fbpx

5 πράγματα που θα καταλάβεις μόνο αν σε χωρίζουν χιλιόμετρα με την κολλητή σου!


Λένε πως στους δύο τρίτος δε χωρεί, όμως ανάμεσα σε εσένα και την κολλητή σου έχει μπει μια απόσταση νααα… με το συμπάθειο. Ακόμα θυμάσαι τις μέρες εκείνες που τη βοηθούσες να φτιάξει βαλίτσες για να μετακομίσει στην καινούρια της πλέον πόλη ή (ακόμα χειρότερα) χώρα και κρατούσες με το ζόρι τα δάκρυά σου. Μεταξύ σας όμως, τίποτα δεν έχει αλλάξει από τότε, ίσα ίσα που η φιλία σας έχει γίνει ακόμη πιο δυνατή με τον καιρό.

Μπορεί το να είστε μακριά η μία από την άλλη να έχει αρκετές δυσκολίες (όπως κάθε σχέση από απόσταση), αλλά αυτό είναι που κάνει τις ημέρες που ξαναβρίσκεστε, τόσο μοναδικές. Ναι το πιο πιθανό είναι να χαλιέσαι κάθε φορά που θέλεις να τη δεις και δεν μπορείς, αυτό δεν αλλάζει όμως το γεγονός ότι είναι πάντα εκεί για σένα κι εσύ αντίστοιχα για εκείνη (να ‘ναι καλά το facetime). Έχετε «χτίσει» τόσο γερές βάσεις, που ξέρετε πολύ καλά και οι δύο ότι καμία απόσταση δεν μπορεί να σας χωρίσει. Κι αυτό είναι κάτι που δεν μπορείς να εγγυηθείς για καμία άλλη φιλία που έχεις, εκτός από τη δική σας.

#1 Από βιντεοκλήσεις και ηχητικά μηνύματα, άλλο τίποτα

Μπορεί να μη μιλάτε συχνά μέσα στη μέρα όπως κάποτε ή μπορεί και να περάσουν κάμποσα 24ωρα μέχρι να επικοινωνήσετε, αλλά όταν τελικά το κάνετε, του δίνετε και καταλαβαίνει. Τα ηχητικά μηνύματα σκάνε απανωτά (ε μα τρέχουν οι εξελίξεις) κι επειδή από μία στιγμή και μετά συνειδητοποιείτε ότι έτσι δε γίνεται δουλειά με τόσα που έχετε να πείτε μεταξύ σας, κανονίζετε βιντεοκλήση και κλείνετε διωράκι στο νερό. Και πάλι, δε σας φτάνει!

#2 «Θα έρθεις εσύ ή εγώ;», η μόνιμη ερώτηση

Σας τρώνε τα ρούχα σας και δεν έχετε βάλει κώλο κάτω από τα ταξιδάκια και τις ξαφνικές επισκέψεις η μία στην άλλη. Αυτό είναι ένα από τα καλά πράγματα της απόστασης. Εκείνη που έχει μείνει πίσω ουσιαστικά, έχει την ευκαιρία τουλάχιστον να ταξιδεύει, να βλέπει πώς ζει και πώς περνάει η άλλη στη ξενιτιά και έτσι να βιώνετε μαζί καινούριες εμπειρίες. Επειδή όμως πολλές φορές δε σας αρκεί μόνο αυτό, κανονίζετε ακόμα και κοινές αποδράσεις σε άκυρο προορισμό, μόνο οι δυο σας, για να περάσετε όμορφα και να θυμηθείτε τα παλιά.

#3 Γελάτε τόσο, που κάνετε καινούριο συκώτι

Με τόσα νέα και κουτσομπολιά που μαζεύετε όλο αυτό το διάστημα που βρίσκεστε χώρια, μιλάτε με τις ώρες και κουβέντα στην κουβέντα, θυμάστε πράγματα από τα παλιά, θάβετε κόσμο και κοσμάκη και φυσικά γελάτε μέχρι δακρύων, γιατί έχετε τόσα inside jokes μεταξύ σας, που καταλαβαίνεστε απόλυτα. Στους άλλους μοιάζετε ολίγον σαν τρελές βέβαια, αλλά δε σας νοιάζει και καθόλου.

#4 Ακόμα κι αν τσακωθείτε, τα βρίσκετε αμέσως

Δεν έχετε κανένα σοβαρό λόγο να τσακωθείτε, παρόλα αυτά μερικές φορές παρεξηγείστε για χαζομάρες (τα κακά των μηνυμάτων), πλακώνεστε λιγάκι εκείνη τη στιγμή, αλλά σε χρόνο dt τα ξαναβρίσκετε, γιατί πολύ απλά δεν είστε ικανές να κρατήσετε κακία η μία στην άλλη, ειδικά τώρα που ζείτε μακριά και πρέπει να είστε ενωμένες και αγαπημένες. Ειρήνη υμίν, κορίτσια!

#5 Όταν τελικά βρίσκεστε, είναι σαν να μην πέρασε μία μέρα

Πάντα η επανασύνδεση είναι πολύ συγκινητική και για τις δυο σας. Υπάρχουν κλάματα και γέλια ταυτοχρόνως και όταν αράζετε να τα πείτε, είναι πραγματικά σαν να μην πέρασε μία μέρα, σαν να μη σας χώρισε ποτέ η απόσταση. Καταφέρνετε να διατηρείτε τόσο καλά τη φιλία σας που το διάστημα που μένετε χωριστά, μοιάζει τόσο μικρό κι ανούσιο. Αντιθέτως, κοιτάτε μόνο μπροστά σε όλα αυτά που σας περιμένουν να ζήσετε από κοινού (ξανά).

Να εκτιμάτε λοιπόν τη φιλία που σας ενώνει και να παλεύετε γι’ αυτή. Όσα εμπόδια κι αν σας φέρει η ζωή, εσείς άλλες τόσες μάχες να δίνετε. Όταν μιλάμε για μοναδικές ανθρώπινες σχέσεις, τις αξίζουν και με το παραπάνω!  

#ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ

#BEST OF INTERNET

#BEST OF INTERNET