Τιβί

Πριν τα 4 «ναι» στο GNTM, έψαχνε άντρα χορηγό στην Αννίτα και είπε κι ένα τραγούδι στο X Factor!

Όχι ακριβώς η «κουλτουριάρα» που μας είπε ότι ήταν.

Neopolis Team

27 Σεπτεμβρίου, 2022

Με τα διάφορα ριάλιτι που έχουν παίξει κατά καιρούς στην τηλεόραση, ανακαλύψαμε μια νέα κατηγορία ανθρώπων, τον ‘reality tourist’. Είναι αυτός που περιηγείται από πρόγραμμα σε πρόγραμμα, γιατί κατά βάθος αγαπάει πολύ την προβολή κι όχι γιατί θέλει π.χ. να βγει το Next Top Model της Ελλάδας.

Σε αυτή την κατηγορία θα κατατάξουμε και τη Δομινίκη Παπαδοπούλου, μια από τις διαγωνιζόμενες του χθεσινού επεισοδίου GNTM. Αν δε θυμάσαι το όνομα, σίγουρα θυμάσαι το μονόλογο της Κλυταιμνήστρας. Α γεια σου, στη wannabe Πέγκυ Καρρά αναφερόμαστε.

Η Δομινίκη που λέτε, κατάφερε να πάρει και τα 4 «Ναι» των κριτών, κυρίως χάρη στην προσωπικότητά της. Στη διάρκεια της μεγάλης της οντισιόν μάθαμε ότι τα προηγούμενα χρόνια ασχολούνταν με το θέατρο, πράγμα που της «έτρωγε» χρόνο από το να ασχοληθεί με το μόντελινγκ.

Στην πραγματικότητα όμως, είχε απλά άλλες τηλεοπτικές υποχρεώσεις, όπως τη συμμετοχή της στο X Factor και την εμφάνισή της στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια. Κάπου εδώ θυμηθήκαμε και τα λόγια της ότι παλιά ήταν κουλτουριάρα και παλεύουμε να καταλάβουμε τι κουλτούρα κρύβει το να πηγαίνεις στο «Αννίτα Κοίτα» για να βρεις άντρα-χορηγό με κότερο. Βοηθήστε λίγο κι εσείς.

Λίγο νωρίτερα από την προσπάθειά της να βρει άντρα, έκανε και μία για καριέρα στο τραγούδι, που πήγε άπατη. Για το σκοπό αυτό βρέθηκε στο X Factor, όπου δήλωσε πως θέλει να αξιοποιήσει άλλο ένα ταλέντο της που είναι η φωνή της, τραγουδώντας μπροστά από τους κριτές το «Ρίξε στο κορμί μου σπίρτο». Δε θα σχολιάσουμε την ερμηνεία, θα σας αφήσουμε να το κάνετε μόνοι σας.

Η ίδια Δομινίκη λοιπόν, πέρασε στην επόμενη φάση του GNTΜ και ρίχνοντας μια ματιά στο Instagram της έχει κάποια εμπειρία στο χώρο που θα τη βοηθήσει στις δοκιμασίες – αν φτάσει ως εκεί. Αλλά και να μη γίνει αυτό, at least θα έχει κάνει τσεκ σε άλλο ένα reality. Σημαντικό!

FUN ZONE

EVENTS

Θεσσαλονίκη: Σήμερα η φωταγώγηση του δέντρου, με Πέτρο Ιακωβίδη και FY επί σκηνής!

BINGE WATCHING

To ντοκιμαντέρ του Χάρι και της Μέγκαν θα κάνει το Buckingham Palace να κλάψει!

PLACES TO BE

Το ΚΠΙΣΝ μπαίνει σε xmas mood – Σήμερα η φωταγώγηση και η έναρξη των εκδηλώσεων!

EVENTS

Christmas is coming to town: Αύριο η φωταγώγηση του δέντρου με συναυλία της Τάμτα!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET