ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Πώς να του πιάσεις την κουβέντα, χωρίς να καταλάβει ότι του την πέφτεις!

Μερικές φορές υπεραναλύουμε απίστευτα πολύ τα λόγια που αποφασίζουμε να πούμε για να προσεγγίσουμε έναν άντρα. Δεν θα έπρεπε να σου είναι τόσο δύσκολο όμως να εκφράσεις αυτό που έχεις στο μυαλό σου. Η ευθύτητα κι η αμεσότητα στο φλερτ είναι μεγάλα όπλα. Αν πάρεις εξαρχής στα χέρια σου τον έλεγχο της κατάστασης, οι περισσότερες […]

Θεώνη Σταματοπούλου

5 Αυγούστου, 2017

Μερικές φορές υπεραναλύουμε απίστευτα πολύ τα λόγια που αποφασίζουμε να πούμε για να προσεγγίσουμε έναν άντρα. Δεν θα έπρεπε να σου είναι τόσο δύσκολο όμως να εκφράσεις αυτό που έχεις στο μυαλό σου. Η ευθύτητα κι η αμεσότητα στο φλερτ είναι μεγάλα όπλα. Αν πάρεις εξαρχής στα χέρια σου τον έλεγχο της κατάστασης, οι περισσότερες πιθανότητες επιτυχίας είναι με το μέρος σου.

Όλες οι σχέσεις ξεκινούν από κάπου και πρέπει να ξέρεις σε κάθε τύπο άντρα και σε κάθε περίπτωση τι ατάκες μπορείς να χρησιμοποιήσεις για να του κεντρίσεις το ενδιαφέρον:

1. Στον τύπο από το γυμναστήριο

Στάμπαρες ένα ωραίο παιδί στο γυμναστήριο και θέλεις να τον προσεγγίσεις; Το λειτούργημά σου είναι εύκολο στην προκειμένη περίπτωση. Μπορείς κάλλιστα να ζητήσεις τη βοήθειά του σχετικά με ένα όργανο γυμναστικής ή να ρωτήσεις τον ίδιο ποια είναι η αγαπημένη του μορφή γυμναστικής και τι προπόνηση ακολουθεί. Κάνε εσύ την αρχή κι η συζήτηση θα έρθει από μόνη της.

2. Στον τύπο στο μπαρ

Αν τον βλέπεις να περιμένει στην μπάρα για να παραγγείλει, απλά ρώτησέ τον τι πίνει. Αν θες να πας ένα βήμα παραπέρα, ζήτησε τη γνώμη του για το τι να πιεις εσύ, ώστε να δώσεις περισσότερες ευκαιρίες για συζήτηση. Εφόσον του ζητάς τη γνώμη του, είναι αναγκασμένος να σου εξηγήσει και να ενδιαφερθεί.

3. Στο συμφοιτητή σου

Αν δεν τον έχεις ξαναδεί μπροστά σου σε κάποιο προηγούμενο εξάμηνο, πήγαινε απλά και συστήσου από μόνη σου. Αν δεν θες κάτι τόσο παρακινδυνευμένο δε, μπορείς απλά να πας να του κάνεις μία ερώτηση σχετική με μία εργασία ή κάποιο μάθημα που αν είναι μεγαλύτερο έτος κιόλας σίγουρα θα ξέρει.

4. Την ατάκα «Από κάπου σε ξέρω εσένα»

Αθάνατη φράση που πάντα σε βγάζει ασπροπρόσωπο. Με το να πεις σε κάποιον ότι η φυσιογνωμία του σου είναι οικεία κι ότι ίσως να έχετε γνωριστεί ξανά στο παρελθόν, για μένα είναι απίστευτα σέξι. Ασυναίσθητα σου δίνει μία αυτοπεποίθηση και ζωντάνια γιατί το πρόσωπό σου μένει αποτυπωμένο στον κόσμο.

5. Κάνε κοπλιμέντα

Οι άντρες όσο κι αν δεν το παραδέχονται, τα λατρεύουν. Ένα απλό «Αυτό το μπλουζάκι σου πάει απίστευτα» αρκεί για να τον χαλαρώσεις και να τον γλυκάνεις για να συνεχιστεί η συζήτηση. Σε ποιον δεν αρέσει άραγε να τονώνεται η αυτοπεποίθησή του;

6. Στον τύπο που τον βλέπεις συνέχεια με ακουστικά

Μπορείς απλά να τον ρωτήσεις τι μουσική του αρέσει να ακούει. Αν βλέπεις ότι δεν τραβάει, συνέχισε να του κάνεις ερωτήσεις για τη μπάντα/καλλιτέχνη και δες μέχρι που θα πάει. Σίγουρα αγαπάει πολύ τη μουσική και πρέπει να εξετάσουμε το κατά πόσο ενδιαφέρεται και για σένα.

 

OUR20s

DIGITAL

Κολλητή μοιράζεται πώς θα καταλάβεις ότι κάποιος θα σε απατήσει και τα σχόλια την επιβεβαιώνουν!

ΙΝΣΠΙΡΕΪΣΙΟΝ

Τύπος μοιράζεται την ιστορία του πώς από υπάλληλος στα McDonald’s έγινε εκατομμυριούχος!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET