SPILL THE TEA

Πρώην παίκτρια του GNTM κατέβηκε με τους «Σπαρτιάτες», μέχρι που έμαθαν ότι έχει OnlyFans!

Για πολύ προοδευτικούς τους πέρασε...

Neopolis Team

26 Ιουνίου, 2023

Το όνομα Δομινίκη Παπαδοπούλου μπορεί να μη σας λέει πολλά, αλλά η φυσιογνωμία της σίγουρα κάτι σας θυμίζει. Ανήκει στη συγκεκριμένη κατηγορία ανθρώπων που κόβουν βόλτες από κανάλι σε κανάλι κι από εκπομπή σε ριάλιτι, με την ελπίδα ότι θα αποκτήσουν κάποια στιγμή μια σταθερή θέση στη μικρή οθόνη ή θα εκτοξευτεί η καριέρα τους ως influencers.

Για τη Δομινίκη μας τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα ήθελε, παρά τις προσπάθειές της στην Ανίτα Πάνια, στο X-Factor και στο GNTM. Ένα γρήγορo sum up, στην εκπομπή τής πρώτης είχε πάει για να βρει άντρα-χορηγό με κότερο, στον διαγωνισμό τραγουδιού βρέθηκε ερμηνεύοντας και σκοτώνοντας το τραγούδι «Ρίξε στο κορμί μου σπίρτο», ενώ στο ριάλιτι μοντέλων πήγε, έδωσε την παράστασή της ως άλλη Πέγκυ Καρρά, χάρηκε με τα 4 «ναι» των κριτών και αποχώρησε λίγο αργότερα.

Διάβασε κι αυτό

Πριν τα 4 «ναι» στο GNTM, έψαχνε άντρα χορηγό στην Αννίτα και είπε κι ένα τραγούδι στο X Factor!

Το ανήσυχο αυτό πνεύμα όμως δεν τα παράτησε. Αυτή τη φορά, αποφάσισε να δοκιμαστεί στην πολιτική και το έκανε κατεβαίνοντας με τους Σπαρτιάτες στη Λευκάδα. Το εθνικιστικό κόμμα όμως που μπήκε στο Βουλή, δεν είδε πάνω της το πνεύμα του Λεωνίδα και ο λόγος ότι η υποψήφιά του έχει OnlyFans.

Η ίδια δεν εξελέγη ούτως ή άλλως, αλλά η διαγραφή της από το κόμμα λόγω φωτογραφιών από την πλατφόρμα, έβαλαν οριστικό τέλος στην πολιτική της πορεία – τουλάχιστον πλάι στους Σπαρτιάτες.

(Σύντομο σχόλιο: Φαντάσου να σε απορρίπτουν οι Σπαρτιάτες…🥸)

Με μία «επείγουσα ανακοίνωση» λοιπόν, ο Βασίλης Στίγγας ανακοίνωσε τη διαγραφή της Δομινίκης Παπαδοπούλου από την εθνικιστική παρέα:

Στο θέμα της υποψηφίου των Σπαρτιατών στη Λευκάδα, κυρίας Δομινίκης Παπαδοπούλου, δηλώνω δυσαρέσκεια για το πρόσφατο συμβάν σε σχέση με την προβολή της στάσης ζωής της. Δε συνάδει με τις ηθικές αξίες της παράταξής μας. Τυπικά δεν μπορώ να αλλάξω κάτι. Δεν επιθυμώ την περαιτέρω συνεργασία μαζί της.

Πάντως, εδώ που τα λέμε, bold of her που υπέθεσε ότι το συγκεκριμένο κόμμα θα αποδεχόταν την ενασχόλησή της με το OnlyFans. Μάλλον δεν είχε καταλάβει πού έπαιρνε μέρος κι αυτό είναι το καλό σενάριο…

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2024: Πρεμιέρα σήμερα για τα ΕΠΑΛ – Το θέμα που έπεσε στην Έκθεση!

ΕΛΛΑΔΑ

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος δίνει ξανά Πανελλήνιες, στοχεύοντας σε άλλη σχολή φέτος!

ΕΛΛΑΔΑ

Η Αθήνα βγήκε ο καλύτερος ευρωπαϊκός προορισμός για φοιτητές, αφήνοντας πίσω τη Μαδρίτη!

ΕΛΛΑΔΑ

Πώς θα κινηθεί η Γραμμή 1 του μετρό την Τετάρτη (29/5) λόγω τελικού Conference League!

ΕΛΛΑΔΑ

Η Πανσέληνος του Μαΐου θα χαρίσει απόψε διπλό εντυπωσιακό αστρονομικό φαινόμενο!

SPILL THE TEA

Η Camila Cabello αποκάλυψε πότε έκανε σεξ πρώτη φορά χαρακτηρίζοντάς το αργά!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET