ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 20/11/2015

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Η συνηθισμένη ρουτίνα είναι πιθανό να διακοπεί απότομα είναι να συναντήσεις εμπόδια στην εργασιακή καθημερινότητα που θα τεντώσουν τις αντοχές σου στα όρια τους. Αν ελλόχευαν προβλήματα υγείας, τις επόμενες μέρες ίσως βγουν στην επιφάνεια. Αφού δεν αποφορτίζεσαι μόνος/η σου, το σύμπαν θα σʼ αναγκάσει με τον ένα ή τον άλλο […]

Neopolis Team

20 Νοεμβρίου, 2015

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Η συνηθισμένη ρουτίνα είναι πιθανό να διακοπεί απότομα είναι να συναντήσεις εμπόδια στην εργασιακή καθημερινότητα που θα τεντώσουν τις αντοχές σου στα όρια τους. Αν ελλόχευαν προβλήματα υγείας, τις επόμενες μέρες ίσως βγουν στην επιφάνεια. Αφού δεν αποφορτίζεσαι μόνος/η σου, το σύμπαν θα σʼ αναγκάσει με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
«Θα ξεκολλήσω, θα ξεκολλήσω, θα ξεκολλήσω…!». Αμ δε που θα ξεκολλήσεις! Το μυαλό σου κλείδωσε στο δίλλημα του να δώσεις ή να μην δώσεις μια ευκαιρία σε εκείνον/η που σε ζαχαρώνει τους τελευταίους μήνες. Και είναι που δεν μπορείς και να τον/την αποφύγεις… Μέσα στην παρέα είναι.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Δύσκολα τα πράγματα σήμερα στη δουλειά. Όχι εξαιτίας των γνώριμων εντάσεων. Εξαιτίας της δικής σου διάθεση που θα παίζει ανάμεσα στην απογοήτευση για την τωρινή πραγματικότητα και την οργή που δεν κατάφερες να εκπληρώσεις νωρίτερα τους στόχους σου. Ναι, είναι εκνευριστικό που διαχρονικά το timing δεν ήταν ποτέ με το μέρος σου. Αλλά είσαι ακόμη εδώ, μην το ξεχνάς!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Αν οι μέρες που πέρασαν έμοιαζαν για πολλού/ες Καρκίνους σαν ένα συναισθηματικό κολαστήριο είναι γιατί η Σελήνη (κυβερνήτης του ζωδίου σου) περνούσε από τους οίκους των σχέσεων και τελευταία, όταν περνά από εκεί, τα πράγματα είναι ζόρικα. Η ανασφάλεια συναγωνιζόταν τη απελπισία στη καθημερινότητα και προσδοκία την ένταση. Από σήμερα ανασαίνεις…

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Η εγκατάλειψη των προσωπικών σου απόψεων, πιστεύω ή ταλέντων για να υιοθετήσεις αυτά που θα σε καταστήσουν αγαπητό/ή στους γύρω σου και ειδικά στον/στην σύντροφο σου (νυν ή επίδοξο) είναι η συχνότερη παγίδα που μπορείς να πέσεις. Καιρός να θυμηθείς ποιος/α πραγματικά κρύβεται κάτω από αυτό το κακομπαλωμένο σεντόνι ξένων απόψεων που καλύπτει το σώμα και το πρόσωπο σου. Κι αν πρέπει να ξαποστείλεις μερικούς/ες για να το πετύχεις, ακόμη καλύτερα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Παρθένε, μην τολμήσεις να περιμένεις ούτε ένα λεπτό παραπάνω για λίγη προσοχή από εκείνον/η που στα λόγια σε σκέφτεται συνέχεια και στις πράξεις χωλαίνει. Σήμερα χρειάζεσαι ανθρώπους που αποδεικνύουν έμπρακτα πως θέλουν να είναι μαζί σου. Και ναι, οι φίλοι/φίλες σου είναι ιδανικοί/ες!

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Ζυγέ, σήμερα μπορείς στο εργασιακό σου χώρο να είσαι και επιμελής σε σημείο που σε μπερδεύουν οι συνάδελφοι σου για τον απουσιολόγο της Γ’ Λυκείου και αυστηρός/η στα λάθη που παρατηρείς γύρω σου και να επιμένεις φασιστικά σχεδόν να λειτουργούν όλα ρολόι. Όμως δεν είναι χαζό να φέρεις την καταστροφή αν κάτι στραβώσει έστω και λίγο. Δεν είσαι Παρθένος μωρό μου, μην το ξεχνάς!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Σκορπιέ, σήμερα κανάκεψε τον εαυτό σου, κάνε του δώρα ή απλά μην τον κρίνεις αυστηρά και κυρίως κλείσε τα αυτιά σου στις βλακείες που ακούς στον εργασιακό σου χώρο, οι οποίες καταφθάνουν σαν βαρβαρικές ιαχές ως την άκρη των τυμπάνων σου. Α και αν είσαι σε σχέση, αγκάλιασε τον/την σε σημείο πνιγμού. Επιτρέπεται…

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Υπάρχουν μέρες που η απόλυτη ανεξαρτησία σου σε ενθουσιάζει σε σημείο εκτίναξης και άλλες, όπως σήμερα, που βιώνεις την απέραντη μοναξιά της ελευθερίας. Και καμιά πρόσκαιρη αγκαλιά δεν την λατρεύει πια… Αυτό το λένε και υπαρξιακό προβληματισμό, non?

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Αφού δεν το έχεις που δεν το έχει σήμερα με τη σκέψη και τη συγκέντρωση, γιατί δεν δίνεις στον εαυτό σου το ελευθέρας να αφεθεί μετά τη δουλειά σε προτάσεις, τυχαίες παρέες και απολαύσεις που τόσο σου έχουν λείψει; Έλα… Έλα… Μπορείς…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Υδροχόε, σύνελθε μην κουβαληθώ εκεί κι αρχίσω να σε ταρακουνάω μήπως και ξυπνήσεις και καταλάβεις πως δεν είσαι δούλος στην αρχαία Αίγυπτο! Για δουλείες που δεν πληρώνεσαι όσο προσφέρεις δεν αξίζει να αγχώνεσαι και να χαλιέσαι! Για πάρε λίγο πάνω σου και πρόσεξε τον εαυτό σου!

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
1) «Κανείς/Καμία δεν έσκυψε ποτέ με αληθινό ενδιαφέρον πάνω μου όπως έκανα εγώ! Ποιο το νόημα να συνεχίσω να αγαπώ;», 2) «Δεν υπάρχει επικοινωνία, δεν υπάρχει σχέση μεταξύ ανθρώπων. Μόνο εκμετάλλευση.», 3) «Τι τρέχει μαζί μου; Γιατί δεν μπορώ να αφεθώ ακόμη και στους ποιο κοντινούς μου ανθρώπους;». Δεν υπάρχουν λύσεις σήμερα. Μόνο περισυλλογή.

Πηγή: stardome.gr

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET