ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Είσαι έτοιμος να συναντήσεις τον πατέρα της κοπέλας σου; Αυτό το άρθρο ΠΡΕΠΕΙ να το διαβάσεις!

Δεν υπάρχει άντρας εκεί έξω, που να μην τρέμει στην ιδέα και μόνο, της γνωριμίας με τον πατέρα της κοπέλας του. Όσο χαλαρός και να το παίζει κάποιος στην κουβέντα, εκείνη τη στιγμή τα πράγματα δε μοιάζουν καθόλου εύκολα. Καλώς ή κακώς όμως, είναι μια «δοκιμασία» την οποία ο καθένας θα κληθεί να περάσει. Και […]

Νότης Κουτσούκος

28 Νοεμβρίου, 2015

Δεν υπάρχει άντρας εκεί έξω, που να μην τρέμει στην ιδέα και μόνο, της γνωριμίας με τον πατέρα της κοπέλας του. Όσο χαλαρός και να το παίζει κάποιος στην κουβέντα, εκείνη τη στιγμή τα πράγματα δε μοιάζουν καθόλου εύκολα. Καλώς ή κακώς όμως, είναι μια «δοκιμασία» την οποία ο καθένας θα κληθεί να περάσει. Και μάλιστα, αν αργά ή γρήγορα δε θέλει να χωρίσει, θα πρέπει να την περάσει με επιτυχία…

Αγχώθηκες περισσότερο; Κακώς! Το άρθρο αυτό, γράφτηκε με μοναδικό στόχο να σε βγάλει από τη δύσκολη θέση, όχι το αντίθετο. Για αυτό λοιπόν, διάβασε προσεκτικά παρακάτω και προσπάθησε να τηρήσεις το 100% των tips. Μόνο έτσι θα πετύχεις τον μεγάλο στόχο, την έγκρισή του!

1. Εντυπωσίασε με το ντύσιμό σου

Με μια βασική υποσημείωση. Στόχος είναι να εντυπωσιάσεις έναν άνθρωπο καμιά 30αριά χρόνια μεγαλύτερό σου, όχι συνομήλικο. Συνεπώς, το ντύσιμο πρέπει να είναι μεν της ηλικίας σου, αλλά αν μη τι άλλο συγκρατημένο και παραδοσιακό. Ένα απλό πουκάμισο κι ένα κλασσικό τζιν, είναι ίσως οι ασφαλέστερες επιλογές. Καλό θα ήταν να μη συνοδεύεσαι από πολλά piercings και τα τατουάζ σου να μην είναι φάτσα φόρα μπροστά στα μάτια του.

Μην υποτιμάς την εμφάνισή σου. Είναι το πρώτο στοιχείο σου με το οποίο έρχεται σε επαφή ένας άνθρωπος που δε σε γνωρίζει κι ως γνωστόν, το καλό ντύσιμο δημιουργεί καλή προδιάθεση. Και η καλή προδιάθεση, είναι το πρώτο βήμα προς την επιτυχία…

2. Μην πας με άδεια χέρια

Δύο είναι τα ενδεχόμενα σε αυτήν την περίπτωση. Είτε περιμένουν από εσένα κάποιο δώρο, άρα η αγορά του δε θα σου δώσει κάποιο πλεονέκτημα, τουλάχιστον όμως, δε θα σε κακοχαρακτηρίσουν από την αρχή. Είτε δεν το περιμένουν και μια τέτοια κίνηση τους δείχνει πως είσαι πραγματικά διαφορετικός από εκείνους που υποδέχονταν μέχρι τότε. Σε κάθε περίπτωση, ένα δώρο δε θα σου κάνει ζημιά.

Εκτός κι αν αγοράσεις κάτι ακατάλληλο. Για αυτό η έρευνα σου πρέπει να είναι προσεκτική κι ενδελεχής. Καλύτερα να αποφύγεις τα λουλούδια, αφού υπάρχουν άντρες που δεν τους αρέσουν καθόλου. Άσε που ορισμένοι κομπλεξικοί παίζει να υποθέσουν οτι την πέφτεις στη γυναίκα τους (κι όμως, συμβαίνει). Το αλκοόλ, επίσης μοιάζει δύσκολη απόφαση αφού αν δεν αρέσει στον πατέρα το ουίσκι (για παράδειγμα) ενδέχεται να σε θεωρήσει …αλκοολικό. Βέβαια, αν του αρέσει το ποτό, δε θα σε ξεχάσει ποτέ! Άρα, ρώτησε την κοπέλα σου για περισσότερες πληροφορίες. Όπως και να ‘χει όμως, ένα καλό και γευστικό γλυκό, μοιάζει η καλύτερη και πιο ασφαλής επιλογή.

3. Απέφυγε τα αγγίγματα με την κοπέλα σου

Ναι, κοιμάστε μαζί. Ναι, φιλιέστε. Ναι, (ακόμη χειρότερα) κάνετε και σεξ! Ο πατέρας της τα γνωρίζει όλα αυτά, σε καμία των περιπτώσεων όμως, δεν τα παραδέχεται. Πόσο μάλλον, δε θέλει να βλέπει ιδιαίτερη οικειότητα μπροστά στα μάτια του. Άλλωστε, δεν είσαι εκεί να κάνεις αγκαλίτσες και γλύκες με το κορίτσι σου. Άφησέ τα αυτά για αργότερα κι επικεντρώσου στη συζήτηση που έχετε ανοίξει με τον …πεθερό.

4. Μην εκφράζεις ιδιαίτερα τις απόψεις σου

Υπάρχει ένα ενδεχόμενο, να συμφωνείς μαζί του στα πάντα. Υπάρχει όμως και το ενδεχόμενο να έχετε εντελώς αντίθετες απόψεις. Σε όλα. Αν αναλογιστούμε μάλιστα, το χάσμα των γενεών, καταλήγουμε στο συμπέρασμα πως το δεύτερο ενδεχόμενο, είναι και λίγο πιθανότερο.

Η συνάντηση όμως, δεν κανονίστηκε για να εκφράσει ο καθένας τις αντιλήψεις του για τη ζωή. Όχι, δεν προτείνω να μιλάς και να κινείσαι σαν άβουλο ον, από την άλλη όμως, όταν βλέπεις ή ψυλλιάζεσαι πως υπάρχει μια διαφωνία στην ατμόσφαιρα, φρόντισε να την αφήσεις να περάσει αναίμακτα.

Αυτή η τακτική, είναι η καλύτερη και πιο αποδοτική, τουλάχιστον όσον αφορά την πρώτη γνωριμία. Γιατί στη συνέχεια μπερδεύονται κάπως τα πράγματα. Από το δεύτερο ραντεβού κι έπειτα, ίσως χρειαστεί να πατήσεις πόδι δείχνοντας πως είσαι κι εσύ ένας ώριμος άντρας με ισχυρή προσωπικότητα και κατασταλαγμένη άποψη. Αυτά τα βλέπουμε σε δεύτερη φάση όμως…

5. Εντόπισε κοινά στοιχεία

Όπως ακριβώς σου προτείνω να μην επιτρέψεις στις διαφορές σας να κάνουν τη ζημιά, έτσι προτείνω τα κοινά σας να δημιουργήσουν μια γερή βάση για αυτήν τη δύσκολη σχέση μεταξύ σας. Μέσα από την κουβέντα που γίνεται, είναι στο χέρι σου να εντοπίσεις πράγματα στα οποία συμφωνείτε κι έχετε συγκλίνουσες απόψεις. Αθλητισμός, πολιτική, οικονομία, αυτοκίνητο, σκυλιά… Κανείς δεν ξέρει, για αυτό έχε τα αυτιά σου ανοιχτά και την παρατηρητικότητά σου στα καλύτερά της!

6. Όχι άγχος, όχι κι εντελώς φλου όμως

Προφανώς κι αν πας επίσκεψη στο σπίτι της κοπέλας σου και το χέρι σου τρέμει κατά τη διάρκεια της χειραψίας με τον …μπαμπά της, δε θα αφήσεις και την καλύτερη δυνατή εντύπωση. Ούτε αν κομπιάζεις σε κάθε τρεις λέξεις που ξεστομίζεις.

Από την άλλη όμως, η πλήρης χαλαρότητα κι απουσία άγχους, μπορείς να εκληφθεί κι ως αδιαφορία ή ακόμη χειρότερα, έλλειψη σεβασμού. Όπως στις περισσότερες πτυχές της ζωής, έτσι και σ’ αυτήν την περίπτωση, μία είναι η λύση: παν μέτρον άριστον!

7. «Κέρδισε» τη …μαμά!

Αυτό είναι το τελευταίο και πιο ισχυρό σου όπλο. Αν «κερδίσεις» τη μαμά, το πιθανότερο είναι να κερδίσεις και τον οποιονδήποτε πόλεμο ξεσπάσει με τον πατέρα. Ό,τι και να λέμε, η γυναίκα είναι αυτή που αποφασίζει στο σπίτι, η γυναίκα είναι αυτή που δίνει την τελική έγκριση για τον …γαμπρό.

Η ευγένεια, το σωστό ντύσιμο, ένα όμορφο κομπλιμέντο και η γενικότερη παρουσία σου, είναι τα στοιχεία που θα παρατηρήσει η μαμά. Αν μάλιστα, η εμφάνισή σου είναι αυτή που θα ήθελε για την κόρη της, τότε όλα τα υπόλοιπα μοιάζουν ασήμαντα.

Όσο χάλια κι αν τα έχεις πάει με τον μπαμπά, ο ενθουσιασμός της μητέρας δε θα υποχωρήσει στο ελάχιστο. Η «κρεβατομουρμούρα» το ίδιο κιόλας βράδυ, μόλις αποχωρήσεις από το σπίτι, θα έχει βασικό θέμα συζήτησης εσένα και θα λειτουργήσει υπέρ σου. Στανταράκι!

OUR20s

DIGITAL

Η φοιτήτρια Σχολής Εμποροπλοιάρχων που έχει γίνει viral με την αγάπη της για τα πλοία!

DIGITAL

Οι 10 καλύτερες φοιτητικές στιγμές την εβδομάδα που μας πέρασε!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET