Μουσική

Πρεμιέρα οι Πλούταρχος – Βρεττός στο Φωταέριο!

Ύστερα από λίγους μήνες απουσίας από τη νυχτερινή διασκέδαση της Αθήνας, το Φωταέριο επέστρεψε σε αυτήν πολύ δυναμικά, το βράδυ της Παρασκευής, 24 Νοεμβρίου. Τη σκηνή του φέτος μοιράζονται δύο μεγάλα και πολύ αγαπημένα ονόματα της ελληνικής μουσικής, στην πρώτη τους επί σκηνής συνάντηση στην πορεία τους. Γιάννης Πλούταρχος Ηλίας Βρεττός έδωσαν το πρώτο ραντεβού με το […]

Neopolis Team

1 Δεκεμβρίου, 2017

Ύστερα από λίγους μήνες απουσίας από τη νυχτερινή διασκέδαση της Αθήνας, το Φωταέριο επέστρεψε σε αυτήν πολύ δυναμικά, το βράδυ της Παρασκευής, 24 Νοεμβρίου. Τη σκηνή του φέτος μοιράζονται δύο μεγάλα και πολύ αγαπημένα ονόματα της ελληνικής μουσικής, στην πρώτη τους επί σκηνής συνάντηση στην πορεία τους. Γιάννης Πλούταρχος Ηλίας Βρεττός έδωσαν το πρώτο ραντεβού με το κοινό τους την εβδομάδα αυτή και φυσικά η πρεμιέρα ήταν τόσο λαμπερό όσο κανείς θα φανταζόταν!

Τη βραδιά άνοιξαν οι Kings, που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και έκαναν, από νωρίς, το κέφι να ανέβει. Η νεανική νότα που δίνουν στο πρόγραμμα με τις επιτυχίες τους είναι και ένα από τα πιο δυναμικά ξεκινήματα που θα μπορούσαν να προηγηθεί του προγράμματος των δύο καλλιτεχνών Στη συνέχεια της βραδιάς, στη σκηνή ανέβηκε ο Ηλίας Βρεττός, που ξεσήκωσε για τα καλά το κοινό με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του! Από την αρχή κιόλας του προγράμματός του έκανε το κέφι να χτυπήσει «κόκκινο» με το κοινό του φυσικά να τον αποθεώνει από τα πρώτα κιόλας λεπτά παρουσίας του στο stage.

Στη συνέχεια της βραδιάς, τη σκυτάλη του προσγράμματος παρέλαβε ο μοναδικός, Γιάννης Πλούταρχος που στην κυριολεξία καταχειροκροτήθηκε από το φανατικό κοινό του, που κατακλύζει τα μέρη όπου εμφανίζεται κάθε φορά! Απόλυτα ανανεωμένος και πολλή ενέργεια και διάθεση, ο αγαπημένος τραγουδιστής παρουσίασε μια μοναδική, αξεπέραστη βραδιά σε όσους βρέθηκαν εκεί και τον παρακολούθησαν στην μεγάλη του πρεμιέρα.

Από την ξεχωριστή αυτή βραδιά για τη διασκέδαση της Αθήνας και της φετινής χειμερινής σεζόν, δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι επώνυμες παρουσίες αλλά και οι στενοί φίλοι και συγγενείς των πρωταγωνιστών της βραδιάς. Ανάμεσα στα πρόσωπα που βρέθηκαν εκεί και τους στήριξαν με την παρουσία τους ήταν οι γονείς του Ηλία Βρεττού,αλλά και τα δύο παιδιά του Γιάννη Πλούταρχου, Κατερίνα και Γιώργος Κακοσαίος. Λίγα τραπέζια πιο μακριά, με το πρόγραμμα διασκέδασαν οι πρώην Survivors, Σόφη Πασχάλη και Κώστας Κοκκινάκης, η ηθοποιός Βίκυ Γεροθόδωρου, η Αγγελική Λάμπρη, η Ζέτα Δούκα αλλά και ο Χρήστος Νέζος με την παρέα του.

Μια λαμπερή πρεμιέρα, που άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις (όπως ήταν άλλωστε αναμενόμενο) που έδωσε το πιο δυναμικό εναρκτήριο λάκτισμα για μια εξίσου ανεβαστική συνέχεια. Το Φωταέριο 2017-2018 είναι πλέον εδώ, κάθε Παρασκευή και Σάββατο, με ένα από τα πιο ξεχωριστά προγράμματα στην Αθήνα! Ένας ανεπανάληπτος χειμώνας μάς περιμένει με μια συνεργασία που βλέπουμε για πρώτη φορά στα χρονικά: Γιάννης Πλούταρχος και Ηλίας Βρεττός μαζί και στα καλύτερά τους μάς παρουσιάζουν ένα μοναδικό πρόγραμμα! 

 

FUN ZONE

Μουσική

Είδαμε τους Tokio Hotel 17 χρόνια μετά και o Bill είναι κυριολεκτικά άλλος άνθρωπος!

FOODIES

4Hands: Το νέο smash burger της Αθήνας που ξεχειλίζει sauce και γνώση που πρέπει να δοκιμάσεις!

EVENTS

«Ζω & Τραγουδώ, δεν εξαρτώμαι» 2024: Μία συναυλία για την Π. Ημέρα κατά των Ναρκωτικών!

EVENTS

Τι μοναδικό θα δούμε στο MAIN STAGE του φετινού PRIMER MUSIC FESTIVAL!

EVENTS

Το Colourday Festival έρχεται την Κυριακή 16 Ιουνίου στο ΟΑΚΑ, για να μας γεμίσει χρώμα!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET