ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ

8 ψέματα που λες στον εαυτό σου όταν περνάς το βράδυ της Παρασκευής μόνος/η!

Παρασκευή σήμερα, Survivor δεν έχει να περάσει η ώρα μας, οπότε είναι λες κι όλα συνωμοτούν στο να βγεις έξω ρε φίλε!  Αλλά εσύ αποφασίζεις να αντισταθείς. Πού να τρέχεις τώρα να ετοιμαστείς, να επιλέξεις τι θα φορέσεις, να συνεννοηθείς με ποιους θα βγεις και φυσικά να κινδυνεύσεις να αντιμετωπίσεις ένα hangover την επόμενη μέρα. […]

Παρασκευή σήμερα, Survivor δεν έχει να περάσει η ώρα μας, οπότε είναι λες κι όλα συνωμοτούν στο να βγεις έξω ρε φίλε!  Αλλά εσύ αποφασίζεις να αντισταθείς. Πού να τρέχεις τώρα να ετοιμαστείς, να επιλέξεις τι θα φορέσεις, να συνεννοηθείς με ποιους θα βγεις και φυσικά να κινδυνεύσεις να αντιμετωπίσεις ένα hangover την επόμενη μέρα. Βάζεις λοιπόν τις πιτζαμούλες σου, παραγγέλνεις απέξω, ξαπλώνεις αναπαυτικά στον καναπέ σου και παραμυθιάζεις τον εαυτό σου για το πόσο όμορφα θα περάσεις σήμερα Παρασκευή βράδυ μέσα στο σπίτι, λέγοντας τα παρακάτω:

#1 «Μόνο ένα ποτήρι κρασί θα πιω.»

Χαχαχα. Ένα ποτήρι λέει. Έτσι όπως θα είσαι βυθισμένος/η μέσα στη βαρεμάρα και στην άρνησή σου για ζωή, ένα ολόκληρο μπουκάλι τουλάχιστον θα κατεβάσεις. Ως γνωστόν, όταν δεν έχεις τι να κάνεις, σου ανοίγει η όρεξη. Πώς θα τρως λοιπόν με μανία τα πιτόγυρα αν δε τα συνοδεύεις με κρασάκι;

#2 «Μένω μέσα ώστε να ξυπνήσω νωρίς αύριο και να κάνω γυμναστική.»

Γελάνε κι οι πέτρες. Όχι απλά δε θα κοιμηθείς νωρίς, αλλά θα είσαι ξύπνιος/α μέχρι τις πρωινές ώρες γιατί θα έχεις απορροφηθεί με το να βλέπεις αμέτρητα επεισόδια από την αγαπημένη σου σειρά ή τη μία ταινία μετά την άλλη. Θα καταλήξεις να κοιμηθείς στις 5 το πρωί και να ξυπνήσεις στις 5 το απόγευμα της επομένης. Ούτε γυμναστική δε θα κάνεις, ούτε τίποτα.

#3 «Θα μείνω μέσα και δε θα παραγγείλω. Θα μαγειρέψω μόνος/η μου.»

Εδώ δεν έχεις τη δύναμη να βγεις έξω, θα βρεις τη διάθεση να αφιερώσεις χρόνο στο να μαγειρέψεις; Σε καμία περίπτωση. Το ξέρεις και το ξέρω πώς το να παραγγείλεις είναι η πιο εύκολη και προσφέρουσα λύση. Τώρα πιάσε το τηλέφωνο και παρήγγειλε.

#4 «Θα παραγγείλω μία οικογενειακή πίτσα για να βγάλω όλο το ΣΚ.»

Πάλι παραμυθιάζεσαι; Το πολύ πολύ να σου μείνουν δύο – τρία κομμάτια για το επόμενο πρωί να τα φας μαζί με το γάλα. Άκου εκεί που θες να βγάλεις κι ολόκληρο το ΣΚ! Αφού το επόμενο βράδυ πάλι θα παραγγείλεις. Στανταράκι.

#5 «Μπορώ να φάω όσο θέλω, δίχως τύψεις. Αφού θα κάνω γυμναστική αύριο το πρωί!»

Μη.Λες.Ψέματα.Στον.Ευατό.Σου.

#6 «Δε με νοιάζει τι θα κάνει ο/η πρώην μου σήμερα το βράδυ.»

Όχι απλά σε νοιάζει, αλλά σε τσουρουφλίζει η έννοια του/της. Είσαι όλο το βράδυ στο Facebook κι εύχεσαι να μην εμφανιστεί κάποιο τσεκ ιν στην αρχική σου και σε καταστρέψει ψυχολογικά το ότι εκείνος/η διασκεδάζει ενώ εσύ είσαι μέσα και κλαις τη μοίρα σου.

#7 «Θα προσπαθήσω να ξεκινήσω την εργασία που παραδίδω την άλλη εβδομάδα.»

Ναι βέβαια. Το πολύ πολύ να γράψεις μία γραμμή και μετά να πεις «Αρκετά για σήμερα, αύριο πάλι.» Μου θες να κάνεις κι εργασία κιόλας!

#8 «Θα βγω το επόμενο ΣΚ. Το υπόσχομαι.»

Ή θα ψάξεις να βρεις τις ίδιες δικαιολογίες ή θα κάνεις τις ίδιες γελοίες σκέψεις για να αποφύγεις και πάλι να βγεις το επόμενο ΣΚ. Βγες έξω φίλε/η μου, για σένα είναι η ζωή!

 

OUR20s

ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ

Οι νέοι αδιαφορούν για το «πτυχίο πανεπιστημίου» – Ποια επαγγέλματα κερδίζουν έδαφος!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET