ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Ρωτήσαμε 6 νέους για το πιο αναπάντεχο μέρος που το έχουν κάνει επειδή δεν κρατιόνταν!

H φάση είναι "Get a room"!

Στέλα Τσάναϊ

5 Ιουλίου, 2023

SPONSORED

Το καλοκαιράκι είναι εδώ και μαζί με τη θερμοκρασία που ανεβαίνει κατακόρυφα, αυξάνεται στο φουλ και η ερωτική μας διάθεση. Κάπως έτσι καταλήγουμε να το κάνουμε στα πιο απίθανα μέρη. Θες τα λιγοστά ρούχα; H ανεμελιά; Τα πειράγματα; Το mindset ότι το καλοκαίρι είναι η εποχή μας; Ό,τι κι αν είναι, το να βρεθούμε ημίγυμνοι στην πυλωτή μιας πολυκατοικίας, φαίνεται πολύ καλή ιδέα! Κάποιος πιο ρεαλιστής από εμένα, θα έλεγε «get a room ρε μπρο»!

Τον ρόλο αυτό αναλαμβάνει το DUO φέρνοντας το μεγάλο διαγωνισμό GET A ROOM για όλους εμάς τους ασυγκράτητους, όπου μας δίνει κυριολεκτικά… room για να βγάλουμε τα μάτια μας όπως πρέπει και να μη ρισκάρουμε άλλο να βρεθούμε στο κρατητήριο ή να γίνουμε viral στα social!

Έλα, μην κρύβεσαι. Το ξέρω ότι έχεις βρεθεί κι εσύ σ’ αυτή θέση, αλλά δεν είσαι μόν@! I mean ποιος έχει λεφτά για ξενοδοχεία σε αυτή την ηλικία; Ορμές είναι αυτές παιδιά, κι αν αυτό σημαίνει να κάνουμε σεξ στις τουαλέτες του πανεπιστημίου ή στην Εθνική Πινακοθήκη… ιτ ιζ γουοτ ιτ ιζ! 

Σας ρωτήσαμε λοιπόν στο Insta, για το δικό σας πιο αναπάντεχο μέρος σεξόρμησης και οι απαντήσεις μας άφησαν speechless. Είστε μερακλήδες ψέματα δε θα πω. Με μεγάλη δυσκολία, καταλήξαμε στο παρακάτω top6:

1

Σε πυλωτή πολυκατοικίας πάνω σε Smart επειδή μένουμε ακόμα με τους γονείς.

 

Ε, 25 ετών

Αυτό το «μένουμε ακόμα με τους γονείς»… πονεμένη ιστορία. Αλλά για μισό… το Smart ήταν δικό σας; Μην έτρεχε κανένας δύσμοιρος την επόμενη μέρα να φτιάχνει το καπό του! Στη θέση σας βέβαια, θα το σκεφτόμουν αν θα ήθελα να προσφέρω δωρεάν θέαμα στην κουτσομπόλα του 1ου! 


2

Σε κερκίδες γηπέδου. Ήταν καλοκαιράκι, αργά το βράδυ και μπήκαμε από τα κάγκελα μιας παλιάς μικρής πλαϊνής πόρτας. Όχι κι ό,τι πιο ασφαλές, αλλά χωρίς αμάξι και σπίτι, ήταν από τις λίγες επιλογές!

 

Α, 22 ετών

Αφού τον σφυρίξατε (τον αγώνα) σωστά και μπήκε το γκολ χωρίς να σας τσακώσουν ή να καρφωθείτε στα κάγκελα, τότε σας αξίζει ένα shout out για την ευρηματικότητα και το αθλητικό πνεύμα που σας διακατέχει. Άντε βρε, εύχομαι και στο Camp Nou! Μέχρι τότε μπορείτε να κάνετε την τύχη σας και να κερδίσετε διαμονή σε 5άστερο ξενοδοχείο αξίας 500€ από το DUO GET A ROOM για να ζήσετε ακόμα πιο μεγάλες στιγμές!


3

Στις τουαλέτες του Πανεπιστημίου. Ήταν βραδινές ώρες σε βαρετό μάθημα, μιλούσαμε με μηνύματα γιατί καθόμασταν μακριά και μας ήρθε η όρεξη. Σκεφτήκαμε why not;!

 

Ε, 23 ετών

Κάθε φοιτητής που σέβεται τον εαυτό του πρέπει να έχει μια τέτοια εμπειρία στη σχολή! Δεν μπορείς να πάρεις πτυχίο αλλιώς, βρε αδερφέ. Σκέψου το σαν ένα επιπλέον μάθημα που πρέπει να περάσεις. Αλλά κι εσείς, όταν λέμε “Get a room” δεν εννοούμε το βρωμέρο… bathRoom της σχολής, αλλά καμιά ξεχασμένη αίθουσα στον τελευταίο όροφο! Anyway, πολύ θα ήθελα να δω τα βλέμματα των συμφοιτητών όταν βγήκατε μαζί από την αίθουσα… 😏


4

Στο προαύλιο παλιάς εκκλησίας σε κάτι κατσάβραχα. Είχαμε πάει διακοπές στο χωριό του και μου πρότεινε να δούμε τα αξιοθέατα της περιοχής. Τελικά βρεθήκαμε μισόγυμνοι έξω από την εκκλησία ενώ στο βάθος ακουγόταν ένας βοσκός και τα κουδούνια από τα πρόβατα που πλησίαζαν.

 

Ε, 29 ετών

Βρε σατανάδες, θα πέσει φωτιά να σας κάψει! Στις εκκλησίες γίνεται ο γάμος, όχι… το παράγωγο της λέξης. Δε λέω όμως, πολύ σουρεάλ το όλο σκηνικό με το βοσκό και τα κουδούνια.


5

Στην Εθνική Πινακοθήκη. Κοιτούσαμε μία περιοδική έκθεση και το αγόρι μου πετούσε διάφορα υπονοούμενα. Καταλήξαμε στις τουαλέτες, αλλά επειδή έμπαινε κόσμος και φαίνονταν 4 πόδια σε μία τουαλέτα, σκαρφάλωσα στη λεκάνη μέχρι να φύγουν όλοι.

 

Α, 18 ετών

Έχω τεράστια περιέργεια να δω σε τι σόι έκθεση πήγατε και σας ξύπνησε τέτοια ένστικτα! Extra points για τα ακροβατικά skills though! Από κάτι τέτοιες στιγμές θέλει να μας σώσει το DUO με το DUO GET A ROOM χαρίζοντας κάθε εβδομάδα σε 3 νικητές διαμονή σε 5άστερο ξενοδοχείο αξίας 500€ και σε ακόμα 6, διαμονή σε ξενοδοχείο αξίας 100€.


6

Πάνω σε ψυγείο παγωτών σε κλειστή καντίνα παραλίας. Μετά από beach party, έπεσε η κλασική ατάκα «Πάμε μια βόλτα πιο πέρα να μείνουμε και λίγο μόνοι;». Με το που αντικρίσαμε την επιγραφή «Καντίνα ο Μάκης», σταματήσαμε και ακουμπήσαμε στο ψυγείο αρχικά για στήριξη, αλλά καταλήξαμε να το καβαλάμε!

 

Θ, 24 ετών

Όχι και η πιο σέξι επιγραφή για να ερεθιστεί κανείς, αλλά γούστα είναι αυτά, no judgment! Πού να ‘ξερε ο Μάκης τι μεγαλεία θα ζούσε η καντίνα του! Τώρα για τους ανθρώπους που θα πήγαιναν την επόμενη μέρα να πάρουν παγωτό, δε θα σχολιάσω…


Τώρα που πήρες τόσες ιδέες, πριν αποφασίσεις να βάλεις το νερό στο αυλάκι σε καμία πινακοθήκη ή ψυγείο παγωτών, αγόρασε μία συσκευασία DUO για να κερδίσεις το room που χρειάζεσαι! Μπες στο duogetaroom.gr, συμπλήρωσε τον 8ψήφιο κωδικό (LOT number) που θα βρεις στο κάτω μέρος της συσκευασίας και μπορεί να είσαι ένας από τους τυχερούς που θα κερδίσει το πιο hot δωμάτιο του καλοκαιριού, ώστε να ξεδιπλώσεις όλα σου τα ταλέντα όπως το έχεις φαντασιωθεί! 

Συγκεκριμένα, κάθε εβδομάδα κληρώνονται 15 τυχεροί, όπου οι 3 κερδίζουν διαμονή σε 5άστερο ξενοδοχείο αξίας 500€, οι 6 διαμονή σε ξενοδοχείο αξίας 100€​ και οι υπόλοιποι 6 φανταστικά προϊόντα DUO!

ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΙ ΑΠΟ ΣΕΞ ΑΥΤΟΣ Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ. Ήρεμα το λέω!

Ισχύει από 01/06 έως 17/08

Άντε βρε και καλό βόλι!

OUR20s

DIGITAL

Ο Weeknd τραγουδάει «Φιλί Φιλί» – Τα καλύτερα AI Covers που παίζουν στο TikTok!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET