ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟ ΟΜΟΡΦΙΑΣ

Πρεμιέρα στον Βοτανικό για τον Σταμάτη Γονίδη και τον Μάκη Δημάκη!

Αξέχαστες στιγμές βίωσαν όσοι βρέθηκαν την περασμένη Παρασκευή το βράδυ στο νυχτερινό κέντρο Βοτανικός . Το επιτυχημένο μαγαζί πραγματοποίησε την λαμπερή πρεμιέρα του για τη νέα σεζόν, σε μια βραδιά η οποία τα είχε όλα. Καλό λαϊκό τραγούδι, χιλιάδες κόσμο και 2 τραγουδιστές οι οποίοι ανέβασαν την κατακόρυφα το κέφι. Ο Βοτανικός μετά την περσινή […]

Neopolis Team

28 Σεπτεμβρίου, 2017

Αξέχαστες στιγμές βίωσαν όσοι βρέθηκαν την περασμένη Παρασκευή το βράδυ στο νυχτερινό κέντρο Βοτανικός . Το επιτυχημένο μαγαζί πραγματοποίησε την λαμπερή πρεμιέρα του για τη νέα σεζόν, σε μια βραδιά η οποία τα είχε όλα. Καλό λαϊκό τραγούδι, χιλιάδες κόσμο και 2 τραγουδιστές οι οποίοι ανέβασαν την κατακόρυφα το κέφι. Ο Βοτανικός μετά την περσινή επιτυχία που είχε με τον Μάκη Δημάκη στην πίστα του, ο οποίος εμφανίστηκε για πρώτη φορά σε νυχτερινό μαγαζί της Αθήνας, δεν θα μπορούσε να μην κρατήσει τον αγαπημένο τραγουδιστή στο ενεργητικό του. Φυσικά, την φετινή σεζόν δεν θα είναι μόνος του, αφού πραγματοποιεί την πιο μεγάλη συνεργασία της καριέρας του, έχοντας στο πλάι του τον μεγάλο Σταμάτη Γονίδη ο οποίος επέστρεψε στη νυχτερινή διασκέδαση μετά από 10 χρόνια αποχής. Οι δύο καλλιτέχνες μετά τις καλοκαιρινές τους περιοδείες, ενώνουν για πρώτη φορά τις δυνάμεις τους σε ένα από τα πιο επιτυχημένα νυχτερινά κέντρα της Αθήνας δημιουργώντας έναν εκρηκτικό συνδυασμό.

Το βράδυ της Παρασκευής όλοι οι δρόμοι οδηγούσαν στον αριθμό 72 της Ιεράς Οδού και τον Βοτανικό. Τα πάντα βρίσκονταν στην εντέλεια προκειμένου ο κόσμος να απολαύσει μια από τις μεγαλύτερες συνεργασίες της χρονιάς. Από πολύ νωρίς, ο Βοτανικός ήταν ασφυκτικά γεμάτος και λίγο πριν τα μεσάνυχτα ο Δημήτρης Χρυσοχοδης εμφανίστηκε  στην πίστα για να σηματοδοτήσει την έναρξη της σεζόν. Ο κόσμος μπήκε στο κλίμα για τα καλά και πολύ σύντομα η διασκέδαση πήρε φωτιά. Μετά τον Δημήτρη Χρυσοχοϊδη ήρθε η σειρά του Μάκη Δημάκη να εμφανιστεί στην πίστα και αυτό που συνέβη δεν είχε προηγούμενο. Απόλυτη αποθέωση για τον γνωστό τραγουδιστή ο οποίος ανέβασε κατακόρυφα το κέφι. Τελευταίος εμφανίστηκε ο σπουδαίος Σταμάτης Γονίδης ο οποίος ολοκλήρωσε την βραδιά με τον πιο ιδανικό τρόπο, χαρίζοντας στο κοινό τις μεγάλες του επιτυχίες. Φυσικά, μετά το τέλος της πρεμιέρας, οι εντυπώσεις ήταν κάτι παραπάνω από θετικές, κάτι το οποίο επιβεβαιώνει, αυτό που ήδη γνωρίζαμε, πως το συγκεκριμένο σχήμα οδεύει για μια ανεπανάληπτη επιτυχία.

Ανάμεσα στο πλήθος κόσμου βρέθηκαν και πολλοί συνάδελφοι  του Μάκη Δημάκη και του Σταμάτη Γονίδη, όπως ο Χρήστος Χολίδης και ο Χάρης Κωστόπουλος. Στα πρώτα τραπέζια του Βοτανικού βρέθηκαν πολλά ακόμα γνωστά ονόματα του καλλιτεχνικού κόσμου, τα οποία διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Η μεγαλειώδεις πρεμιέρα του Βοτανικού ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία και το σχήμα θα συνεχίσει να προκαλεί πανικό στη νυχτερινή διασκέδαση κάθε Παρασκευή και Σάββατο βράδυ για το υπόλοιπο της σεζόν. Μια πολύ δυνατή συνεργασία η οποία αναμένεται να τερματίσει μέσα στις κορυφαίες θέσεις προτίμησης του κοινού. Βοτανικός Δημακης Γονιδης Τιμες καλέστε 211-7707570.

 

ΕΛΛΑΔΑ

Απόψε το «Φεγγάρι της Φράουλας», η πρώτη Πανσέληνος του καλοκαιριού!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET