ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ

Ο Ryan Gosling φωτογραφίζεται από τον Νίκο Αλιάγα κι είναι πιο ερωτεύσιμος από ποτέ!

Στον φακό του Νίκου Αλιάγα πόζαρε ο αγαπημένος μας θεός, σούπερ ντούπερ σέξι χολιγουντιανός ηθοποιός Ryan Gosling. Οι φωτογραφίες πάρθηκαν με αφορμή τη συνέντευξη που ο ηθοποιός παραχώρησε μερικές μέρες πριν στην εκπομπή του Νίκου Αλιάγα, για το πολυσυζητημένο μιούζικαλ “La La Land” όπου πρωταγωνιστεί, όσο και στο περιοδικό Paris Match. Πολλοί αστέρες του Χόλιγουντ […]

Θεώνη Σταματοπούλου

19 Ιανουαρίου, 2017

Στον φακό του Νίκου Αλιάγα πόζαρε ο αγαπημένος μας θεός, σούπερ ντούπερ σέξι χολιγουντιανός ηθοποιός Ryan Gosling. Οι φωτογραφίες πάρθηκαν με αφορμή τη συνέντευξη που ο ηθοποιός παραχώρησε μερικές μέρες πριν στην εκπομπή του Νίκου Αλιάγα, για το πολυσυζητημένο μιούζικαλ “La La Land” όπου πρωταγωνιστεί, όσο και στο περιοδικό Paris Match.

Πολλοί αστέρες του Χόλιγουντ έχουν ποζάρει κατά καιρούς στον φωτογραφικό φακό του Έλληνα παρουσιαστή, του οποίου η καριέρα έχει εκτοξευθεί τα τελευταία χρόνια στο Παρίσι. Ανάμεσα στους διάσημους που έχουν ποζάρει για τον παρουσιαστή, ανήκουν ενδεικτικά οι Πάνος Μουζουράκης, Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Γιώργος Μαζωνάκης, Tom Hanks, Robbie Williams, Bruno Mars, Diane Kruger και Brad Pitt.

Αυτές είναι οι πολυσυζητημένες ασπρόμαυρες φωτογραφίες στις οποίες ποζάρει ο Ryan Gosling:

https://www.instagram.com/p/BPXEwQGDhVB/?taken-by=nikosaliagas

https://www.instagram.com/p/BPI8dDpjxyh/?taken-by=nikosaliagas

 

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Σχολιασμός Έκθεσης 2023: «Θα μπορούσε να ανταποκριθεί και μαθητής της 2ας Λυκείου»!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2023: Τι ισχύει φέτος για τη διαδικασία υπολογισμού των συνολικών μορίων!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2023 | Τα θέματα στη Νεοελληνική Γλώσσα και οι απαντήσεις τους για φέτος!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET