ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Αυτά είναι τα 5 πράγματα που χαρακτηρίζουν την τέλεια ερωτική σχέση μέσα από τα μάτια μιας γυναίκας!

Οι ερωτικές σχέσεις στις μέρες μας είναι κάθε άλλο παρά απλές. Είναι περίεργα όντα οι άνθρωποι. Αντί να ζητούν καθαρά και ξάστερα αυτό που επιθυμούν από τους γύρω τους ή από τη σχέση τους, επιλέγουν αντ’ αυτού το δύσκολο δρόμο. Για τις γυναίκες λένε ότι δεν μπορεί να καταλάβει κανείς τι θέλουν, αλλά οι άντρες […]

Θεώνη Σταματοπούλου

10 Απριλίου, 2017

Οι ερωτικές σχέσεις στις μέρες μας είναι κάθε άλλο παρά απλές. Είναι περίεργα όντα οι άνθρωποι. Αντί να ζητούν καθαρά και ξάστερα αυτό που επιθυμούν από τους γύρω τους ή από τη σχέση τους, επιλέγουν αντ’ αυτού το δύσκολο δρόμο. Για τις γυναίκες λένε ότι δεν μπορεί να καταλάβει κανείς τι θέλουν, αλλά οι άντρες μας βάζουν κάτω με διαφορά. Οι άντρες υποστηρίζουν ότι βρίσκονται σε μία μόνιμη αναζήτηση των χαρακτηριστικών εκείνων που θα κάνουν μία γυναίκα ευτυχισμένη στη σχέση της. Επειδή δεν είναι για να σκέφτονται όμως, ας αφήσουν εμάς καλύτερα να μιλήσουμε και να κάνουμε ξεκάθαρο το τοπίο.

Υπάρχουν πράγματα που κάθε γυναίκα έχει ανάγκη για να είναι χαρούμενη με τη σχέση της, κι όχι, αυτά δεν είναι τα δωράκια και οι μικρο-εκπλήξεις, αλλά τα παρακάτω ουσιαστικά πράγματα:

1. Ειλικρίνεια

Σημαντικό προτέρημα για οποιονδήποτε άνθρωπο. Ένας ειλικρινής σύντροφος είναι το Α και το Ω για να χτιστεί μία σωστή σχέση. Όλα μετρούν. Από το να είναι απόλυτα ειλικρινής για το παρελθόν του, έως και να ξέρεις ότι εννοεί πραγματικά τα κομπλιμέντα που σου κάνει. Είναι πολύ άσχημο για μία γυναίκα να την αφήνεις να πιστεύει ότι της κρύβεις την αλήθεια γιατί φοβάσαι τις συνέπειες. Σκληρή ή όχι, πάντα η ειλικρίνεια πρέπει να επικρατεί.


2. Αποδοχή

Οι γυναίκες έχουν ανάγκη να βιώνουν αποδοχή από τον σύντροφό τους για κάθε παραμικρή λεπτομέρεια, ελάττωμα ή περιέργεια που τις χαρακτηρίζει. Έχουν την ανάγκη να είναι τόσο κοντά με κάποιον που να έχουν την απόλυτη ελευθερία να μην πρέπει να είναι τέλειες κάθε στιγμή. Μην ξεχνάτε αγόρια, υπάρχουν φορές που ξεπερνάμε ακόμη και τα δικά σας επίπεδα καφρίλας.


3. Στοργικότητα

Αυτό είναι ένα χαρακτηριστικό που το ζητούν οι περισσότεροι από μία σχέση. Άλλωστε, οι πράξεις μιλούν πιο ηχηρά από τις ίδιες τις λέξεις, σωστά; Το ενδιαφέρον μπορεί να προέλθει από το οτιδήποτε. Από την κίνηση του να στείλεις ένα όμορφο μήνυμα για καλημέρα στο/η σύντροφό σου, μέχρι να του/της μαγειρέψεις βραδινό για να τον/την κάνεις να νιώσεις όμορφα, δεδομένου ότι είχε μία δύσκολη μέρα.


4. Η διάθεση να γίνει καλύτερος για σένα και της σχέση σας

Είναι σημαντικό μία σχέση να μη μένει στατική, αλλά να υπάρχουν διαρκώς προϋποθέσεις καλυτέρευσης κι αναζωογόνησης. Πρέπει και από τις δύο πλευρές να υπάρχει ενθάρρυνση και πάνω από όλα, διάθεση για αλλαγές, νέες προκλήσεις και πειραματισμούς. Η καθημερινότητα κι η δύναμη της συνήθειας άλλωστε, σκοτώνουν αργά και βασανιστικά μία σχέση.


5. Χιούμορ

Είναι και φορές που τα λόγια είναι περιττά και το μόνο που έχει κανείς ανάγκη ύστερα από μία άκρως κουραστική μέρα, είναι ένα ποτήρι κρασί, μία αγκαλιά κι ένα χαμόγελο. Το να μπορεί ο σύντροφός σου να σε κάνει να γελάσεις ανά πάσα στιγμή είναι ανεκτίμητο. Είτε το συνειδητοποιείς, είτε όχι, το χιούμορ μπορεί να κάνει τη διαφορά στη σχέση σας. Αν δε μπορείς καν να χαμογελάς μαζί του, τότε η σχέση δεν έχει μέλλον.

Στο τέλος, πάντα τα μικρά πράγματα κρατά κανείς από τη σχέση του. Εκείνα τα αμελητέα και τόσο καθημερινά που όμως για σένα, έκαναν τη διαφορά. Το μόνο που μένει είναι να βρεις το σωστό άτομο που θα σου τα προσφέρει δίχως καν να τα ζητήσεις. Αυτό είναι το μυστικό!

 

OUR20s

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET