Είναι viral

Ψάχνουν άτομο να καπνίζει χόρτο για ένα χρόνο με 36000 δολάρια, δε λέμε όχι σε τέτοιες ευκαιρίες!

Smoke weed every day αλήθειας.

Neopolis Team

18 Νοεμβρίου, 2019

Smoke weed everyday για το υπόλοιπο της ημέρας στο κεφάλι μας, αλλά δεν μπορούσε να μην πάει εκεί το μυαλό μας. Αυθόρμητα κάναμε τη σύνδεση μεταξύ του γνωστού άσματος του Snoop Dogg και της αγγελίας που έχει βάλει μια σελίδα κριτικής προϊόντων μαριχουάνας, η οποία ζητάει άτομο να κάνει αυτό ακριβώς που κατάλαβες, να καπνίζει δηλαδή χόρτο κάθε μέρα, όλη μέρα, και να πληρώνεται γι’ αυτό $36.000 (περίπου 32.500€) το χρόνο.

Για κάποιους μπορεί να αποτελεί απλώς καθημερινότητα για την οποία στο εξής θα αμείβονται, ενώ για άλλους μια νέα εμπειρία που… δεν τους χάλασε κιόλας. Εντωμεταξύ, μήπως κόλλαγε και κανένα επίδομα για βαρέα κι ανθυγιεινά; Όπως και να ‘χει, σε τέτοιες ευκαιρίες δε λέμε όχι…

Η σελίδα ΑmericanMarijuana.org λοιπόν, ψάχνει άτομο, το οποίο κατά προτίμηση ξέρει από κάπνισμα και χόρτο, για να κάνει δοκιμές σε μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων κάνναβης και να καταγράψει την ειλικρινή άποψή του, με την οποία θα διαφωτίσει τους αναγνώστες της σελίδας και θα κάνει πιο εύκολη την επιλογή τους. Γι’ αυτό το δύσκολο έργο, ο επίλεκτος θα πληρώνεται $3,000 (περίπου 2.700€) το μήνα.

Στην περιγραφή αναφέρει ακόμα:

Αυτή η δουλειά είναι 100% αληθινή και είναι μια σημαντική δουλειά, που περιλαμβάνει περισσότερα από το να πληρώνεσαι απλώς για να καπνίζεις χόρτο. Αν νομίζεις πως αυτό είναι όλο κι όλο το αντικείμενο της δουλειάς, τότε ίσως να μην είναι για σένα.

Επιπλέον, θα πρέπει να είσαι και άνετος μπροστά στην κάμερα, καθώς κάθε μήνα θα λαμβάνεις ένα πακέτο με διάφορες ποικιλίες και προϊόντα κάνναβης, για το οποίο και θα κάνεις ένα unboxing video, ενώ θα πρέπει να καταγράφεις και την εμπειρία σου κάθε φορά.

Πάντως, σίγουρα υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός, οπότε εάν ενδιαφέρεσαι κάνε γρήγορα την κίνησή σου. Σύμφωνα με τον Dwight Blake, ο οποίος είναι υπεύθυνος για την εύρεση του νέου αυτού εργαζόμενου, δηλώνει πως η εν λόγω θέση έχει πολλή ζήτηση. Σφάζονται στην ποδιά της με λίγα λόγια οι υποψήφιοι χασικλήδες εργαζόμενοι, οπότε δε θα είναι εύκολο να την κάνεις δική σου.

Ωστόσο, στο τέλος της αγγελίας τονίζεται ότι όποιοι αποφασίσουν να κάνουν την αίτησή τους, θα πρέπει επίσης να βρίσκονται σε καλή φυσική κατάσταση και να μην αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας, για ευνόητους λόγους προφανώς.

ΤΙ ΑΛΛΑ;

Είναι viral

Έλληνας ζητάει από τους Big Time Rush να έρθουν Ελλάδα, ο Carlos του απαντάει θετικά!

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Η νέα καμπάνια NESCAFÉ® Frappé είναι τόσο απολαυστική όσο και το να είσαι ο εαυτός σου!

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Η Stoli Vodka μας υποδέχεται στον κόσμο του ‘Spirit of Change’, μέσα από τα μάτια 4 καλλιτεχνών! 

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET