ΚΟΥΛΟΥΠΟΥ

Πώς να φτιάξεις τα μαλλιά σου ανάλογα με το στυλ σου!

Γράφει η Ηλέκτρα Αλευρίτη από το Y-olo.gr Είναι αυτό που λέμε το πακέτο. Το θέμα δεν είναι να έχεις ένα όμορφο μακιγιάζ ή ένα εντυπωσιακό φόρεμα ή ένα στυλάτο χτένισμα. Το ζήτημα είναι να τα έχεις όλα μαζί! Γι’αυτό, πρέπει να βρεις το κατάλληλο λουκ, ανάλογα με την περίσταση. Για παράδειγμα: 1. Για επίσημη περίσταση […]

Neopolis Team

9 Φεβρουαρίου, 2016

Γράφει η Ηλέκτρα Αλευρίτη από το Y-olo.gr

Είναι αυτό που λέμε το πακέτο. Το θέμα δεν είναι να έχεις ένα όμορφο μακιγιάζ ή ένα εντυπωσιακό φόρεμα ή ένα στυλάτο χτένισμα. Το ζήτημα είναι να τα έχεις όλα μαζί! Γι’αυτό, πρέπει να βρεις το κατάλληλο λουκ, ανάλογα με την περίσταση.

Για παράδειγμα:

1. Για επίσημη περίσταση

mallia1

Εάν είναι καλοκαίρι και φοράς ένα αέρινο φόρεμα ή μία εξώπλατη όλοσωμη φόρμα, τότε ένας ωραίος εντυπωσιακός κότσος είναι ό,τι πρέπει! Άσε που ζεσταίνεσαι και δεν χαλάει και το μαλλί από τον ιδρώτα, την υγρασία και τον αέρα.

Εάν είναι χειμώνας και φοράς κάτι πιο «βαρύ», τότε ένα απλό καλοχτενισμένο μαλλί, φτιαγμένο με ψαλίδι για ελαφριά μπούκλα ή ίσιο αυστηρό, είναι επίσης μια safe επιλογή.

2. Για τη δουλειά

mallia2

Ανάλογα και τη δουλειά βέβαια, αλλά εάν πάρουμε το πιο συνηθισμένο, δηλαδή να δουλεύεις σε μια εταιρεία που δεν είναι ούτε πολύ corporate το λουκ, ούτε πολύ χύμα, τότε ένας κότσος είναι ο πιο κατάλληλος, από πολλές απόψεις! Πρώτον, φαίνεσαι χτενισμένη και εντυπωσιακή, ενώ κότσο μπορείς να φτιάξεις μέσα σε πέντε λεπτά. Δεύτερον, κρατάει όλη την ημέρα, εάν δουλεύεις πολλές ώρες, οπότε δεν θα φαίνεσαι κακοχτενισμένη, μετά από 6 ώρες στη δουλειά. Τρίτον, καλύπτει τα άλουστα μαλλιά περισσότερο από το να τα είχες κάτω. Τέταρτον, σε βολεύει στις κινήσεις στη δουλειά –εάν για παράδειγμα είσαι σε εξωτερικό χώρο, για να μην μπαίνουν τα μαλλιά σου συνέχεια μέσα στη μούρη σου κτλ.

3. Για αθλητικές δραστηριότητες

mallia3

Γυμναστήριο, βόλτα στο πάρκο, χόμπι κτλ. Ε δεν θέλει και πολύ μυαλό, αφού μια αλογοουρά απλή είναι η πιο κατάλληλη επιλογή. Προσοχή! Στο γυμναστήριο επιβάλλεται να είμαστε λίγο… ατημέλητες. Όχι σαν λέτσοι, αλλά μην πηγαίνεις φτιαγμένη από την κορφή μέχρι τα νύχια… Θα σε κοιτούν όλοι –και όχι με την καλή έννοια…

4. Smart Casual

mallia4

Το πιο συχνό outfit που θα έχεις στην καθημερινότητά σου. Πως φτιάχνουμε το μαλλί; Πολλές εναλλακτικές! Κάτω, είναι το πιο κατάλληλο και το πιο σέξυ και ανάλαφρο. Ίσιο, με μπούκλες ή περνώντας λίγο το ψαλίδι, μπορείς να κάνεις δεκάδες διαφορετικά χτενίσματα.

Πηγή: Y-olo.gr

 

ΤΙ ΑΛΛΑ;

Είναι viral

Μετά από 961 προσπάθειες πήρε το δίπλωμα οδήγησης στα 69 της και μας έδωσε ελπίδα!

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Το Reebok x Botter Concept Sneaker Engineered by HP έφερε την καινοτομία στην Εδβομάδα Μόδας του Παρισιού!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET