fbpx

Έχουμε τον πρώτο υποψήφιο άντρα του GNTM3 και μάλιστα είναι και φοιτητής επί πτυχίω!


Δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει, αλλά έχουμε μπει σχεδόν για τα καλά σε ρυθμούς GNTM. Λίγο από δω λίγο από κει, μαζεύονται τα ζουμερά νέα για το νέο κύκλο, που τόσο περιμένουμε για να θυμηθούμε πώς ήταν η ζωή μας κάποτε. Τότε, που οι μόνοι μας προβληματισμοί αφορούσαν στο πώς είναι δυνατόν να δίνονται τόσες ευκαιρίες στη Σουζάνα

Ευτυχώς, δεν αργεί αυτός ο καιρός, ενώ μάλιστα έχουν ήδη βγει τα πρώτα αστέρια ονόματα που, έτσι όπως το βλέπουμε δηλαδή, θα κάνουν αρκετά αισθητή την παρουσία τους.

Μεταξύ τους κι ένα δικό μας παιδί, ένας φοιτητής, επί πτυχίω μάλιστα (πολυδικομαςπαιδι). Ο Νίκος Αντωνόπουλος, σπουδάζει Ιστορία και Αρχαιολογία στο Ρέθυμνο, ωστόσο όπως λέει:

Παράλληλα, ασχολούμαι με το μόντελινγκ τον τελευταίο ενάμιση χρόνο. Επιλέχθηκα το 2019 να εκπροσωπήσω την Ελλάδα στον παγκόσμιο διαγωνισμό ομορφιάς που είχε κερδίσει και ο Νίκος Παπαδάκης το 1994 και βγήκα δεύτερος στον κόσμο. Είναι μια μεγάλη ευκαιρία για εκπαίδευση και εξέλιξη πάνω στο μόντελινγκ, ελπίζω να μπω στο σπίτι στη δωδεκάδα.

Συγκεκριμένα, πήρε μέρος στα καλλιστεία Manhunt Greece 2019, βγήκε πρώτος και στη συνέχεια εκπροσώπησε την Ελλάδα στα Manhunt International, κατακτώντας τη δεύτερη θέση. Έχει με λίγα λόγια ένα σημαντικό προβάδισμα από τους υπόλοιπους υποψήφιους στο παιχνίδι.

Ο ίδιος δήλωσε ότι πήρε την απόφαση να συμμετάσχει μέσω του μάνατζέρ του, θεωρώντας ότι από το GNTM θα πάρει πολλά. Κυρίως αναγνωρισιμότητα, λέμε εμείς. Κι επειδή νιώθουμε ήδη μια ταύτιση παραπάνω με τον συγκεκριμένο παίκτη, λόγω φοιτητικής ιδιότητας, δηλώνουμε supporters και ευχόμαστε καλή πορεία. Σήκωσέ το και δικαίωσέ μας! 

Πέραν όμως από το παραπάνω όνομα, φέτος στο παιχνίδι θα έχουμε και μερικές πιο γνώριμες φυσιογνωμίες. Ή και όχι. Εξαρτάται απ’ το κατά πόσο ξεπέσατε παρακολουθώντας την τρασίλα της ελληνικής τηλεόρασης. 

Ο Παναγιώτης Παρούσος, που λέτε, δεν κάνει για πρώτη φορά γνώριμη την ύπαρξή του στον τηλεοπτικό φακό. Έχει υπάρξει αμφιλεγόμενο πρόσωπο και σε άλλο, σχετικά πρόσφατο, ριάλιτι της ελληνικής περήφανης τιβί, στο λεγόμενο Game of Love. Το παιχνίδι που στην ουσία γεννήθηκε από το Power of Love και βρέθηκε στον Ant1 να το ανταγωνίζεται στην ξεφτίλα τρασίλα (και μάλλον κέρδισε), είχε την τιμή να φιλοξενήσει το πρόσωπο που εμφανίζεται στο 3:30 του παραπάνω βίντεο, μαζί με την κοπέλα του, με την οποία όπως εύκολα νοείται από τις δηλώσεις του, έχουν χωρίσει οι δρόμοι τους.

Σε περίπτωση που ακόμα αδυνατείτε να θυμηθείτε, ιδού:

Γενικότερα, ο διεκδικητής του επόμενου GNTM τίτλου πρέπει να είχε τραυματικές εμπειρίες από προηγούμενες σχέσεις, εξού και η κάθετη στάση του απέναντι στο συγκεκριμένο θέμα, δηλώνοντας: «Όχι, ευτυχώς δεν έχω κοπέλα και δεν πρόκειται να έχω κοπέλα, γιατί δεν πας μπροστά έτσι. Αν είχα κοπέλα και μου έλεγε δε θα πας, θα είχε φάει ένα Χ, σουτ και τελείωσε.»

Πείτε ειλικρινά, δε τσουτσουριάσατε από την αντρίλα που ξεχύθηκε από αυτές τις δηλώσεις;

Νωρίτερα όμως, μίλησε και για αυτό το κάτι που χρειάζεται για να γίνεις άντρας ζημιάρης κι ακαταμάχητος, κι αυτό είναι «καλή διατροφή, όχι λιπαρά και γυμναστική.»

Στο σύνολο πάντως, και βλέποντας και τα υπόλοιπα επίδοξα μοντέλα στο παραπάνω βίντεο, θα δούμε ωραία πραγματάκια στο GNTM3, κι ας είναι μόνο στα castings για ορισμένους (και μακριά τους πήγαμε). 

#ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ

#BEST OF INTERNET

#BEST OF INTERNET