ΤΙ ΑΛΛΑ;

3+1 προϊόντα υγιεινής που πρέπει να έχει κάθε εταιρεία

Η λειτουργία μιας επιχείρησης είναι πολύ σημαντικό σε καθημερινή βάση να είναι ποιοτική. Αυτό σημαίνει ότι το προσωπικό, οι υπάλληλοι και όλοι όσοι εργάζονται στον τομέα Facility Management πρέπει να φροντίζουν τον χώρο και να τον διατηρούν καθαρό. Η εταιρεία FMS σας προμηθεύει με τον καλύτερο εξοπλισμό τόσο για τους κατεξοχήν εταιρικούς χώρους, όσο και […]

Neopolis Team

13 Απριλίου, 2017

Η λειτουργία μιας επιχείρησης είναι πολύ σημαντικό σε καθημερινή βάση να είναι ποιοτική. Αυτό σημαίνει ότι το προσωπικό, οι υπάλληλοι και όλοι όσοι εργάζονται στον τομέα Facility Management πρέπει να φροντίζουν τον χώρο και να τον διατηρούν καθαρό.

Η εταιρεία FMS σας προμηθεύει με τον καλύτερο εξοπλισμό τόσο για τους κατεξοχήν εταιρικούς χώρους, όσο και για τις περιοχές υγιεινής: το μπάνιο και την κουζίνα.

Χαρτοπετσέτες maxi – Η εύκολη λύση σε όλα!

Αποτελούνται από 100% φυσική χαρτομάζα και είναι extra απορροφητικές, μαλακές και ανθεκτικές. Ιδανικές για σερβίρισμα φαγητού, σνακ και καφέ. Σε λευκό, κόκκινο και κίτρινο. Καλύψτε τις επαγγελματικές σας ανάγκες σε τιμή χονδρική από την FMS, επιλέγοντας εύκολα και γρήγορα τα πακέτα σας.

Χαρτί κουζίνας με 900 φύλλα ανά ρολό

Το χαρτί κουζίνας είναι ένα από τα πιο πολυχρησιμοποιημένα προϊόντα. Η εταιρική κουζίνα πλέον είναι πάντα εξοπλισμένη με τα ρολά κουζίνας σε τιμές χονδρική που έρχονται στον χώρο σας άμεσα. Βρείτε λοιπόν από εδώ τις ανθεκτικές χειροπετσέτες και καλύψτε τις ανάγκες σας με το παραπάνω.

Η υγιεινή στο μπάνιο πάει ένα βήμα πιο πέρα

Για περισσότερη πολυτέλεια στο μπάνιο, προμηθευτείτε τα ειδικά καλύμματα λεκάνης μιας χρήσης που προσφέρουν παραπάνω υγιεινή και καθαριότητα στον κοινόχρηστο χώρο.

Συνδυάστε τα με τα αντισηπτικά χεριών με βιολογική αλόη, εκχύλισμα λεμονιού και γλυκερίνη που περιποιούνται και απολυμαίνουν τα χέρια σας. Τα κρεμοσάπουνα και τα συστήματα εξαερισμού του χώρου εμπεριέχονται και αυτά στην μεγάλη ποικιλία υγιεινής.

Στο online κατάστημα FMS βρίσκετε όλα τα είδη καθαρισμού που ταιριάζουν στον χώρο σας! Εκτός από τα προϊόντα υγιεινής, θα βρείτε και υψηλής ποιότητας και λειτουργικότητας είδη γραφείου για να είναι όλα σε τάξη και οργάνωση.

Επιπλέον δεν πρέπει να χάσετε τις προσφορές του μήνα! Στο ηλεκτρονικό κατάστημα μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε πλήθος προϊόντων που βρίσκονται για συγκεκριμένες μέρες σε πολύ χαμηλές τιμές.

Επισκεφθείτε το online κατάστημα και ξεκινήστε τις αγορές σας, σε χαμηλές τιμές.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Σχολιασμός Έκθεσης 2023: «Θα μπορούσε να ανταποκριθεί και μαθητής της 2ας Λυκείου»!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2023: Τι ισχύει φέτος για τη διαδικασία υπολογισμού των συνολικών μορίων!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET