ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ

15 πράγματα που θα καταλάβει κάθε 20χρονος, που γουστάρει να περνάει χρόνο μόνος του!

Δεν είναι λίγες οι φορές, που πολλοί άνθρωποι θέλουν να περνούν κάποιο χρόνο μόνοι τους, όπως καλή ώρα κι εγώ ή κι εσύ που διαβάζεις αυτό το άρθρο. Δεν είναι ότι παρεξηγείσαι με κάποιον ή κρατάς μούτρα ή κάνεις το βαρύ πεπόνι. Απλά σου αρέσει να αποστασιοποιείσαι γενικά, γιατί χρειάζεσαι το δικό σου χώρο και χρόνο. Αν λοιπόν […]

Default avatar

Guest Author

4 Νοεμβρίου, 2016

Δεν είναι λίγες οι φορές, που πολλοί άνθρωποι θέλουν να περνούν κάποιο χρόνο μόνοι τους, όπως καλή ώρα κι εγώ ή κι εσύ που διαβάζεις αυτό το άρθρο. Δεν είναι ότι παρεξηγείσαι με κάποιον ή κρατάς μούτρα ή κάνεις το βαρύ πεπόνι. Απλά σου αρέσει να αποστασιοποιείσαι γενικά, γιατί χρειάζεσαι το δικό σου χώρο και χρόνο.

Αν λοιπόν η ιδέα του τέλειου ΣΚ περιλαμβάνει εσένα, το κρεβάτι σου κι ένα καλό βιβλίο, αν οι φίλοι σου παραπονιούνται συνέχεια για την απουσία σου από τα πάρτι και τις εξόδους του ΠΣΚ, αν δεν έχεις σχέση επειδή δεν μπορείς να φανταστείς τον εαυτό σου να περνάει τόσο χρόνο με κάποιον άλλο, τότε σίγουρα θα ταυτιστείς με τα παρακάτω:

1

Το ιδανικό Σαββατοκύριακο για εσένα είναι εκείνο που δεν έχεις καμία υποχρέωση, καμία ευθύνη ή την αναγκαιότητα να παραβρεθείς σε κάποια εκδήλωση. Το γεγονός ότι δε χρειάζεται να βγεις από το σπίτι, είναι απλά υπέροχο!

alone-gif

2.

Μερικές φορές η παρέα κανονίζει σχέδια έχοντας δεδομένο πως θα ακολουθήσεις, όμως βρίσκεσαι στη δυσάρεστη θέση να αρνηθείς, αφού πολύ απλά θέλεις να μείνεις στο σπίτι. (Το σχέδιο σου είναι πως …δεν έχεις σχέδια, κάποια στιγμή πρέπει να το καταλάβουν)

no-human-contact

3.

Είναι δεδομένο ότι θα περάσεις πολύ πιο ευχάριστα βλέποντας μια καινούρια σειρά ή διαβάζοντας ένα καλό βιβλίο, από το να βγεις και να χτυπηθείς σε ένα κλαμπ μέχρι το ξημέρωμα.

next-episode

4.

Πολλοί άνθρωποι βρίσκουν συχνά παράδοξο το να βγουν έξω και να φάνε μόνοι τους σε ένα εστιατόριο. Για εσένα όμως είναι μία από τις μικρές χαρές της ζωής. Φαγητό; Μια χαρά. Ένα βιβλίο; Ακόμα καλύτερα. Καμία απολύτως συζήτηση; Τέλεια!

eating-alone

5.

Αν κάποιος που σε ήξερε έπρεπε να σε περιγράψει, μία από τις λέξεις που θα χρησιμοποιούσε με έμφαση για να το κάνει είναι: ανεξάρτητος/η.

im-not-lonely

6.

Όταν περνάς πολύ χρόνο με τον εαυτό σου, καταφέρνεις να σκεφτείς και να αναλύσεις πολλά περιστατικά που σου συμβαίνουν, με αποτέλεσμα να βελτιώνεται η κρίση σου και το ένστικτό σου να είναι αλάνθαστο.

my-gut

7.

Ενώ οι περισσότεροι άνθρωποι απεχθάνονται το γεγονός ότι είναι single, εσύ απολαμβάνεις τις στιγμές της μοναξιάς σου κι αυτό το αίσθημα είναι ακόμα καλύτερο όταν μένεις μόνος σου, γιατί έχεις τόσο χρόνο και χώρο να κάνεις όλα εκείνα τα μικροπράγματα που σου αρέσουν χωρίς κανένας άλλος να ανακατεύεται στα πόδια σου.

happy-being-single-gif

8.

Όταν αποφασίζεις να βγεις με άλλους ανθρώπους, προτιμάς πάντα να βλέπεις τους φίλους σου είτε έναν έναν είτε σε μία μικρή ομάδα ατόμων. Όσο πιο στενή και βαθυστόχαστη είναι η συζήτηση μεταξύ σας, τόσο το καλύτερο.

tumblr_mc7nxtfb8r1rqniry

9.

Είναι πάρα πολλές οι φορές, που βρίσκεις απίστευτα ενδιαφέρον να παρακολουθείς και να μελετάς τη συμπεριφορά των άλλων ανθρώπων. Με άλλα λόγια, είσαι ένας παρατηρητής, αν κι αυτό μπορεί να φαίνεται λίγο creepy…

observing

10.

Το να περάσεις μια γεμάτη μέρα με τον εαυτό σου πραγματικά σε ανανεώνει και σε αναζωογονεί.

7-11

11.

Ο καιρός που απολαμβάνεις περισσότερο είναι ο κρύος και βροχερός. Κι αυτό γιατί έτσι έχεις μια δικαιολογία παραπάνω να μείνεις στο αγαπημένο σου σπιτάκι και να διαβάσεις, να δεις ταινία, να χουχουλιάσεις στον καναπέ, να φιλοσοφήσεις.

rainy-day

12.

Μιας και περνάς αρκετό χρόνο μόνος/η σου, όταν βρίσκεσαι έξω, η παρουσία σου γίνεται αισθητή στην παρέα αφού κάνεις φοβερές πλάκες γιατί έχεις πολλή όρεξη να τους δεις.

have-some-fun

13.

Αναμφίβολα είναι διασκεδαστικό να πίνεις κρασί με τους φίλους σου, αλλά να έχεις ένα ολόκληρο μπουκάλι κρασί για την πάρτη σου στο τέλος μιας κουραστικής μέρας; Απλά παράδεισος.

drinking

14.

Όταν θέλεις να κάνεις κάτι, δεν αρχίζεις να παίρνεις τηλέφωνα, γιατί είναι δεδομένο ότι στην πορεία θα αλλάξεις το αρχικό σχέδιο που είχες στο μυαλό σου. Γι’ αυτό περνάς και μόνος/η σου καλά…

giphy

15.

Δεν υπάρχει τίποτα που να μοιάζει με εκείνο το ευχάριστο συναίσθημα που έχεις όταν κάποιος σου ακυρώνει τα σχέδια και μένεις απρόσμενα με επιπλέον χρόνο για να περάσεις με τον εαυτό σου. Σκέφτεσαι από μέσα σου «Τέλεια, περισσότερος χρόνος για μένα!» και πραγματικά νιώθεις πλήρη ευτυχία.

tom-happy


Αν είσαι φοιτητής, μπορείς να διεκδικήσεις δωρεάν μετακινήσεις από την AEGEAN. Μην τις χάνεις τέτοιες ευκαιρίες! Απλά τσέκαρε: www.kontastousneous.gr


Advertisement

OUR20s

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET