ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Προφυλάξτε τη σταθερότητα του δικτύου σας με καμπίνες rack!

Είναι σημαντικό η εγκατάσταση του δικτύου σας να έχει όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις, ώστε να προστατεύετε τα καλώδια και να μην υπερθερμαίνεται.

Neopolis Team

5 Ιουλίου, 2022

Είναι σημαντικό η εγκατάσταση του δικτύου σας να έχει όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις, ώστε να προστατεύετε τα καλώδια και να μην υπερθερμαίνεται. Για τον λόγο αυτό πρέπει να εξασφαλίσετε όλες τις προϋποθέσεις για να το πετύχετε. Χρειάζεστε επομένως καμπίνες rack που θωρακίζουν την προστασία των server σας, προσφέροντας πολλαπλά οφέλη. 

Το aic-eshop.gr μας προτείνει καμπίνες rack που διαθέτουν όλα τα χαρακτηριστικά όπως κλειδαριές, πλαϊνά πάνελ ή απομακρυσμένο έλεγχο παραβίασης για να επιλέξετε αυτόν που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες. 

Καμπίνες rack που είναι αξιόπιστες!

Η σειρά outdoor καμπινών δικτύων Lande® proline 500-o IP55 μπορεί να προστατεύσει τον εξοπλισμό και τα καλώδια ακόμη και στις πιο απαιτητικές συνθήκες του εξωτερικού περιβάλλοντος. 

Με δείκτη στεγανότητας IP55 για την υγρασία και τη σκόνη και σύστημα παθητικής ροής και φιλτραρίσματος του αέρα, φροντίζει ώστε να απομακρύνεται γρήγορα ο θερμός αέρας του εξοπλισμού.

Όσο για την προστασία και την ασφάλεια της πρόσβασης, για τις διαστάσεις 7U-9U διαθέτει μονή κλειδαριά ασφαλείας, ενώ για τις διαστάσεις 12U-16U διαθέτει διπλή.

Αν χρειάζεστε λύσεις σε καμπίνες rack για έργα με μεσαίων διαστάσεων ικριώματα, τότε η λύση βρίσκεται στις Lande® Proline 300 Free Standing. 

Η σχεδίασή της εξασφαλίζει τη λειτουργικότητα ενώ τα υλικά και η κατασκευή του χαρίζει ανθεκτικότητα στη διάβρωση. 

Είναι κατάλληλη για κάθε επαγγελματικό περιβάλλον χάρη στην εμπρόσθια γυάλινη φιμέ πόρτα για εύκολο έλεγχο και πρόσβαση στον χρήστη. Το φανταστικό του design απλά προσθέτει στην εμφάνισή του.

Οι επιδαπέδιες καμπίνες της SAFEWELL από τη σειρά SNB έχουν εμπρόσθια ανθεκτική γυάλινη πόρτα ασφαλείας, για να έχετε καλύτερο έλεγχο των καλωδίων με χειρολαβή και κλειδαριά ,ώστε να έχετε τον έλεγχο της πρόσβασης σε αυτόν. Στα πλεονεκτήματά του είναι η εύκολη χρήση και μεταφορά χάρη στις τέσσερις ρυθμιζόμενες ρόδες. 

Βρείτε τις προτάσεις του aic-eshop.gr εδώ: Lande 19″ PROLINE_500-I Indoor IP55 Cabinet & Enclosure LG, Lande 19″ PROLINE_300 Free Standing Cabinet, RACK ΕΠΙΔΑΠΕΔΙΟ ΔΙΠΛΟ Safewell 37U Π60/Β60 SNB6637.

ΤΙ ΑΛΛΑ;

Είναι viral

Τύπος αλείφει όλη την κουζίνα των γονιών του με Nutella, ψάχνουμε το λόγο (και τον ίδιο)!

Έρευνες λένε

Φυσικά και η Ελλάδα θα βρισκόταν στο top10 με τους περισσότερους καπνιστές παγκοσμίως!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET