισιτηρίου προσφέρει ένα ακόμη δώρο, μέχρι τα μεσάνυχτα απόψε, 24 Σεπτεμβρίου. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, λανσάρει το «Buy one Get One Free» σε 1.600 διαδρομές σε ολόκληρο το δίκτυό της, για ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν από τις 25 Σεπτεμβρίου έως τις 14 Δεκεμβρίου 2020.

Να σημειωθεί πως η προσφορά ισχύει για κρατήσεις Value Fare και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τις πραγματοποιήσουν αν επισκεφθούν γρήγορα τον ιστότοπο της Ryanair.com.

Να σας πούμε κάτι βρε παιδιά; Ας το πάρουμε κι όπου μας βγάλει!

FUN ZONE

BINGE WATCHING

Ο ‘Kevin’ απέκτησε αστέρι στο Walk of Fame και η «μαμά» του ήταν εκεί να τον καμαρώσει!

BINGE WATCHING

Η «Φόνισσα» της Εύας Νάθενα είναι ο ελληνικός κινηματογράφος στα καλύτερά του!

PLACES TO BE

Horror Things: Το μεγαλύτερο φεστιβάλ τρόμου επιστρέφει για 6 μοναδικές παραστάσεις!

BINGE WATCHING

10 χρόνια μετά ο Joffrey παραμένει ο πιο μισητός χαρακτήρας που έβγαλε ποτέ η τηλεόραση!

Μουσική

Εσείς το ξέρατε ότι η Brenda Lee ήταν 13 χρονών όταν έβγαλε το ‘Rockin’ Around the Christmas Tree’;

BINGE WATCHING

Οι τελευταίες προβολές του ΙΝΤΕΑΛ λίγο πριν το οριστικό του κλείσιμο στο τέλος του έτους!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET