Τιβί

Ναι καλησπέρα, έχουμε το πρώτο trailer του GNTM 3 – Και αγόρια στον επόμενο κύκλο!

Κάθε χρόνο και καλύτερα!

Πριν λίγες μέρες λέγαμε για την πιθανή αντικαταστάτρια της Ηλιάνας, με τη δεύτερη να συνεχίζει την καριέρα της στον ΣΚΑΪ, χωρίς να έχουμε την παραμικρή ιδέα τι μας επιφυλάσσει η μοίρα στο εγγύς μέλλον. Διότι σημαντική πληροφορία ποια θα αναπληρώσει το κενό της πάλαι ποτέ κριτή του ριάλιτι, ακόμη σημαντικότερη όμως ότι τα δεδομένα στο νέο κύκλο θα αλλάξουν για τα καλά.

Στο παιχνίδι, που λέτε, θα μπουν και άντρες από το ερχόμενο φθινόπωρο για να ταράξουν λίγο παραπάνω τα κατά τ’ άλλα ήρεμα νερά στο σπίτι των υποψήφιων top models (ποιος γέλασε;!).

Σοβαρά μιλώντας, πέρα από το γνωστό και καθιερωμένο πια ξεκατίνιασμα που συμβαίνει σε κάθε σεζόν στο σπίτι, πιστεύω θα ‘χουμε την τύχη να παρακολουθήσουμε και ερωτικές εξελίξεις. Όπως αποδεικνύει και το MasterChef άλλωστε (όχι μόνο με την τρέχουσα σεζόν του), κάτι τέτοιες μίξεις αντρών και γυναικών στον ίδιο χώρο για μεγάλο χρονικό διάστημα και με τον ανταγωνισμό να φουντώνει και να παθιάζει, η γέννηση έστω ενός έρωτα είναι μέχρι και δεδομένο θα λέγαμε.

Φεύγοντας όμως από τα φαντασιόπληκτα σενάριά μας που πιθανώς να ισχύσουν στο νέο κύκλο του GNTM, πάμε στις πιο safe πληροφορίες, με τις οποίες μας έφτιαξε τη μέρα ο λογαριασμός του ριάλιτι στο Instagram δημοσιεύοντας το παρακάτω mini trailer:

https://www.instagram.com/p/CALd7fXFSVo/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_video_watch_again

«Τα αγόρια έρχονται αποφασισμένα να διεκδικήσουν μια θέση στο ελληνικό στερέωμα του modelling. Tα κορίτσια θέλουν να αποδείξουν ότι παραμένουν οι βασίλισσες της μόδας. Ποιοι θα έχουν τελικά τα προσόντα και την προσωπικότητα για να κυριαρχήσουν στα πιο δύσκολα fashion concepts;» Αυτά είναι τα ερωτήματα που προκύπτουν εν όψει του νέου κύκλου, κι εμείς δε βλέπουμε την ώρα να δούμε την απάντηση στις οθόνες μας. Αυτή λογικά δε θα αργήσει, μιας και τα γυρίσματα για τις οντισιόν ξεκινούν σε 2 εβδομάδες, δηλαδή την ίδια εποχή με τα προηγούμενα 2 έτη. 

Επίσης, όπως λέγεται, κορίτσια κι αγόρια θα παίξουν στα ίσα, οι δοκιμασίες δηλαδή θα είναι ίδιες και για τις δύο πλευρές, ενώ στον τελικό μπορούν να φτάσουν άτομα του ίδιου φύλου. Με άλλα λόγια, δεν αποτελεί κανόνα τα τελικά battles να γίνουν μεταξύ αντρών και γυναικών.

Υ.Γ Όσοι έχετε ξενερώσει με αποχώρηση Ηλιάνας, τουλάχιστον το υπόλοιπο τρίο της κριτικής επιτροπής θα παραμείνει ως έχει. Μια αλλαγή δηλαδή, καταπίνεται.

FUN ZONE

EVENTS

Τι μοναδικό θα δούμε στο MAIN STAGE του φετινού PRIMER MUSIC FESTIVAL!

EVENTS

Το Colourday Festival έρχεται την Κυριακή 16 Ιουνίου στο ΟΑΚΑ, για να μας γεμίσει χρώμα!

BINGE WATCHING

Με νέα ταινία «Ψάχνοντας το Νέμο» θέλει να επιστρέψει η Pixar, το inner child μας χοροπηδάει!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET